Lataren 31.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak zrobić zaokrąglony sufit z gk tak aby przypominał koło ? Największy problem mam z nacinaniem profili nie wiem jak ?Ma ktoś może jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 01.09.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Znalazłem cos takiego w sieci http://muratordom.pl/budowa/tynki-i-sucha-zabudowa/dekoracyjny-sufit-podwieszany-montaz-krok-po-kroku,115_7853.html?&photo=24299#gallery jednak interesuje mnie odwrotny układ tzn. nie wklęsne koło tylko zamo koło - trochę się zastanawiam nad nacinaniem profili zwłaszcza zdjęcia potrzebuje. Pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 02.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Z przyściennej ud30 odcinasz jedną ściankę całkowicie a z tego co zostało nadcinasz spód mniej więcej co 5 cm ale to zależy od promienia i w miejscach nadciętych przykręcasz do sufitu.To samo na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 06.09.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Gdyby były u mnie w sklepach dostepne to pewnie takbym zrobił kupiłbym gotowe ale niggdzie nie ma więc prosze o foto jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 07.09.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Mam zwykłe nożyce - myślę, że spokojnie wystrczy - tak myslę aby nacinać co 6 cm - żeby zmiescić profil UW - najwyżej wyjdzie większy promień ale czy nacinać boczna i tylna ściankę czy i zostawić wewnetrzna całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts