mada1412 08.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale jak to? Bo jak klikam w napisz nowy temat, to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.01.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ok udało się Dziewczynki mamy swój wątek tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom&p=5109470#post5109470 a teraz proszę się tam "odmeldować" . Ja życzę dobrej nocki i pojawię się rano, jednym z moich Noworocznych postanowień jest kładzenie sie do łóżka przed 23... do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Anetko dziala zapisalam sie tam Milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monika, tkanka tłuszczowa znika, a wyrabiają sie mięśnie i one ważą więcej niż fałdki, stąd może być taka różnica mam nadzieję Anetko dziala zapisalam sie tam Milych snow do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja się odmeldowałam i...już się boję jutrzejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2012 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzień dobry! widze że nas całkiem sporo...lecę na nasz wątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No i nie zdazyłąm na fotki . A do klubu się chyba zapiszę, ale żeby Wam odebrać kilka kg i sobie gdzieniegdzie umiejscowić . Da się tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja jestem pierwsza, która by Ci kilka sprezentowała;) ale kurna nie da się, syna też bym obdarowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja jestem pierwsza, która by Ci kilka sprezentowała;) ale kurna nie da się, syna też bym obdarowała;) Może coś wymyślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 09.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witaj Anetko, dawno mnie u Ciebie nie było, bo wnętrzarsko u mnie posucha, nic się nie dzieje, ładuję jednak akumulatorki podczytując i podglądając po cichutku zarówno Twój, jak i laschowy wątek, za co bardzo Wam dziękuję dziś wychodzę jednak z ukrycia sprowokowana podjętą właśnie inicjatywą w temacie odchudzania to ja mam wiele do powiedzenia, bo chyba całe swoje dorosłe życie trwam w tym stanie permanentnie:) witam się zatem z Tobą i z innymi Forumkami cieplutko i spieszę odmeldować się w stosownym wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jak to się stało, że przegapiłam TAKĄ dyskusję?:o:bash: I fotki też nie widziałam buuuu:cry::cry: idę zobaczyć ten Wasz nowy wątek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.01.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jak tylko mi naprawią internet to lecę na Wasz (mam nadzieję NASZ) wątek odchudzeniowy, mi też się przyda ale ja z tych ze słomianym zapałem i lekką nadwagą bez dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Anetko,wczoraj zaniemogłam i na poczcie nie byłam Ale dzisiaj jak po Lenkę do przedszkola będę jechać to zawitam na poczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 10.01.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witaj Anetko. Czytam i podglądam regularnie, ale jeszcze nie meldowałam się w tym roku więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Jak najbardziej popieram pomysł z nowym wątkiem wspierającym odchudzających się tak więc pomykam i tam zameldować się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 10.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Anetko, ja również się chyba do wątku odchudzeniowego nadaję. Może się skuszę a tymczasem mam prośbę, żebyś powiedziała jak przechowujesz buty, bo pamiętam, że masz ich dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Skibusia TY ? Ja Cię widziałam nie nadajesz się do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Skibusia TY ? Ja Cię widziałam nie nadajesz się do tego wątku Do wątku o odchudzaniu wszyscy sie nadaja, mam nadzieję że wdrozymy tam zdrowy sposob jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 10.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Anetko witaj ja trochę z innej beczki , jestem pod ogromnym wrażeniem twojego domu , jest cudowny , mąż się zakochał i cały czas mówi no pokaż te zdjęcia , pokaż i słyszę achy i echy ( nie dziwię się ) cudowne masz wykończenia okien ( otworingi) i stąd moje pytanie z czego to jest wykonane i jak malowane , z tego co wyczytałam to jest drzewo malowane chyba , że coś źle doczytałam .:rolleyes: A teraz gonie wątku "walka z kilogramami" bo ja tez z tych co ma za dużo .........masakra nooooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts