bgs 30.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Szukając ciekawej podwójnej wylewki do wody filtowanej (z odwróconej osmozy) znalazłam system kranu z wrzątkiem i wodą filtrowaną. Czy ktoś używa takiego sposobu gotowania wody ? Można wtedy zrezygnować z czajnika , chociaż przy kosztach zakupu tego typu baterii jest to niewielkim pocieszeniem. Czy warto inwestować w to urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 30.08.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Szukając ciekawej podwójnej wylewki do wody filtowanej (z odwróconej osmozy) znalazłam system kranu z wrzątkiem i wodą filtrowaną. Czy ktoś używa takiego sposobu gotowania wody ? Można wtedy zrezygnować z czajnika , chociaż przy kosztach zakupu tego typu baterii jest to niewielkim pocieszeniem. Czy warto inwestować w to urządzenie? moi klienci uważają to za standard, wygodne to jest ale kawy nie parzy tak dobrze jak woda z czajnika, czy się opłaca zależy za ile kupisz to w Polsce i jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bgs 30.08.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Najbardziej podoba mi się HC1100 z Inksinkerator , bo jest to osobna wylewka a nie połączona z baterią z wodą wodociągową - kawy parzonej nie piję http://www.nokaut.pl/pozostala-armatura-i-hydraulika/in-sink-erator-gotowa-woda-gotowana-gn-1100-polska-dystrybucja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts