Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko,dawno mnie tu nie było,ale dzisiaj musiałam napisać.Fantastyczna serduszkowa wiadomość!!! :) Bardzo się cieszę,wiem jaka to ulga dla Was,my taką przeżyliśmy miesiąc temu,kiedy byliśmy z Lenką na badaniach i jak byk na usg widać zrośniętą dziurkę :) Cieszę się razem z Wami.

Uściski.

p.s.cudne zdjęcia!

oooooooooo tym razem trafiłam na foty :)

Przepiękna sesja... Aneta jakie Ty masz urocze dołeczki ....

śliczna rodzinka :)

dziękuję bardzo:hug:A Wiesz, że ja tego dołka bo mam tylko jeden to nigdy nie lubiłam:lol2:

No ślicznie wyglądacie razem- taka szczęśliwa rodzinka:yes: Anetko Ty rzeczywiście jesteś trochę do męża podobna:o Jak brat z siostrą:lol2:

Wspaniałe wieści o serduszku Okruszka- to jest najważniejsza rzecz na świecie:hug:

Miłego weekendu:bye:

tak Aguś, w urzędach niemal zawsze biorą nas za rodzenstwo:lol2:może dlatego tak jest bo urodziliśmy się niemal w tym samym czasie, tzn mój mąż jest 2 dni młodszy:lol2:my jesteśmy dwa skorpiony:D

Anetko

masz fantastyczna rodzinkę jak z obrazka :yes::yes:

cudnie razem wygladacie

a dzieciaki to słodziaki

coś mi się zdaję że mamy dzieci w zbliżonym wieku 4,5 oraz 17 mcy

no i najważniejsze

Bardzo się ciesze że u twojego synka nastąpiła poprawa :yes::wave:

dziękuję:hug:tak, tak Łukaszek z 21 marca 2008 a Marysia 31 styczeń 2011. Pewnie w podobnym czasie w ciązy byłyśmy:lol2:

Anetko! Jakie zdjęcia!!!WOW!!! Fantastyczne. Śliczni i kochani jesteście. Uściski szczególnie dla Okruszka:-)

Dziękuję Kochana:hug:

Anetko,dawno mnie tu nie było,ale dzisiaj musiałam napisać.Fantastyczna serduszkowa wiadomość!!! :) Bardzo się cieszę,wiem jaka to ulga dla Was,my taką przeżyliśmy miesiąc temu,kiedy byliśmy z Lenką na badaniach i jak byk na usg widać zrośniętą dziurkę :) Cieszę się razem z Wami.

Uściski.

p.s.cudne zdjęcia!

Paulinko Kochana:hug:matko jak dobrze Cie poczytać, tak dawno Cię nie było...Matko szczęście się skumulowało:wave:

u mojego Okruszka i u Lenki dziury zniknęły:wave:ty to kochana najlepiej wiesz jak ogromną ulgę, radość i wdzięczność losowi czujemy:hug:Usciski dla Was:hug:

Anetko...bardzo się cieszę, że z serduszkiem Okruszka już lepiej...a będzie całkiem dobrze!!! Wiem jaką radość czujesz, bo moja córcia też na serducho zapadła...ale będzie ok:):)

Uściski dla Okruszka:)

Anetko...bardzo się cieszę, że z serduszkiem Okruszka już lepiej...a będzie całkiem dobrze!!! Wiem jaką radość czujesz, bo moja córcia też na serducho zapadła...ale będzie ok:):)

Uściski dla Okruszka:)

Beatko dziękuję:hug:dużo zdrówka dla Córeczki:hug:

Anetko, zachciało mi się zasadzić brzozę. Tylko 13 lat i będzie taka jak u Ciebie :)

Aniu zobaczysz , że zleci...a brzozy naprawdę rosn,ą szybko:yes:

Anetko

mój starszak jest z 11 października 2007

młodszy 26 styczeń 2011

czyli jak napisałaś w tym samych czasie byłyśmy http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/baby/mini-graphics-baby-984906.gif:yes::yes:

:lol2: Twoje emotki mnie rozwalają:hug:

No, trochę to smutne, że zleci... :(

smutne, smutne...po cudzych dzieciach widać jak ten czas leci okrutnie, niektóre moje koleżanki mają prawie pełnoletnie dzieci...:p

Witam, jestem nowa na tym forum. Podglądam sobie piękne wętrza Pani Anety. Sama jestem na etapie wykończeniówki i mam pytanie, Pani Aneto, jak sprawują się białe drzwi i schody, mam zamiar równiez u siebie dać*popiele, białe drzwi i białe listwy, schody - ciemne biegi i białe ramki i tralki i wszyscy dookoła próbują mnie odwieźć od tego pomysłu, że widać*brud, zatarcia itd. Proszę*o odpowiedź i z góry dziękuję.

Witam, jestem nowa na tym forum. Podglądam sobie piękne wętrza Pani Anety. Sama jestem na etapie wykończeniówki i mam pytanie, Pani Aneto, jak sprawują się białe drzwi i schody, mam zamiar równiez u siebie dać*popiele, białe drzwi i białe listwy, schody - ciemne biegi i białe ramki i tralki i wszyscy dookoła próbują mnie odwieźć od tego pomysłu, że widać*brud, zatarcia itd. Proszę*o odpowiedź i z góry dziękuję.

Tinko u mnie się sprawdzają rewelacyjnie! ja jestem bardzo zadowolona, coprawda mieszkamy tylko rok ale napewno nie zmieniłabym swoich wnętrzarskich decyzji. Oczywiscie przy 2 małych dzieci czasem pojawia się jakiś brudek ale szybko sobie z nim radzę i naprawdę tego sprzątania wcale nie ma wiele.