barnio 29.08.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 WitamKupuje właśnie dom w którym sprzedający nie przewidział alarmu. Jako że są juz połozone tynki i ocieplenie stropu mam do wyboru:- alarm bezprzewodowy - kucie bruzd w tynku aby schować w nim kable do alarmu- demontaż ocieplenia dachu, aby kable do czujek sprowadzić przez otwory w stropie Każde z tych rozwiązań ma wady, które byście wybrali i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 30.08.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ciekawe czego jeszcze nie przewidział. Ja bym kuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnio 30.08.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Podstępu nie węszyłbym, instalację elektryczną mam w wersji tak rozbudowanej, że na gniazdka splajtuję Po prostu bezpieczna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 30.08.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Podstępu nie węszyłbym, instalację elektryczną mam w wersji tak rozbudowanej, że na gniazdka splajtuję Po prostu bezpieczna okolica. tv, TV-SAT, sieć komputerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtea 01.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ciekawe czego jeszcze nie przewidział. Ja bym kuł Ja też bym kuł. Żadna radiówka na małych mocach nie zapewnia pewnej komunikacji. Tylko przy kuciu może być trochę strat istniejącej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perkolator 06.10.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ja też bym kuł. Żadna radiówka na małych mocach nie zapewnia pewnej komunikacji. Tylko przy kuciu może być trochę strat istniejącej instalacji. Też mi się wydaje, że należy położyć przewody. Systemy riadiowe pracują już i tak w paśmie zajętym do granic możliwości. jak nie ma wyjścia to można coś tam puścić radiem ale chwilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 17.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a ja bym abaxa założył i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 17.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a ja bym abaxa założył i tyle Lenistwo to też jakiś sposób na życie. Szkoda, że nie mający z profesjonalizmem nic wspólnego. A może na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sol_Sec 07.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam, ja bym kuł pod kabel... jeżeli nie to bezprzewodówki też nie są kiepskie, ale wiąże się z nimi to ze co parę lat trzeba wymieniać akumulatorki z czujek a to też nie jest mały koszt w zależności od ilości tych czujek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts