Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dla ?u?lowych zapale?ców

JAM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć - witajcie wszyscy Lewacy.

Ja już po urlopie oczywiście skróconym bo w niedziele wracałem wcześniej żeby zdążyć na mecz z Gorzowem haha.

Jakoś nawet nam troszkę lepiej idzie ale ligi z tej chleba nie widzę.

TOMEK 81 - napisz coś więcej co u was się dzieje bo to tak źle wygląda.

EWUSIA - gratuluję ekstraklasy i Kostka w IMP.

CZĘSTOCHOWIE - gratuluję Walaska wreszcie jakiś ruch w szpicy IMP.

Poza tym ja mam jeszcze dwa dni życia a potem 4 dni wyjęte z życiorysu bo w firmię będę miał pokazy kotłóe do domów niemieckiej firmy Wolf i ja to organizuję i oporządzam.

Pozdrawiam was wszystkich gorąco papatki z Rzeszowa.

• 3 weeks później...

Witajcie !

Widzę że coś mało wpisów u nas a w Rzeszowie po meczu z Lotosem małe promyki nadzieji.

Wiadomo że Lotos pojechał wakacyjnie bo nie miał o co walczyć ale punktów ostatnio przybyło a teraz tylko już czekać do meczu w Lublinie i gdyby się udało patrzeć za Polonią Bydgoszcz bo wydaje się dużo lepsza do baraży niż Zielona Góra, która jest chyba silniejsza.

Pozdrawaim i napiszcie co u was.

• 2 weeks później...

Witajcie !

Były nadzieje i zostały nadzieje że za rok będzie lepiej.

BARDZO WIELGACHNE GRATULACJE DLA EWUSI I TOMKA - może za dwa lata uda się tak jak dawniej że Rzeszów, Lublin i Tarnów były razem

w lidze Naj. N a razie Tarnów świętuje ale nie wiem co by było jakby we Wrocławiu był Greg, Tomek czeka na baraże a ja na nowy sezon haha i wszyscy mają sprawiedliwie.

Z tym że u nas nie wiadomo co będzie za rok z drużyną bo sponsor dotychczasowy się na rzie obraził ( tak niestety z nimi bywa - bo Pani Prezes uwierzyła że się tylko wygrywa a jak nie ma dryżyny to nawet Real baty zbiera i my takie zebraliśmy w Lublinie.

Niestety brakło drużyny zagranicznego i pokory w naszych szeregach.

Zobaczymy co dalej mam nadzieję że nasze forum będzie przez zimę się umacniało i zwiększy liczbę - zapraszam wszystkich budujących kibiców żużla - piszcie.

Pozdrawiam i mam nadzieję że zimową porą kontakt utrzymamy i będziemy na bieżąco wymieniać informację - TOMEK do przodu i gońcie Tarnów.

• 1 month później...

No i mamy transfery, ale co tu wiele pisać, skoro nie mamy już najlepszego juniora Krzysia Buczkowskiego (trzymam kciuki aby nie zaprzepaścił szansy w Bydgoszczy i niech mu sie wiedzie bez kontuzji). Hamill okazał się za drogi, ale mamy Gjedee:), co Ty na to Wojtku?. A poza tym wielka niewiadoma. a co u WAS mili, jak transfery?

Pozdrawiam wszystkich tęskniących już za wiosną JAM

PS. Bratanku - obiecałeś ....

• 2 weeks później...

Witajcie wszyscy!

JAM - zaskoczył mnie Buczkowski że tak hop i już bez namysłu hmm

oby nie przepadł w tłumie.

Co do Gjedee ja osobiście go lubiałem skromny i dobry technicznie choć nie wirtuoz toru taki jak Hans ale w tym roku miał przykrą kontuzję i może dlatego brakowało mu u nas błysku.

Co u nas w transferach już piszę - Kuciapa i Tomek Rempała już podpisali i uwaga Mikel Max Karlsson u nas będzie napewno reszta też się już klaruje chyba że Baran coś wykręci bo coś nie bardzo go widzę.

Jak chcesz JAM to możesz do mnie na GG 2154218 napisać a inni też a tak naprawdę to wszyscy piszcie co u was słychać .

Pozdrawiam i czekam na wiadomości.

• 2 months później...

Witam, tu Lublin,

u nas tragedia ze składem po transferach. I tak się zastanawiam, o co będziemy w tym sezonie walczyli i wychodzi mi, że tylko o przeżycie (oby nie o utrzymanie) Sąsiad zza miedzy (Rzeszów) nieżle się dozbroił- statystycznie rzecz biorąc mają niezłą paczkę.

A tak poza sportowymi emocjami - jestem b. ciekaw, jak w L-nie zostaną powitani Stachyrowie - banici z Lublina :-)))

• 1 month później...
Pewnie wiecie o naszych problemach :evil: z tegorocznymi rozgrywkami. No ale wchodzimy w ten sezon pod nową nazwą Gdańska Korporacja Sportowa "Gwardia Wybrzeże" Gdańsk i uzyskaliśmy prawo startów w Ekstralidze. Będziemy startować pod nazwą Lotos Gdańsk. Wszystko to spowodowało kłopoty ze składem drużyny. Ale jest jak jest. Zobaczymy. I mam nadzieję że zarząd poradzi sobie z uzyskaniem licencji. Trzymajcie kciuki :roll:

• 3 weeks później...

Czołem wszystkim !

Niestety sezon rozpoczyna się z opóźnieniem i jak zawsze z kontuzjami - jakoś nigdy nie może się zacząć tak fajnie wszyscy jadą a jak już się wywrócą to wstają najwyżej z siniakiem i obdartą skórką.

Zal mi wszystkich poszkodowanych a najbardziej Rafałów takie sympatyczne chłopaki a Dobrucki będzie musiał chyba zakończyć karierę.

U nas standartowo Trojanowski w gipsie i junior Szyszka też .

Treningi nawet im idą - sprzęt też jest a resztę zobaczymy w praniu.

Tak naprawdę tylko Baran w Anglii jeżdzi i na razie skórę obdziera bo wyniki nijakie ma ale może coś się polepszy - na resztę musimy czekać.

Pozdrowionka dla wszystkich - dajcie głos co u was słychować.

Witam WAS w nowym sezonie:)

Mamy pierwszy meczyk za sobą ciężko troszkę było, ale dwa punkciki zostają w Grudziądzu. Pierwszy meczyk i pierwsze rozczarowania. Fakt tor był szybki, nie do końca odsypany, ale chyba słabo przepracowaną zimę, też było można zuważyć. No cóż Fajfer nie popisał się w ogóle, ale dajmy mu szansę. Rewelacja Fijałkowski, który przyszedł z Krakowa, waleczność, dobrze dopasowany sprzęt, taktyka. Stare wygi czyli Staszek i Kempes dali z siebie wszystko, tylko juniorów żal, oj długa droga przed nimi. Obcokrajowiec został w ... domku czyt. należy - pierwsze oszczędności, dobrze, że Brhel nie miał dnia ...

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, ktorzy będą tu teraz częściej zaglądać. A już w środę kolejne emocje ...

Tu Lublin,

dzisiaj przełknęliśmy bardzo gorzką pigułkę - przegrana z Rzeszowem w fatalnym stylu :cry: . Gdyby nie pech Rzeszowian, rozmiary naszej klęski byłyby jeszcze większe. Kto mógl do tego stopnia rozwalić naszą drużynę z ubiegłego roku, walczącą wtedy o awans do E-ligi.

Jeśli Rz-ów utrzyma swoją formę, bedzie murowanym faworytem do awansu.

Oj, będzie o czym myśleć przed snem :(

pozdrawiam Tomek

• 3 weeks później...

Witajcie !

TOMEK 81 - i widzisz forma była na 3 mecze a z Gorzowem klops

nie ma pewniaków.

JAM - Gjedee w super formie a u nas tak sobie chociaż jemu wasz tor leży.Ja natomiast nie będę mogł być na meczu z twoimi chłopakami bo mi wypadła komunia mojego młodzieżowca akurat - niestety nie będę ci mógł opisać co było .

Smutny ale pałen nadzieji na resztę sezonu pozdrawiam was mocno.

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 month później...