jarett 30.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej, w Leroy Merlin jest teraz nienajgorsza promocja na styropian Yetico 040. Coś koło 117zł/m3 wychodzi. Marketing mają niezły bo opakowania śliczne i kolorowe. Ale jak z jakością? Czy różni się on jakoś znacząco no od Swisspora (miałem go na podłodze i miałbym mniej więcej porównanie). A na naszym forum coś rzadko się pojawia. Styropian będzie szedł na elewację (15cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro31ie 31.08.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Powiem Ci tak kolego. Kupiłem już pewnie z 70m3 styropianu rożnych firm i mogę powiedzieć że styropian Yetico jest z tych z dolnej pułki. Niska jakość, ładne opakowanie ale dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 31.08.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 ale to znaczy co? kruchy? dziurawy? krzywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts