dong 01.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mam z 5 metrów żywopłotu na podwórku, przycinanie ręczne już mnie męczy. Chciałem kupić nożyce elektryczne, ale pomyślałem, że przydałaby mi się też piła łańcuchowa... oczywiście rozbija się o koszty. Nożyce kosztują około 300 zł, a piła 500. Co myślicie o tym, żeby przycinać żywopłot piłą łąncuchową? Będę miał jeden wydatek mniej, a różnicy chyba nie ma (pomijając długość miecza). Z góry dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draxo 02.09.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Pierwszy raz słyszę aby ktoś chciał ciąć żywopłot piłą łańcuchową . IMHO gałązki są za cienkie i nic nie utniesz . Nożyce elektryczne działają na innej zasadzie chodzą tam i z powrotem a łąńcuchowa mieli wszystko w kółko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 02.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 naoglądałeś się "Teksańskiej masakry piłą mechaniczną", czy co? Do latających much po domu kupisz sobie AK-47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dong 05.09.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) W sumie sam wpadłem na ten pomysł, ale szukałem na Google i okazuje się, że nie jestem pierwszy: http://www.kciuk.pl/Tnie-zywoplot-pila-lancuchowa-na-linie-a57780 A na poważnie o nożycach elektrycznych - im większa odległość między nożami (skok) tym lepiej? Co myślicie o nożycach Flymo? To marka należąca do Husqvarny, Edytowane 5 Września 2011 przez dong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts