tola 15.03.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Garaż podwójny, 5,36 na 5.80, jedna brama wjazdowa .Nie wiem, czy nie okaże się za wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Ja w projekcie mam jednostanowiskowy (3.30x5.56 szer. x dł.), zmieniam na dwu- (5.76x5.56). Przy okazji, jak podajecie ile stanowisk, podajcie tez wymiary wewnetrzne - zastanawiam sie czy moj np. nie jest za waski na dwa auta. pzdr.brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 15.03.2004 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Mój podwójny ma ok. 40 m2 (długość: 6.70 x szerokość 6.30), dwie bramy wjazdowe, rowerki tez się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 16.03.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja mam 0,5 - stanowiskowy tzn. kiedyś wydzieliłem ze swojego garażu kotłownię skracając go trochę, ale po jakimś czasie zmieniłem samochód i nowy - wystaje...... Jak skończę budowę nowego domu - zabiorę się za budowę nowego garażu - oczywiśce na 2 stanowiska + jakiś pomieszczenie gospodarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 16.03.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Bedzie- bo sa dopiero fundamenty- jednostanowiskowy. Tak na wszelki wypadek, bo wygodniej jest trzymac samochod na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.03.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Bedzie- bo sa dopiero fundamenty- jednostanowiskowy. Tak na wszelki wypadek, bo wygodniej jest trzymac samochod na dworze.W polsce niekoniecznie, szczególnie w jej chłodniejszych regionach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 17.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja na jeden i chociaż planujemy dwa samochody to myślę że i tak od święta będę garażował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy ivan 17.03.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A ja nie mam zadnego garazu ale chcialabym miec chociaz jeden ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 18.03.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Mamy jednostanowiskowy w bryle i plany na wiatę w przyszłości, co spowodowane jest po części względami finansowymi jak również szerokością działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 19.03.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 W Polsce niekoniecznie, szczególnie w jej chłodniejszych regionach Bo ja wiem? Na chlodniejsze dni mam w aucie Farelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 19.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Oj Doki, lubisz ty sie przekomarzać. Teraz z Ewą. Na codzienne odśnieżanie i skrobanie szyb farelka niewiele ci pomoże a poza tym to zajmuje sporo czasu. Nie mówiąc już o nie całkiem nowych akumulatorach. Ale zawsze jest coś za coś. Garażu za "friko" sie nie postawi. Dlatego mimo chęci nie ładowałam się w duży 2-stanowiskowy garaż, a mały musiał być ze względu na brak pomieszczeń gospodarczych w domu. tym sposobem mam sytego wilka i całą owcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 19.03.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Oj Doki, lubisz ty sie przekomarzać. Teraz z Ewą. Na codzienne odśnieżanie i skrobanie szyb farelka niewiele ci pomoże a poza tym to zajmuje sporo czasu. Nie mówiąc już o nie całkiem nowych akumulatorach. Ale zawsze jest coś za coś. Garażu za "friko" sie nie postawi. Dlatego mimo chęci nie ładowałam się w duży 2-stanowiskowy garaż, a mały musiał być ze względu na brak pomieszczeń gospodarczych w domu. tym sposobem mam sytego wilka i całą owcę. Wlasnie po to mam farelke, zeby nie skrobac szyb, bo tego nie robie- szkoda szyby. W 10 minut wszystko odmrozone, a wnetrze nagrzane. Nie wiem co maja tu do rzeczy akumulatory. POmysl wzial sie stad, ze 1/3 nocy spedzam w firmie, wiec samochod stoi na parkingu. Rano, jak zbieram sie do domu, podlaczam farelke do gniazdka przy oknie. A skoro moge to zrobic w firmie, dlaczego nie w domu. Mam akurat czas przy porannej kawie. Garaz jest potrzebny na rozne graty. Ale wrecz nie cierpie otwierania i zamykania bramy. Jak sie dorobie bramy na pilota, to moze zmienie zdanie. Ale na razie nie mam. A w czasie gdy ja sie szarpie z bramo, silnik wesolo terkoce i ze wzglednu na wczesna (albo pozna) pore budzi domownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 19.03.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 a ja będę miała na jedno stanowisko plus odsuniety dom od wjazdu na tyle , żeby mógł stanąc drugi samochód - zawsze możemy zrobic nad tym daszek pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.03.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Oj Doki, lubisz ty sie przekomarzać. Teraz z EwąMy to juz mamy w tym wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 19.03.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Oj Doki, lubisz ty sie przekomarzać. Teraz z EwąMy to juz mamy w tym wprawę Ja też coś wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 19.03.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Oj Doki, lubisz ty sie przekomarzać. Teraz z EwąMy to juz mamy w tym wprawę Ja też coś wiem na ten temat Hm, to tez sposob na to, zeby mnie zbyc. A ja nie zartowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.03.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A ja nie zartowalemA ja trochę tak http://emots.gpbb.net/Oczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arek 19.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Wiata 1,5 stanowiska urządzona tak,że życie letnie odbywa się pod nią, a samochód tylko tam nocuje, albo chowa się przed deszczem.Drugi samochód kiedy się pojawi,to pod chmurkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaijurek 19.03.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Mamy garaż wolnostojący dwustanowiskowy, chociaż samochód jeden.Ale nareszcie mam idealny porządek w piwnicy. Nawet sobie nie wyobrażacie, ile klamotów uzbierało mi się w mieszkaniu w bloku! A teraz w piwnicy mam piękną pralnię, salkę do gry w tenisa, podręczny skład drewna do kominka( resztę drewna mamy na stelażu na " plecach" garażu), spiżarnię oraz pokój " świętego spokoju"( tylko tam nie dochodzą mnie domowe hałasy, a mam ich serdecznie dość po całym dniu pracy z dziećmi!). Zdecydowanie popieram garaż dwustanowiskowy- może kiedyś dorobię się drugiego samochodu i co- będziemy z mężem rzucać monetą? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomstan 28.03.2004 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Mam garaż na dwustanowiskowy, ale na jednen samochód, bo na drugi mnie niestać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts