Drop_Inn 03.03.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj Ankie Kuchnia zapowiada się bardzo ciekawie, chętnie będę podglądać postępy. Lampy są super, bardzo je lubię i u siebie też chciałabym przemycić choć jedną. Widziałam gdzieś kiedyś długi hol w tych właśnie lampach, do tego trochę cegły i bieli na ścianach. Było cudnie. I od tego czasu uwielbiam gdy jest ich dużo. P.S. Wygląda na to, że jesteśmy z tego samego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj Ankie Piękna kuchnia Lampki pasują jak ulał Ciekawa jestem reszty domku.....także jeśli mogę będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj Ankie. Byłam już u Ciebie, ale nie wiem czemu sie nie odezwałam . Kuchnia piękna. Lampy grają z tą białą cegiełką. Czekam na resztę fotek z Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 04.03.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dziękuje za miłe słowa Utwierdzacie mnie w przekonaniu, że to był dobry wybór!!! Niestety z lampami jest jeden mały kłopot, niestety nie wiszą centralnie nad wyspą i trochę mi to nie pasuje Lampy mają długie kable i można by je było podwiesić tak, żeby wisiały centralnie nad wyspą, tylko nie wiem czym to ładnie podwiesić. Białe haczyki z supermarketu do mnie nie przemawiają. Może ktoś coś doradzi? I oczywiście gorąco zapraszam do ogłądania moich czterech kątów Jest jeszcze trochę do pokazania... P.S. Dropp_Inn 83 to naprawdę super rocznik !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 TO ja też witam.. Podoba mi się bardzo, również czekam na resztę No i potwierdzam.... rocznik '83 jest THE BEST:) No i powodzenia w staraniach o dzidzia:) Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Same młódki tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Same młódki tu Rere , nie narzekaj.. stara sie odezwała:D:D Tak czy siak, po ukończeniu 18 rż czas zaczyna tak 'zap..ać' , że ja już tracę rachubę i przestaję pamiętać ile to już wiosenek mi strzeliło.. U Was też tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Oj zdecydowanie za szybko te wiosenki przybywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 07.03.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam anagat, imienniczko cieszę się, że i Tobie się podoba, miło słyszeć. Dziękuje za dobre fluidy w sprawie dzidzi, przyadzą się Nie spodziewałam się, że to taka ciężka praca kobietki jeśli chodzi o tempo ubywających wiosen, to tak jak pisze anagat, już staram się nie liczyć... po 18-tce wszystko stanowczo dzieje się zbyt szybko A pomożecie z moim lampami??? proszę... nie wiem czym je ładnie podwiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hmm ja niestety nie mam pomysłu na ładne podwieszenie lamp. Jak znajdę jakieś inspiracje to przyniosę je do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 07.03.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czekam z niecierpliwością Pamiętam, że masz dar do wyszukiwania perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam się i ja Śliczny masz dom i piękne wnętrza, no i ta cegła, w której zakochałam sie na zabój , gratuluję i czekam na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 07.03.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam w moich skromnych progach i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.03.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aniu, a nie można po prostu przekłuć się kawałek dalej, zagipsować , wygładzić i pomalować? TO o tej lampie. No ja bym tak zrobiła.. tylko że mi gładzie nie straszne.. Ja przesyłam jak najlepsze fluidy ciążowe.. z wysokości i rozciągłości mojego 36 tygodnia ciąży:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 07.03.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jeśli chodzi o lampy to chyba nie do końca o to mi chodzi ... , ale dziękuje za pomysł. Ja już mam dość gładzi brrrrrrrrrrrrr Serdecznie gratuluje :) i proszę o stałą obecność to może się zaraże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A może jednak haczyki ? tylko np. chromowane ? Bardzo lubię te lampy, nawet bardzo bardzo, fajnie uzupełniają u Ciebie całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Znalazłam tylko to: Tam nad stołem kawałek widać. Wygląda na to, że na haczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 09.04.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Dziękuje serdecznie za życzenia i również życzę zdrowych, pogodnych i przede wszystkim spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts