mk22 30.08.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, Potrzebuję kupić detektor gazu. NA allegro znalazłem takie cos http://allegro.pl/cd-100-detektor-gazu-ridgid-wykrywacz-cd100-nowosc-i1775434368.html CD-100 Ridgid. Wiem, że naprawdę dobre detektory kosztują >1000zł. Niestetty nie mam tylę i szukam czego w miarę taniego. Może kto już spotkał się z tym modelem i może o o nim napisać. Chodzi mi głównie o to czy nie sygnalizuje fałszywych alarmów itp. W opisie pisze, że żywotnoć wymienialnego czujnika to ok. 5lat mam nadzieję, że będzie później można dokupić( tylko końcówkę?). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 30.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam, Potrzebuję kupić detektor gazu. NA allegro znalazłem takie cos http://allegro.pl/cd-100-detektor-gazu-ridgid-wykrywacz-cd100-nowosc-i1775434368.html CD-100 Ridgid. Wiem, że naprawdę dobre detektory kosztują >1000zł. Niestetty nie mam tylę i szukam czego w miarę taniego. Może kto już spotkał się z tym modelem i może o o nim napisać. Chodzi mi głównie o to czy nie sygnalizuje fałszywych alarmów itp. W opisie pisze, że żywotnoć wymienialnego czujnika to ok. 5lat mam nadzieję, że będzie później można dokupić( tylko końcówkę?). Pozdrawiam. wypasiona zabawka, ja używam najprostszego i najtańszego praktyka jest taka że jak masz kilka złączy obok siebie to najlepszy detektor nie pokaże z którego leci, piana i tylko piana, a detektor to by sprawdzić w której części pomieszczenia leci tak że dla mnie to i tak jest to za droga zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjan86 25.11.2020 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) ten detektor gazu ridgid cd-100 spokojnie Ci wystarczy. Czasem nie trzeba przepłacać, żeby coś dobrego kupić sprawdź na ja tam kupuje różne sprzęty, zawsze niska cena Edytowane 25 Listopada 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts