zone 12.03.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 ciekawa jestem jaki macie garaż na jedne, czy dwa samochody. Ja mam na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 No własnie - czy nei żałujesz że na dwa? Czy faktycznie te dwa stanowiska są potrzebne?Bo wprawdzie ponosi się nakłady na wybudowanie tego większego garażu, większa brama, etc. ale jak pomyślę sobie o odśnieżaniu podjazdu i jeszcze o odśnieżaniu samochodu ...A samochody muszą być dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 12.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Na dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 12.03.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 dwa, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 12.03.2004 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 czy żałuję? oczywiście, że nie! był to jednen z głównych czynników przy wyborze projektu. Po pierwsze każdy samochodzik ma swój domek, a po drugie przeszłam juz gehennę z dwoma samochodami i jednym garażu, ciagle zastawionym wjeździe i ciągłej konieczności przestawienia samochodu, gdy ktoś chce wjechać lub wyjechać z garażu. Kto może - polecam to rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.03.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Jednostanowiskowy w planie , ale wolnostojący i duży (mogę wejść dwa: jeden za drugim). Dodatkowo w przedłużeniu dachu powstanie wiata na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Jednostanowiskowy. Powód - koszty. Na czymś trzeba oszczędzać. Jesli miałam wybierać co "uciąć" wybrałam garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 12.03.2004 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 nad podwójnym garażem będziemy mieli dużą sypialnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.03.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ja od razu forsowałam podwójny i taki jest. Na pewno będą dwa samochody i nie wyobrażam sobie odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 12.03.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 jak najbardziej dwustanowiskowy teraz użytkujemy jeden garaż i stoi w nim auto żony a moje marznie na dworze jak coś potrzebuje zrobić - nawet posprzatać to jest więcej zamieszania niz to warte. Było to jedno z kryteriów wyboru projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 12.03.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Jednostanowiskowy-powód mamy jeden samochód .Ale z czasem może to być małym problemem,bo drugi samochód by sie przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.03.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Nowaczka Dlatego ja przewidziałam miejsce pod drugi samochód bez kolizji z wjazdem do garażu i na razie będzie pod chmurką (drugi samochód) a z czasem (fundusze!) pod wiatą. W tej chwili muszę oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 12.03.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 robiłem kilka kalkulacji 1. najkorzystniej wyszło budować garaz odrazu w bryle domu2. duzo drozej wyszło stawiać garaż osobno (w stylu domu) ale można to odłożyć na póżniej3. zupełnie za bezsensowne wyszło robienie jednego garażu w domu a pózniej budowa drugiego wolno stojącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 12.03.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Dwa i pół (2 samochody + jeszcze trochę miejsca na różne różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 13.03.2004 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 My mamy na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 13.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 A my budujemy jednostanowiskowy, ale tylko ze względu na szerokość działki, zawsze chciałem podwójny, tym bardziej że użytkujemu dwa auta. No cóż działki nie kupowałem więc muszę się pogodzić z tym co mamy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 14.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Dwustanowiskowy dł. 6m. szer. 6,3 m. dwie bramy wjazdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 2 samochody ( w przyszłości), 2 stanowiska, 2 bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 15.03.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Pozwolę sobie dac dobra radę dla przyszłych uzytkowników garaży! Sprawdzałem rózne gotowe projekty i co ? do wielu z nich moje auto nie wejdzie - mam kombiaka 4.80 długi z hakiem prawie 5.00m. drugi problem to szerokości kombiak wąski nie jest ale dopiero żony 206, dwudrzwiowa, okazała sie wyzwaniem drzwi otwierają sie tak szeroko jak motylowi skrzydła. Gdy wziołem na to poprawkę okazało sie że w niektórych garazach powinienem zdejmować hak przed wjechaniem a itak nie da sie przejśc wokół auta. w innych najpierw musi wjechać auto stojące z prawej strony a dopiero potem to z lewej chyba że będę wysiadał przez szyber bo klapy z tyłu przy zamkniętych wrotach na pewno nie otworzę .! Bierzcie poprawkę na duże auta - garaz jest na prawie zawsze a auto no kilka lat!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula 212 15.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 cze oczywiscie na 2 auta, szerokosc 5.75 dlugosc 6,25. Mam nadzieje ze to wystarczy:) no i jedna brama wiosna tuż tuż powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts