miron123 31.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 dostałem dziś wycenę przyłącza kanalizacyjnego, co o tym myślicie? czy to standardowa cena?rura główna jest w ulicy asfaltowej, do firmy należy podłączenie do tej rury, doprowadzenie na moje podwórko (6metrów), studzienka na podwórku, druga studzienka z zaworem zwrotnym, i dalej rura do domu (5metrów) 2400zł - zerwanie asfaltu, wykop, podpięcie do rury głównej, dociągnięcie do mojego podwórka ok 6metrów, zajęcie pasa ruchu z jakimś tam projektem i zgłoszeniem, odtworzenie asfaltu 800zł studzienka 500zł- studzienka z zaworem zwrotnym 800zł- 5metrów doprowadzenia do domu, odbiór powykonawczy-----------------------------------------------------------------razem: 4500zł mapy i projekty w gestii gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts