ewusia 16.08.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Tomek, ja też się cieszę ale się działo wiadomo było w zasadzie od początku że ten mecz to tylko formalność ale Kibice nie zawiedli i feta była extra !!! pozdrawiam pourlopowo i życzę wspaniałej pogody urlopowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 16.08.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Cześć - witajcie wszyscy Lewacy. Ja już po urlopie oczywiście skróconym bo w niedziele wracałem wcześniej żeby zdążyć na mecz z Gorzowem haha.Jakoś nawet nam troszkę lepiej idzie ale ligi z tej chleba nie widzę. TOMEK 81 - napisz coś więcej co u was się dzieje bo to tak źle wygląda. EWUSIA - gratuluję ekstraklasy i Kostka w IMP. CZĘSTOCHOWIE - gratuluję Walaska wreszcie jakiś ruch w szpicy IMP. Poza tym ja mam jeszcze dwa dni życia a potem 4 dni wyjęte z życiorysu bo w firmię będę miał pokazy kotłóe do domów niemieckiej firmy Wolf i ja to organizuję i oporządzam.Pozdrawiam was wszystkich gorąco papatki z Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 03.09.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witajcie ! Widzę że coś mało wpisów u nas a w Rzeszowie po meczu z Lotosem małe promyki nadzieji.Wiadomo że Lotos pojechał wakacyjnie bo nie miał o co walczyć ale punktów ostatnio przybyło a teraz tylko już czekać do meczu w Lublinie i gdyby się udało patrzeć za Polonią Bydgoszcz bo wydaje się dużo lepsza do baraży niż Zielona Góra, która jest chyba silniejsza. Pozdrawaim i napiszcie co u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 04.09.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Wojtek - rozglądasz się już za przeciwnikiem do baraży? Jeszcze nie wiadomo, czy Twoja Marma, czy mój TŻ będzie w nich jeździć. Nie mogę się już doczekać dnia prawdy, czyli 19-09-2004. pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 10.09.2004 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witajcie, w Grudziądzu jesteśmy myslami w nowym sezonie. Chłopacy godnie chcą zakończyć ten sezon, więc wygrywaja meczyki u siebie i na wyjeździe. Oby tylko dotrwać do kończa bez kontuzji.Trzymam kciuki za baraże:) Pozdrawiam Was serdecznieJAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 19.09.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 cześć wszystkim, mamy baraże!!!!! W walce fair pokonaliśmy dzisiaj rzeszowską Stal, 52-37. Baraże jedziemy 10.10 u nas i 17.10 na wyjeździe.pozdrawiam w doskonałym humorze - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.09.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 A my w pięknym stylu mamy na powrót extra ligę Trzymam kciuki za barażowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 27.09.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witajcie ! Były nadzieje i zostały nadzieje że za rok będzie lepiej. BARDZO WIELGACHNE GRATULACJE DLA EWUSI I TOMKA - może za dwa lata uda się tak jak dawniej że Rzeszów, Lublin i Tarnów były razem w lidze Naj. N a razie Tarnów świętuje ale nie wiem co by było jakby we Wrocławiu był Greg, Tomek czeka na baraże a ja na nowy sezon haha i wszyscy mają sprawiedliwie.Z tym że u nas nie wiadomo co będzie za rok z drużyną bo sponsor dotychczasowy się na rzie obraził ( tak niestety z nimi bywa - bo Pani Prezes uwierzyła że się tylko wygrywa a jak nie ma dryżyny to nawet Real baty zbiera i my takie zebraliśmy w Lublinie.Niestety brakło drużyny zagranicznego i pokory w naszych szeregach. Zobaczymy co dalej mam nadzieję że nasze forum będzie przez zimę się umacniało i zwiększy liczbę - zapraszam wszystkich budujących kibiców żużla - piszcie. Pozdrawiam i mam nadzieję że zimową porą kontakt utrzymamy i będziemy na bieżąco wymieniać informację - TOMEK do przodu i gońcie Tarnów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 15.11.2004 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 No i mamy transfery, ale co tu wiele pisać, skoro nie mamy już najlepszego juniora Krzysia Buczkowskiego (trzymam kciuki aby nie zaprzepaścił szansy w Bydgoszczy i niech mu sie wiedzie bez kontuzji). Hamill okazał się za drogi, ale mamy Gjedee:), co Ty na to Wojtku?. A poza tym wielka niewiadoma. a co u WAS mili, jak transfery? Pozdrawiam wszystkich tęskniących już za wiosną JAM PS. Bratanku - obiecałeś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 29.11.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witajcie wszyscy! JAM - zaskoczył mnie Buczkowski że tak hop i już bez namysłu hmm oby nie przepadł w tłumie.Co do Gjedee ja osobiście go lubiałem skromny i dobry technicznie choć nie wirtuoz toru taki jak Hans ale w tym roku miał przykrą kontuzję i może dlatego brakowało mu u nas błysku. Co u nas w transferach już piszę - Kuciapa i Tomek Rempała już podpisali i uwaga Mikel Max Karlsson u nas będzie napewno reszta też się już klaruje chyba że Baran coś wykręci bo coś nie bardzo go widzę. Jak chcesz JAM to możesz do mnie na GG 2154218 napisać a inni też a tak naprawdę to wszyscy piszcie co u was słychać . Pozdrawiam i czekam na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolon 01.02.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Co taka cisza w sppedwayku. Transfery dokonane, sezon idzie, wątek czas odświeżyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 01.02.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witam, tu Lublin, u nas tragedia ze składem po transferach. I tak się zastanawiam, o co będziemy w tym sezonie walczyli i wychodzi mi, że tylko o przeżycie (oby nie o utrzymanie) Sąsiad zza miedzy (Rzeszów) nieżle się dozbroił- statystycznie rzecz biorąc mają niezłą paczkę. A tak poza sportowymi emocjami - jestem b. ciekaw, jak w L-nie zostaną powitani Stachyrowie - banici z Lublina )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Pewnie wiecie o naszych problemach z tegorocznymi rozgrywkami. No ale wchodzimy w ten sezon pod nową nazwą Gdańska Korporacja Sportowa "Gwardia Wybrzeże" Gdańsk i uzyskaliśmy prawo startów w Ekstralidze. Będziemy startować pod nazwą Lotos Gdańsk. Wszystko to spowodowało kłopoty ze składem drużyny. Ale jest jak jest. Zobaczymy. I mam nadzieję że zarząd poradzi sobie z uzyskaniem licencji. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 04.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Czołem wszystkim ! Niestety sezon rozpoczyna się z opóźnieniem i jak zawsze z kontuzjami - jakoś nigdy nie może się zacząć tak fajnie wszyscy jadą a jak już się wywrócą to wstają najwyżej z siniakiem i obdartą skórką. Zal mi wszystkich poszkodowanych a najbardziej Rafałów takie sympatyczne chłopaki a Dobrucki będzie musiał chyba zakończyć karierę. U nas standartowo Trojanowski w gipsie i junior Szyszka też . Treningi nawet im idą - sprzęt też jest a resztę zobaczymy w praniu. Tak naprawdę tylko Baran w Anglii jeżdzi i na razie skórę obdziera bo wyniki nijakie ma ale może coś się polepszy - na resztę musimy czekać. Pozdrowionka dla wszystkich - dajcie głos co u was słychować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 10.04.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Witam WAS w nowym sezonie:)Mamy pierwszy meczyk za sobą ciężko troszkę było, ale dwa punkciki zostają w Grudziądzu. Pierwszy meczyk i pierwsze rozczarowania. Fakt tor był szybki, nie do końca odsypany, ale chyba słabo przepracowaną zimę, też było można zuważyć. No cóż Fajfer nie popisał się w ogóle, ale dajmy mu szansę. Rewelacja Fijałkowski, który przyszedł z Krakowa, waleczność, dobrze dopasowany sprzęt, taktyka. Stare wygi czyli Staszek i Kempes dali z siebie wszystko, tylko juniorów żal, oj długa droga przed nimi. Obcokrajowiec został w ... domku czyt. należy - pierwsze oszczędności, dobrze, że Brhel nie miał dnia ...Pozdrawiam serdecznie wszystkich, ktorzy będą tu teraz częściej zaglądać. A już w środę kolejne emocje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 10.04.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Tu Lublin, dzisiaj przełknęliśmy bardzo gorzką pigułkę - przegrana z Rzeszowem w fatalnym stylu . Gdyby nie pech Rzeszowian, rozmiary naszej klęski byłyby jeszcze większe. Kto mógl do tego stopnia rozwalić naszą drużynę z ubiegłego roku, walczącą wtedy o awans do E-ligi. Jeśli Rz-ów utrzyma swoją formę, bedzie murowanym faworytem do awansu. Oj, będzie o czym myśleć przed snem pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 29.04.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witajcie ! TOMEK 81 - i widzisz forma była na 3 mecze a z Gorzowem klops nie ma pewniaków. JAM - Gjedee w super formie a u nas tak sobie chociaż jemu wasz tor leży.Ja natomiast nie będę mogł być na meczu z twoimi chłopakami bo mi wypadła komunia mojego młodzieżowca akurat - niestety nie będę ci mógł opisać co było . Smutny ale pałen nadzieji na resztę sezonu pozdrawiam was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam fanów żużelka.Poniżej motorek syna Marka Kępy (Kacpra) z moim synkiem:http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/63_1024.ts1118089874625.jpgLublin pozdrawia resztę Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 30.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 I gdzie sie podzialiscie w tym roku, Milosnicy Zuzla! Fizyku - mila pamiatka, szkoda tylko, ze Kacper juz nie jezdzi. Kto wie, moze bylby to talent godny ojca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 04.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 I gdzie sie podzialiscie w tym roku, Milosnicy Zuzla! Fizyku - mila pamiatka, szkoda tylko, ze Kacper juz nie jezdzi. Kto wie, moze bylby to talent godny ojca... Emocje widac opadły z braku dobrych wyników naszych reprezentantów.. I ekstraliga tez w sumie jakby swój sezon już skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts