asiuula 01.09.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mam pytanie techniczne – w kuchni w jednej z szafek jest licznik gazowy (niestety nie ma możliwości przeniesienia). Czy pod taka szafką z licznikiem gazowym może być sprzęt agd - mikrofala i piekarnik? Bo chciałam tak zrobić, aby pod szafką w której będzie licznik, był slupek ze sprzetem agd - mikrofalka i piekarnik A tak na marginesie - to mój pierwszy post na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.09.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jeśli szafka jest fizycznie od tych urządzeń oddzielona, a jednocześnie jest w niej zapewniona dobra wentylacja (otwory zarówno na górze, jak i na dole - te ostatnie w tym momencie powinny być zrobione w drzwiczkach), to nie powinno być problemu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts