anekri 12.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Kto budował ten domek?? Chyba ktoś taki jest?? Odezwijcie się Pozdrawiam. PS. Wątek Pracowni Lipińskich gdzieś zaginął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 12.03.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ja nie buduje,ale projekt niezwykle udany, jesli chodzi o rozmieszczenie pomieszczen. Mam nadzieje ze balkony nie pomalujesz na niebiesko Nie podoba mi sie to ze dom jest wyniesiony ponad poziom, tak jak budowano w latach 70-tych. Ja mam tez podpiwniczenie, tylko ze na zewnatrz tego nie widac. Piwnica jest gleboko, a okna sa w koszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 12.03.2004 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 W projekcie zlikwidowałam boczny bakon a zrobiłam półokrągły taras na ogród z drzwiami z salonu i kuchni. Kuchnię połączyłam z salonem. Nad garażem zrobiłam taras. Dom musiał być wysoki ze względu na warunki zabudowy. Ale ten projekt jest też bez podpiwniczenia i wygląda super. A właśnie rozkład pomieszczeń najbardziej mi się podoba Ale chciałbym zobaczyć ten domek "live". Podobno projekt bez podpiwniczenia świetnie się sprzedawał. To chyba jest w Polsce kilka takich domków?? Może ktoś ma zdjęcia?? Może ktoś wprowadził ciekawe rozwiązania aranżacyjne?? Za wszystkie uwagi i opinie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 12.03.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Anekri - Napisz proszę, jaki jest koszt budowy takiego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 13.03.2004 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Anekri - Napisz proszę, jaki jest koszt budowy takiego domu ? Nie wiem. Nie wyceniałam, a Lipińscy nie piszą jaki jest koszt budowy. Jak wybuduję to dam znać ile mnie kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 13.03.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 No ale kosztorys chyba masz ?. To tak orientacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 14.03.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Wyślijcie zapytanie do pracowni, to powinni przesłać bardzo skróconą wersję kosztorysu. Za pełną każą sobie płacić ok. 400-500 zł.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 16.03.2004 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Z pracowni dostałam odpowiedź, że koszt budowy domu LMP 96 wykończonego "pod klucz" to 426 tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts