tomobobek 15.09.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 aha...czyli to nie jest tak łatwo wyczyścić Twoim sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 19.09.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a Ty już korzystałaś z tego typu usług? jakiś czas temu miałam problem z pozbyciem się brudu ze schodów, ale odkąd usłyszałam o mobilnej myjni parowej problem zniknął! także na prawdę polecam, bo sama z niej skorzystałam i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomobobek 20.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 to chyba nie mam się co więcej zastanawiać tylko zrobić to samo co Ty a masz do nich tel.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 21.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 lux, parownik złożył dwa konta na forum, z jednego pyta z drugiego reklamuje swoje usługi, chyba interesik słabo się kręci albo mało skuteczna ta mobilna para skoro się do takich pseudoreklam ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 26.09.2011 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Och dżizas, gdybym wiedział, że to spamiarka to bym się nie fatygował. Jest tu jakiś admin? Bo jakiś przygłup myśli, że damy się nabrać na te numery... Edit: przynajmniej wiem, jakich usług teraz unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaicek 30.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Oczywiście, że polecam mobilną myjnię parową i będę dalej ją polecała, ponieważ nadal uważam, że jest rewelacyjnym sprzętem do czyszczenia i nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby przestać. Korzystam z niej stosunkowo często i u mnie jak dotąd się sprawdziła. Od tego jest forum, aby dyskutować na tego typu tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopi 06.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Słuchajcie. Dzisiaj widziałem jak się usuwa brud z fug. Odpowiedź jest prosta - żółty odkurzacz Karcher na parę wodną Byłem w ciężkim szoku! Znajomy "odkurzył" fugi w kuchni po iluś tam latach (z 5 lat powiedzmy) i fuga była nie do poznania! Po prostu jakby ją przed chwilą położył... Niestety taki odkurzacz z tego co wiem to wydatek rzędu 2000zł, a więc najlepiej go skołować od kogoś albo może są jakieś usługi tego typu jak "odkurzanie". Darujcie sobie renowatory fug itp. Taki odkurzacz załatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanislaw_Huzar 17.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Domowe sposoby są zwykle najskuteczniejsze. Letnia woda z octem to sprawdzony pomysł, chociaż czasem faktycznie wymaga cierpliwości. Dla lepszego efektu całość można przetrzeć na końcu suchą szmatką i gotowe. Wywabiacze to zwykle zbędny wydatek i zwykle działają tylko, jeśli zdecydujemy sie na ich natychmiastowe użycie - z upływem czasu szanse na czystą posadzkę maleją. Ocet za to potrafi zdziałać cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 26.10.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Zgadza się, woda z dodatkiem octu powinna wystarczyć. Przetarcie całości odpowiednim materiałem doda efektu nabłyszczenia. Detergenty okażą się konieczne dopiero w przypadku poważniejszych plam i faktycznie najlepiej działają użyte od razu, więc warto trzymać je w domu. Jeśli chcemy dodatkowo użyć impregnatu, należy odczekać 72 godziny (w przypadku używamy ogrzewania podłogowego, wyłączamy je 12h wcześniej). Samo nakładanie impregnatu przy pomocy wałka malarskiego trwa zaledwie kilka minut. Po porady dotyczące glazurnictwa zapraszam na mój blog - http://paniglazurnik.blogspot.com/2011/08/jak-pielegnowac-gres-polerowany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 26.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Renowacja fug:http://olazience.pl/montaz-lazienki-cersanit/42-renowacja-glazury-i-fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts