narendil 23.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Stopowac do zakupów, bo w koncu sie okaże, że kwiatki będą musieli jeśc do następnej wypłaty Ja tam się nie znam, ale czytałam, że niektóre są jadalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.09.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Anetko, cudna ta rabata:yes; Już wygląda imponująco, a ak się rozrośnie, będzie nieziemsko!!!I fajnie bylo Cię zobaczyć, laseczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nieźle, ale tak to już jest..... jak się zrobi pierwszy krok w nasadzeniach.... to końca nie widać też muszę stopować bo same kwity były by na talerzach :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 I nawzajem:) :hug:ja to jestem pewna Beatko, że uczniowie się w Tobie podkochują Nadrobiłam A tu tyle nowości u Ciebie: i plac zabaw... i sztućce... i rabaty... Na dodatek jedno piękniejsze od drugiego Dziękuję Rocia:hug: Anetko możesz napisać mi z czego masz blat zrobiony???w kuchni,oraz co masz na ścianach?jaki to kolor? Blaty to dąb bielony, olejowany. Farba Jotun Lady 9500N:yes: Bo i masz z czego być dumna A czemu musi stopować? Stopowac do zakupów, bo w koncu sie okaże, że kwiatki będą musieli jeśc do następnej wypłaty Nieźle, ale tak to już jest..... jak się zrobi pierwszy krok w nasadzeniach.... to końca nie widać też muszę stopować bo same kwity były by na talerzach :lol2::lol2: No właśnie, właśnie....sadzonki traw niedość , że niewielkie i trochę trzeba poczekać , żeby wyglądały cudnie to jeszcze nie tanie:mad:a ja wciąż bezrobotna jestem więc chyba powinnam oszczędzać a dwa ja wymyslilam sobie taką 1 arową, moze 1,5 podniesiona nieco wyspę na trawniku i ją chcę obsadzić trawami i trawopodobntmi roslinami, no a tak się sklada, że nie ja zgarnęłam te 30 baniek w ostatnim losowaniu lotto :lol2::lol2:wiec moje ogrodnicze zapedy musza zaczekac:yes: oczywiscie mam jeszcze kilka pomyslow odnosnie nasadzen wokół wiaty na drewno, która właśnie powstaje:lol2: Anetko, cudna ta rabata:yes; Już wygląda imponująco, a ak się rozrośnie, będzie nieziemsko!!! I fajnie bylo Cię zobaczyć, laseczko:hug: Dziękuję:hug:i wzajemnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.09.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anetko miło był znów Cie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anetko, ładna rabatka z trawami, ale żurawki lepiej,żeby nie rosły między wysokimi miskantami, bo te drugie je zdominują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.09.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Hej Co do cen żurawek - to u nas tak samo - 10 - 12 zł , niedługo będę się przymierzała do zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anetko, ładna rabatka z trawami, ale żurawki lepiej,żeby nie rosły między wysokimi miskantami, bo te drugie je zdominują Alu kurcze to co robić, zabrać stamtad żurawki? mysłałam , że nim trawy się rozrosną(kilka lat) bedzie ok , tr miskanty które mam mają mieć ok 80 cm wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anetko miło był znów Cie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Hej Co do cen żurawek - to u nas tak samo - 10 - 12 zł , niedługo będę się przymierzała do zakupów Aguś czyli co jednak nasadzenia w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witaj Anetko:D Obejrzałam sobie zdjęcia i śliczny masz domek. Ogród też piękny się klaruje. Widziałam też dzieciaczki. Masz fantastyczne dzieci. Nie mam swoich i zachwycam się cudzymi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.09.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Tak wogóle to Dziewczynki niezmiernie miło mi wczoraj było popatrzeć na Wasze cudne buzki i cudne kształty:hug::hug: A ja nie zdążyłam na noc modelek:( Całe szczęście, że część z Was już znam:D Buziaki Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.09.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Anetko, a Wyście się spotykały? Jejku jak fajnie, jak Wam zazdroszczę! Chciałabym Was poznać tak żywcem A tu nawet z Nelcią cały czas nie możemy się spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Anetko, a Wyście się spotykały? Jejku jak fajnie, jak Wam zazdroszczę! Chciałabym Was poznać tak żywcem A tu nawet z Nelcią cały czas nie możemy się spotkać... Mogę się wtrącić . Spotkanko było,ale nie "na żywca" tylko takie tajnos agentos o północy u forumowej karolek59 ze zdjęciami tzw. spotkanie modelek . Wrażenia niesamowite bo usnąć nie mogłam ze 2 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witaj Anetko:D Obejrzałam sobie zdjęcia i śliczny masz domek. Ogród też piękny się klaruje. Widziałam też dzieciaczki. Masz fantastyczne dzieci. Nie mam swoich i zachwycam się cudzymi:D Witaj Magda:goodnight:dziękuję bardzo , również w imieniu dzieciaczków:yes::Drozgość się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A ja nie zdążyłam na noc modelek:( Całe szczęście, że część z Was już znam:D Buziaki Anetko Za dużo imprezujesz Aguś:Dzdecydowanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Anetko, a Wyście się spotykały? Jejku jak fajnie, jak Wam zazdroszczę! Chciałabym Was poznać tak żywcem A tu nawet z Nelcią cały czas nie możemy się spotkać... Mogę się wtrącić . Spotkanko było,ale nie "na żywca" tylko takie tajnos agentos o północy u forumowej karolek59 ze zdjęciami tzw. spotkanie modelek . Wrażenia niesamowite bo usnąć nie mogłam ze 2 godz. Daila już mnie wyręczyła:hug: Aniu niestety tylko wirtualnie się spiknęłyśmy ale są plany odnośnie realnej imprezki, wczoraj o tym pisałyśmy u Karoli właśnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Niestety nie odwiedzam wszystkich wątków W ciągu dnia z doskoku, a wieczorem jak młody pójdzie spać to padam na ryłko. A jeszcze teraz jest chory, ja kończę chorować, to dodatkowo zdechła jestem. No a na modelkę to zdecydowanie się nie nadaję. No i jestem ujawniona chyba u siebie Ale "na żywca" to reflektuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 No a na modelkę to zdecydowanie się nie nadaję. No i jestem ujawniona chyba u siebie Tutaj wszystkie jesteśmy modelkami Każda ma coś w sobie niepowtarzalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Tutaj wszystkie jesteśmy modelkami No jest to budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts