marijah 09.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 szkoda że od dawna nikt juz nie pisze na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 szkoda że od dawna nikt juz nie pisze na tym forum teraz sezon ogórkowy więc nie ma się co dziwić ps. gratki za tytuł mistrzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 11.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 szkoda że od dawna nikt juz nie pisze na tym forum teraz sezon ogórkowy więc nie ma się co dziwić ps. gratki za tytuł mistrzowski dziękuje bardzo z tym sie zgodze że jest po sezonie ale ja zauważyłam że ostatni post jest z daty 4 sierpien 2006 czyli ponad 2 lata temu!!!! fani żużla juz tu nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 11.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 szkoda że od dawna nikt juz nie pisze na tym forum teraz sezon ogórkowy więc nie ma się co dziwić ps. gratki za tytuł mistrzowski dziękuje bardzo z tym sie zgodze że jest po sezonie ale ja zauważyłam że ostatni post jest z daty 4 sierpien 2006 czyli ponad 2 lata temu!!!! fani żużla juz tu nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 14.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich kibiców! Nasza drużyna wygrała wczorajsze zawody w Anglii . Zarówno baraż jak i finał zapowiadają się ciekawie. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników czarnego sportu od kibica CKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 20.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jednak zwyciężyliśmy - WIELKIE BRAWA !!!! http://bi.gazeta.pl/im/4/6837/z6837844X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 O tak to były piękne zawody!! Golob od zera do bohatera.....szkoda że nasi kibice zwątpili i wcześniej wygwizdali Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 21.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Zgadzam się - super ściganie (co niestety staje się dziś rzadkością). Oglądałem retransmisję ale i tak czułem dreszczyk emocji. Znając wcześniej wynik nie miałem pojęcia jak dobiją do Australii.... Co do Golloba - myślę, że i tak z roku na rok coraz więcej kibiców go docenia.Ale łaska kibica na pstrym koniu jeździ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 29.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gollob jest instytucją w polskim żużlu. I jak to z takimi bywa nie wszystkim pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 25.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Czy Unia zawalczy? Czy Leszno stać na niespodziankę (w opinii niektórych - cud). I w jakim składzie pojedzie CKM...... Przekonamy się w niedzielę: http://www.ckmwlokniarz.pl/images/articles/plakat_unia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 25.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Czy Unia zawalczy? Czy Leszno stać na niespodziankę (w opinii niektórych - cud). ech.. A miało być tak pięknie.. Póki co - dostało się naszym "gwiazdorom" w lokalnych mediach. Pozdrawiam Lewoskrętnych. Tych z Częstochowy również.. Po ile teraz bilety w "Czewie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 26.08.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam. Fakt. Leszno nie ma szczęścia do CKM w tym roku... Co do ceny biletów: - ulgowy 22 zł - normalny 28 zł - sektor centralny 35 zł Z tego co wiem są tańsze niż na innych stadionach. A frekwencja i tak słaba. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 26.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Fakt. Leszno nie ma szczęścia do CKM w tym roku... Nie jest źle - w nieśmiertelnym i megagenialnym menedżerze żużlowym braci Mańskich, Unia właśnie wygrała z Włókniarzem Ktoś jeszcze lubi sobie ten menadżer włączyć i przeklikać kilka meczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinzento 27.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Przeklikać pare meczy?Jak siąde do tego w pracy to mija mi kilka sezonów i kończe jak sie dorobie dopiero rewelacyjnego juniora:)Najlepsza gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 28.12.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jeśli żużel to tylko na żywo Ale w tym sezonie ja odwieczny kibic mogę chodzić smutny i załamany wynikami mojej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 31.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Czy będziemy oglądać zawody z wrażeniem ścigających się motorowerków? Czy podniesie się Wam poziom adrenaliny słysząc delikatne bzyczenie silnika Rune Holty?A może trzeba pójśc dalej i wprowadzić ograniczenia emisji hałasu w F1?Podobno część naszych zawodników już się łamie, mają bowiem intratne kontrakty poza naszą ligą. A co mają powiedzieć młodzi adepci żużla, których nie będzie stać na częste wymiany przegrzanych silników? Lobby producentów nowych tłumików górą! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts