Teska 28.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 mam garaz jednostanowiskowy.....i problem bo dwa samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 28.03.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Anna99- czy wiatę przewidujesz dostawić przy garażu?Trochę mi zabiłaś ćwieka z tym drugim samochodem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.03.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 9,25m X 3,5m - to tak na 1,5 samochodu wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo668 29.03.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Garaż będzie na 2 autka. jak budować to z rozmachem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 29.03.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 na 2 samochody, motor, rowery, jedzenie psa etc, nie pamietam wymiarow, ale ma miec 46m2, brama jedna z pilotem. Prawde mowiac nie wyobrazam sobie domu bez garazu, w polskim klimacie, o ile oczywiscie jest to mozliwe finansowo. Przez rok moj samochod stal pod chmurka i wystarczy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Niestety jednostanowiskowy mimo posiadania dwóch samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 31.03.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Tak sobie teraz pomyślałem, analizując przydatność pomieszczeń w domu: zamiast trzeciej łazienki lepsze drugie stanowisko w garażu. Wydaje mi się, że dwie łazienki w domu to konieczność, ale więcej pożytku będzie z drugiego miejsca w garażu (jeśli oczywiście są dwa samochody) niż z inwestycji w trzecią łazienkę. A co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.03.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 kwiatkor, ja mam 2+2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 9,25m X 3,5m - to tak na 1,5 samochodu wystarczy... dwie bramy garażowe jak w myjni samoch. normalne auto+ jakiś matiz, albo cinkuś się zmieszczą a ja z garażu musiałem zrobić pokój takie bywa życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sil 16.04.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jamles, a co to znaczy "normalny samochód + matiz"? Jako zadowolony użytkownik czerwonego matizka prostestuję przeciwko sugerowaniu, że nie jest normalnym samochodem ! U nas w projekcie jest jednostanowiskowy garaż w bryle domu. Powiększanie go do dwustanowiskowego było niemożliwe ze względu na koszty- to raz, i na układ działki- to dwa. Dlatego zdecydowaliśmy się na garaż+ wiatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.04.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 podwójny, 2 bramy,http://foto.onet.pl/upload/45/94/_237812_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.04.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Na cztery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 16.04.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 2 sztuki samochodu czyli 8 kół + 4 koła rowerowe = 2stanowiskowy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_netx 17.04.2004 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 ciekawa jestem jaki macie garaż na jedne, czy dwa samochody. Ja mam na dwa A ja zgłoszę odpowiedź odrębną i trochę zamącę. W naszym obecnie wykańczanym domu (wolnostojący, 210 m) w ogóle nie ma garażu. Za jakis czas postawimy odpowiednią do architektury domu wiatę - i tyle. Nasi znajomi trochę się gorszą, a my im mówimy: 1. Nowoczesność Ostatnie badania firm zajmujacych się eksploatacją samochodów mówią, że w naszym klimacie szybko po sobie nastepujące zmiany temperatury od np. +10 do -10 źle działają na karoserię i układy samochodu. Aby auto słuzyło długo i dobrze, należy je zabezpieczyć przed opadami, ale nie narażać na szybkie zmiany temperatur. Nowoczesne auta: benzynowe i diesle na prawdę zapalają świetnie nawet po skrajnie mroźnej nocy (co wiemy, bo mamy takowe). 2. Wstrzemięźliwość Garaż faktycznie jest jeszcze jednym pokojem, który trzeba wykończyć i umeblować i za który trzeba zapłacić - też jest docieplony i ogrzewany. A nikomu nie zaszkodzi przejscie od drzwi domu tych paru metrów do auta. Garaż (po komunie) jest uważany za objaw luksusu - więc nawet domuś 90 m.kw. musi mieć garaż. My nie mamy zahamowań ani uprzedzeń. Po prostu garaż nie jest nam na nic potrzebny. 3. Bezpieczeństwo. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Na wszelki wypadek już na etapie stanu surowego przewidzieliśmy odpowiedni system alarmowy, który zabezpieczył dom i jednocześnie nasze auta za bramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśkam 17.04.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Mam garaż na dwa stanowiska, w bryle budynku. Nie uważam tego za przejaw luksusu a jedynie kolejny sposób ułatwienia sobie życia.Przenoszenie dużych zakupów nawet ze stojącego kilka metrów przed domem samochodu, nie uśmiech mi się (deszcz, śnieg, plucha), tylko sprzątania więcej.Wysiadając w garażu zakupy mogę zostawić w pomieszczeniu gospodarczym/spiżarni, przez którą przechodzę do kuchni.Garaż ma dwa stanowiska, bo musimy mieć dwa samochody a nie chcę by, któryś z nich musiał stać na dworze. Tak mam obecnie i to mi nie odpowiada. Z oczywiście słonecznymi pozdrowieniami Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśkam 17.04.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Mam garaż na dwa stanowiska, w bryle budynku. Nie uważam tego za przejaw luksusu a jedynie kolejny sposób ułatwienia sobie życia.Przenoszenie dużych zakupów nawet ze stojącego kilka metrów przed domem samochodu, nie uśmiech mi się (deszcz, śnieg, plucha), tylko sprzątania więcej.Wysiadając w garażu zakupy mogę zostawić w pomieszczeniu gospodarczym/spiżarni, przez którą przechodzę do kuchni.Garaż ma dwa stanowiska, bo musimy mieć dwa samochody a nie chcę by, któryś z nich musiał stać na dworze. Tak mam obecnie i to mi nie odpowiada. Z oczywiście słonecznymi pozdrowieniami Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans1719499455 18.04.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 teoretycznie - powinien być na tyle stanowisk, ile planuje się używać samochodów.Praktycznie u mnie na 2 + część na "warstat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.04.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 9,25m X 3,5m - to tak na 1,5 samochodu wystarczy... dwie bramy garażowe jak w myjni samoch. normalne auto+ jakiś matiz, albo cinkuś się zmieszczą a ja z garażu musiałem zrobić pokój takie bywa życie Zapomniałem dodać, że brama jest jedna, garaż ma szerokość 3,5m i długość 9,25m, .... mieści dwa takie autka (,,normalne") jakie mam teraz jadno na spokojnie i z luzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.04.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Planujemy dwustanowiskowy, chociaż na razie mamy tylko jeden samochód, ale myślę, że może z czasem to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frustrat 20.04.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Oczywiście na dwa samochody (5,90 x 6,70m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts