tomobobek 29.08.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam Tak jak w temacie mam problem z usunięciem starego brudu z płytek na tarasie oraz z fug!!! On już jest wżarty w płytki!!! To tak wygląda jakby nie był czyszczony spory okres czasu Macie jakieś sposoby na jego usunięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 30.08.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ale co to za brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojojoj 30.08.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 octem i szczoteczką , nie usuwałam ale widziałam jak to działa ... a działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kami_111 30.08.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 miałam kiedyś ten problem i nic mądrzejszego jak ostra gąbka i mleczko do czyszczenia nie wymyśliłam - swoją drogą dobrze schodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 31.08.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 będę musiał wypróbować Wasze sposoby. mam nadzieję że brud zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 01.09.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 wczoraj wieczorem próbowałem octem czyścić, ale niestety nie widzę wielkich rezultatów...to ma znaczenie jakim octem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 01.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 wczoraj wieczorem próbowałem octem czyścić, ale niestety nie widzę wielkich rezultatów...to ma znaczenie jakim octem? winnym, żeby poczuł się winny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojojoj 01.09.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) osobiście tak nie czyściłam, ale widziałam osobę w akcji : ocet zwykły spożywczy polewany bezpośrednio na fugi i kafle, pół minutki odczekane, kafle beżowe porowate, fugi oryginalnie jasne, ale po roku ciemno szare; szczoteczka zwykła plastikowa do rąk ewentualnie gąbka do mycia garów też zwyczajna z biedy; pozycja na czworaka i jedziesz ... efekt : spuchnięte łapy, podniszczone paznokcie, kafeleczki i fugi jak nowe tak to mniej więcej było, innej metody nie znam, być może ta octowa do zaszłego wiekowego brudu się nie nada aaa... i na koniec fugi pociągnięte jakimś impregnatem Edytowane 1 Września 2011 przez ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nofear 01.09.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 widzę, że praktycznie wszyscy uderzają w "domowe" metody, zobacz tutajhttp://forum.myfloor.pl/czym-czyscic-fugi-t93.html tam dodatkowo ktoś poleca jakiś dobry specyfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 05.09.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ocet jest chyba za słaby, bo nie widzę rezultatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 06.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 myjnia parowa sobie z pewnością poradzi, sam zobacz! tutaj masz film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 07.09.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 na filmie ładnie schodzi i przyznam, że robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 08.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 w rzeczywistości jest tak samo jak na filmie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 08.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Sann Profi - środek do usuwania zaprawy spoinowej: http://sannprofi.com.pl/glazura.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 09.09.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 ale ten środek usuwa czy czyści fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 09.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Czyści - rozpuszcza wierzchnią warstwę fugi, potem szorujesz to np. ostrą gąbką i schodzi cienka warstwa fugi. Można w ten sposób też usuwać zaschniętą fugę z płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 12.09.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 a jest taka mozliwosc ze mi cala fuge rozpusci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 13.09.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 tylko po co babrać się i męczyć z jakimiś środkami, jeśli możesz skorzystać z usług mobilnej myjni parowej...sami przyjadą, wyczyszczą i będzie po kłopocie wejdź sobie na zamowmycie.pl i umów się, a z pewnością nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 14.09.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a Ty już korzystałaś z tego typu usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 14.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nie rozpuści Ci nie ma obaw, fuga twardnieje na kamień, problem jest zawsze odwrotny - trzeba dawac więcej środka żeby trochę ruszyło brud i wierzchnią warstwę fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts