Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, że jesteś :D Jakiś czas temu biegałam po FM i szukałam Twojego wątku nie mogąc się nadziwić że gdzieś przepadł....(ja z tych raczej słabo internetowych jestem)...Dzieciaczki masz cudne...A propos...masz chyba jakiś fajny fotelik dziecięcy przy stole...skąd taki wziąć? Większość jest na maxa kolorowa i plastikowa...:cool:

Super że wróciłaś!!!:)

Śledziłam Twój poprzedni wątek nie ujawniając się nigdy. Byłam wierną fanką podczytywaczko-podglądaczką.

Dzisiaj się zalogowałam co by Ci podziękować za powrót i zdjęcia Twoich pięknych wnętrz:))

Pozdrawiam

Dziewczynki moje Kochane bardzo ale to bardzo Wam dziekuje za te przemile wpisy!:hug::welcome:

Zdjecia oczywiscie beda tylko musze na nowo z aparatem sie zaprzyjaznic...:cool:

Yokasta podloga to deska debowa lakierowana na mat wiec nie pomoge z olejem...

Z tarasu jestesmy mega zadowoleni i nie wymienilabym tych dech za nic! troche mialam obaw jak te szare dechy zgraja sie ze stolarka w kolorze zlotego debu i podbitce w tym samym kolorze ale jest super. Musimy jeszcze dorobic sciane drewniana od polnocy, zrobic ogromne drewniane donice no i schody ale chcemy wszystko zrobic na raz wiec czekamy na ziemie, ktora musimy dosypac w wielu miejscach wokol domu bo dopiero po niej mozna robic cala reszte. Z tarasu jestem bardzo dumna a wlasciwie z mojego Meza bo caly taras zrobil sam razem z Tesciem, no i wyszlo im to super, dokladnie tak jak chcialam:yes::D

Ane3ka1 Kochana pozory myla:lol2: zobaczysz za kilka miesiecy tak sobie dopracujesz harmonogram dnia z Malenstwem, ze to obecne zamieszanie bedzie tylko mglistym wspomnieniem...:cool:

Clasicc ceramika Villeroy Boch, seria aveo - umywalka i subway - toaleta.

Nemi Fatycznie czas bardzo szybko leci, Iskierka juz przestaje byc slodka dzidzia a zaczyna byc dziewczynka. Na tym zdjeciu wyglada jak chlopczyca, postaram sie wkrotce wyszperac jakies trafniejsze.:lol2:

Coffee - krzeselko to Stokke Tripp Trapp- naprawde polecam, tanie nie jest ale jest w 100% wykonane z drewna i jesli dokupi sie adapter to mozna go uzywac od pierwszych dni malenstwa ( mojego niedlugo bede sie pozbywac bo Marysia juz siedzi wiec lada dzien przesiadzie sie do krzeselka z palakiem) do poznej starosci. To krzeselko rosnie razem z dzieckiem ! :yes:i mozna go uzywac bedac juz doroslym.Tutaj Masz stronke do Stokkehttp://www.stokke.com/en-pl/highchair/accessories/tripp-trapp-range.aspx Jak dla mnie to rewelacja , ja mam Tripp Trappa bialego dla Marysi i zielonego dla Łukaszka.

Reni pokoje dzieci prawie gotowe ...Okruszka wlasciwie wyglada jak trzeba - pomijajac wielka dziure ktora juz zdazyl wydrapac na scianie az do tynku:lol2: a Marysi wciaz jest na etapie dopieszczania, wiele rzeczy jeszcze brakuje... postaram sie porobic fotki.

Generalnie tak jak pisalam, mamy lenia po przeprowadzce - wiele rzeczy czeka ale checi jakos mniej...do tego dochodzi jeszcze ogrod wiec z czasem kiepsko, zdjecia i obrazki wciaz czekaja.

Anusia nie ma czego zazdroscic o ile po ciazy z Okruszkiem szybko wrocilam do wagi sprzed ciazy - i tak dalekiej od idealnej o tyle z Marysia wciaż mam ponad 10 kilogramow ekstra co wcale dobrze nie wplywa na i tak dosc kiepskie samopoczucie...:cool:

Anetko, to i ja się przy tej okazji ujawnię :). Bardzo sie cieszę, że zdecydowałaś się reaktywowac wątek - śledziłam Twoje perypetie sprzed przyjazdu do Polski, trzymałam kciuki w trudniejszych momentach i z żalem przyjęłam Twoją decyzję o zawieszeniu wątku. Widziałam, że grasujesz po innych wątkach, więc wpadalam na nie, mając nadzieję, że pokażesz, jak się Twoj piekny domek powolutku zmienia, opowiesz, jak przebiega aklimatyzacja w Polsce... Na tym wątku też bedę Ci kibicowac, jesli pozwolisz :). Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoja wspaniałą Rodzinkę :hug: