Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarskie dylematy Ani...

Recommended Posts

Witaj Ankie :)

Kuchnia zapowiada się bardzo ciekawie, chętnie będę podglądać postępy.

Lampy są super, bardzo je lubię i u siebie też chciałabym przemycić choć jedną. Widziałam gdzieś kiedyś długi hol w tych właśnie lampach, do tego trochę cegły i bieli na ścianach. Było cudnie. I od tego czasu uwielbiam gdy jest ich dużo. ;)

P.S. Wygląda na to, że jesteśmy z tego samego rocznika. :)

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje za miłe słowa :) Utwierdzacie mnie w przekonaniu, że to był dobry wybór!!!

Niestety z lampami jest jeden mały kłopot, niestety nie wiszą centralnie nad wyspą i trochę mi to nie pasuje :(

Lampy mają długie kable i można by je było podwiesić tak, żeby wisiały centralnie nad wyspą, tylko nie wiem czym to ładnie podwiesić. Białe haczyki z supermarketu do mnie nie przemawiają. Może ktoś coś doradzi?

I oczywiście gorąco zapraszam do ogłądania moich czterech kątów :) Jest jeszcze trochę do pokazania...

P.S. Dropp_Inn 83 to naprawdę super rocznik !!!

Witam anagat, imienniczko :) cieszę się, że i Tobie się podoba, miło słyszeć. Dziękuje za dobre fluidy w sprawie dzidzi, przyadzą się :) Nie spodziewałam się, że to taka ciężka praca ;)

kobietki jeśli chodzi o tempo ubywających wiosen, to tak jak pisze anagat, już staram się nie liczyć... po 18-tce wszystko stanowczo dzieje się zbyt szybko

A pomożecie z moim lampami??? proszę... nie wiem czym je ładnie podwiesić

Gość Konto usunięte na żądanie
Witam się i ja :welcome: Śliczny masz dom i piękne wnętrza, no i ta cegła, w której zakochałam sie na zabój :hug:, gratuluję i czekam na więcej fotek.

• 5 weeks później...