GRom 12.03.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Zstanawiam się twardo nad sufitem podwieszanym poddasza użytkowego.Tradycyjnie są to płyty KG.Ja jednak dumam nad panelami laminowanymi, oferta jest w sklepach przeogromna i wymiarowo, kolorystycznie, i materiałowo, i cenowo.Nie ma obawy, że cos mi tam na styku popęka, odpada malowanie.Czy ktoś z szanownych forumowiczów widział lub zastosował takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 13.03.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 komisji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 20.03.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Boazeria z drzewa sosnowego,na pewno ładniejsza od paneli-jeżeli ktoś lubi boazerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 31.03.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 panele sa łatwe w utrzymaniu czystosci też się nad tym zastanawialem acz kolwiek estetyka nie do końca mnie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts