Rysiek_Sotek 31.08.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam Jestem na etapie wyboru okień i mam oferte okien od producenta z firmy PETECKI,okna na profilu Veka?Jak oceniacie tego producenta.Czy ktoś z was ma okna z tej firmy?Jakie okna polecacie;Petecki,Dako czy moze Avanti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 PETECKI to uznany producent okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 16.09.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Na stronie Peteckigo nie spotkalem zeby produkowal profil na profilu VEKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Firma PETECKI ma 3 fabryki okien - Łask gdzie produkuje okna na profilu Rehau, Gostynin gdzie produkuje okna na profilu Brugmann i Turek pod Koninem gdzie produkuje okna na profilu Veka. Sądzę, że swojej strony www nie uaktualnili i stąd brak info. w sprawie Veki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.08.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, Temat już ucichł ale może ktoś się znajdzie, kto coś powie na temat okien Peteckiego na profilu Veka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 23.09.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Proponuje abyście poszli do szefa Pana P. i poprosili go o troszkę kaski na oficjalną reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 30.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Okna już wybrane- padło na Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 01.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Okna już wybrane- padło na Oknoplast jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Petecki to jedna z niższych klas okien, oni się specjalizują w przetargach, więc niespecjalnie im zależy na takim kliencie indywidualnym, bo z nim jest duzo problemów. Wspomniany oknoplast jest juz dużo lepszym pomysłem. Najlepsze okna są na profilu salamander, ale w niewielu miejscach można je jeszcze kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 01.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Najlepsze okna są na profilu salamander, ale w niewielu miejscach można je jeszcze kupić. dlaczego właśnie tak jest? jakieś konkretne okna?co je wyróżnia od innych?co w nich takiego naj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 01.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam dlaczego właśnie tak jest? jakieś konkretne okna?co je wyróżnia od innych?co w nich takiego naj? no jak to dlaczego ? dlatego, że mają piękny odcień bieli i Miśka76 je ma Szanowni Forumowicze dużo lepiej jest napisać, że mam takie i takie wykonane tu i tu i jestem super zadowolony, niż takie właśnie slogany, że najlepsze to i tamto bo ... bo tak Dodatkowo, KAZDY producent może wykonać "produkt przetargowy" jak i okna dla "bogatego" Inwestora więc po co takie uproszczenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 02.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Petecki to jedna z niższych klas okien, oni się specjalizują w przetargach, więc niespecjalnie im zależy na takim kliencie indywidualnym, bo z nim jest duzo problemów. Wspomniany oknoplast jest juz dużo lepszym pomysłem. Najlepsze okna są na profilu salamander, ale w niewielu miejscach można je jeszcze kupić. .. gdybys tylko wiedziała, jakie głupstwa wypisujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 jaki model? Platinium Evolution 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 02.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Platinium Evolution 2 ukryte zawiasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 02.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 http://www.petecki.eu/management.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.10.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ukryte zawiasy? Nie, zawiasy są standardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonin 12.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Proszę o poradę znawców okien. Czym tak naprawdę różnią się okna Peteckiego od Vetrexu. Chodzi mi o okna na profilu Alphaline. Jeden i drugi ma ten sam profil Veka, te same okucia Roto tylko szyby od różnych dostawców. Różnica pomiędzy nimi jest następująca: Vetrex - 13 800 zł. a petecki 11 990 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.10.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Pokaż konkretne oferty (przynajmniej skan z opisem okna) a nie tylko ceny końcowe, to byc moze bedzie mozna powiedziec czym sie roznią. Vetrex na starcie ma cenę obciążoną krytymi okuciami, z których można zrezygnować (będzie taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonin 12.10.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 U jednego i drugiego prosiłem o wycenę tego samego. Nie prosiłem o kryte okucia. Jak mogę rozpoznać, że mam uwzględnione w ofercie? I Ile mogę mieć mniej na oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.10.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 U jednego i drugiego prosiłem o wycenę tego samego. Nie prosiłem o kryte okucia. Jak mogę rozpoznać, że mam uwzględnione w ofercie? I Ile mogę mieć mniej na oknie? Wiesz, to co prosiśz a dostajesz to dwie różne sprawy. Wczoraj miałem okazję spojrzeć na dwie oferty któregoś z Was - niby sprzedawcy wyceniali to samo zapytanie, a różnili się że hohoho (więcej niż 2 krotnie) Pytaj o okucia, ich standard, ciepłe ramki w szybach, parametry szyby, uszczelki w rowku, profile podparapetowe, klamki, montaż i wiele wiele innych. Zeskanuj oferty - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts