Barbasia 20.04.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 jednostanowiskowy-jest jeden samochód i tak ma zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcemydom 22.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 A ja się zastanawiam czy garaż który teraz mamy zaprojektowany wystarczy na dwa samochody + ewentualnie jakieś rowery. Samochodziki będą raczej coś a'la kompakty, nie żadne SUV-y Wymiary naszego garażu to: - szerokość 570, - głębokość 590 - szerokość wjazdu do garażu 460. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dwustanowiskowy, ale podjazd pomieści 4. Garaż na 4 to już przerost formy nad treścią- a dzieci rosną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 24.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Garaż na 2 auta + część gospodarcza Całość 6,5m*9,25m - stawiany w miedzy (projekt Studio- Atrium Z23Garaż wewnątrz 6m*6m - dwie baramy Część gospodarcza 6m *2,6m (majsterkowanie + ławki i parasole letnie, rowery, kosiarka ... i porządek w piwnicy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZATKOWSCY 25.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Mąż kręcił głową, po co garaż na dwa auta, ale ja postawiłam na swoim: do podwójnego łatwiej mi będzie wjechać...oska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 25.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Garaż jednostanowiskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.06.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Garaż jednostanowiskowy Również 1 stanowiskowy za to większy salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyki 26.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Garaż jednostanowiskowy (6 x 3,2 m) z pomieszczeniem gospodarczym (2 x 3,2 m) + miejsce na drugie auto pod wiszącym tarasem Myślę, że to optymalne rozwiązanie, szczególnie, że nie mamy za dużo miejsca na naszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 26.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Mąż kręcił głową, po co garaż na dwa auta, ale ja postawiłam na swoim: do podwójnego łatwiej mi będzie wjechać... no jeżeli to był jedyny powód to gratuluję Ci męża, który woli wydać kilkadziesiąt tys zł niż zagonić Cię do nauki parkowania... ZM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 26.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dwa stanowiska ale z bólem .... fragment z innego topiku Kurcze mam problem z brama garazowa. Na etapie stanu zero ekipa partacza Wielgusiaka zaproponowala obnizenie wjazdu do garazu o jeden bloczek fundamentowy ale gamonie nie pomysleli ze trzeba bedzie o ten sam rozmiar obnizyc nadproze. W tej chwili mam rozmiar bramy 255x475 i niestety jest to juz wielkosc niestandardowa a w takim przypadku firmy od bram zycza sobie naprawde extra kaske za "wrota". Srednia od 7500 do 9000 PLN z automatyka i zamontowaniem. Kurcze pomyslec, ze za 30 cm mniejszy otwor zaplacilbym niecale 6000 PLN. Kilka firm proponowalo zniwelowanie roznicy poprzez przyklejenie do nadproza 30 cm twardego styro. Niby to nie szkodzi bo niektore bramy nie maja mocowan do nadproza a naped jest z tylu. Co o tym sadzicie? Moze warto dorobic pionowy slupek i miec 2 bramy?? Nie wiem czy szerokosc otworu bedzie wystarczajaca na taki manewr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 30.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 poraz kolejny pytam sie poco komu garaz???? Ja mam wiate i jest ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 01.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 poraz kolejny pytam sie poco komu garaz???? Ja mam wiate i jest ok!! Dziwne pytanie. Mam czarny samochód, który w tym momencie stoi pod chmurką. Widać na nim po jednym dniu warstwę pyłu, zwłaszcza w lecie (pyłki roslin). Oprócz tego mycie auta w pełnym słońcu powoduje że zostają na nim plamki po szybkim schnięciu wody. W zimie natomiast nie musisz się męczyć z odsnieżaniem samochodu. Dodatkowo np: wracasz z zakupów na zewn pada deszcze a ty szast i jesteś w garażu a z niego tylko jedne drzwi do domu i zero moknięcia. Tak więc jedynie garaż dwu stanowiskowy w bryle domu!!! Moj będzie miał 5.84m szerokości i 6.21m długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dwustanowiskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugazi1719502289 04.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dwustanowiskowy, w planie byly dwie bramy, ale chyba jednak zdecyduje sie na jedna duza, oprocz dwoch autek musi sie jeszcze zmiescic motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka11 04.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jenostanowiskowy w którym będzie stał stół pingpongowy . Domu nie buduje się dla samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 04.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dwustanowiskowy, jedna brama, jeden samochód, póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 06.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Zastanawiam się jaki szeroki powinien być garaż jednostanowiskowy, bo taki będziemy mieć. Pojekt przewiduje 3,60, czyli w świetle jakieś 3,20. Moim zfaniem to zdecydowanie za mało. Zastanawiam się o ile go poszerzyć, żeby można było swobodnie otwierać drzwi (mam omege ) i żeby rowery mogły się zmieścić. Pewnie że można zrobić 5 m na jedno auto, ale poszukuję optymalnego rozwiązania, zeby za bardzo bryły domu nie rozciągać. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 06.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Garaż jednostanowiskowy w świetle 4,25 brama wjazdowa 3m/2,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 07.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 4,25 chciałabym. Ale aż tyle chyba nie wchodzi w grę, bo trzeba wtedy przesunąć ścianę, aż o 1 m. Tak myślę, żeby bylo 3,70. Zmierzyłam szerokość auta z otwartymi drzwiam i wyszło 3,5 m. Strasznie dużo ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 10.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nam architekt zaprojektował właśnie takie wymiary jak pisałam powyżej, jesteśmy bardzo z tego zadowoleni, chociaż powierzchnia użytkowa z tego powodu też się zwiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts