Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I nawzajem:):)

:hug:ja to jestem pewna Beatko, że uczniowie się w Tobie podkochują:yes:

:hug:

Nadrobiłam :) A tu tyle nowości u Ciebie: i plac zabaw... i sztućce... i rabaty... Na dodatek jedno piękniejsze od drugiego :)

Dziękuję Rocia:hug:

Anetko możesz napisać mi z czego masz blat zrobiony???w kuchni,oraz co masz na ścianach?jaki to kolor?

Blaty to dąb bielony, olejowany. Farba Jotun Lady 9500N:yes:

Bo i masz z czego być dumna :)

A czemu musi stopować?

Stopowac do zakupów, bo w koncu sie okaże, że kwiatki będą musieli jeśc do następnej wypłaty :yes:

Nieźle, ale tak to już jest..... jak się zrobi pierwszy krok w nasadzeniach.... to końca nie widać :lol2: też muszę stopować bo same kwity były by na talerzach :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

No właśnie, właśnie....sadzonki traw niedość , że niewielkie i trochę trzeba poczekać , żeby wyglądały cudnie to jeszcze nie tanie:mad:a ja wciąż bezrobotna jestem więc chyba powinnam oszczędzać:D a dwa ja wymyslilam sobie taką 1 arową, moze 1,5 podniesiona nieco wyspę na trawniku i ją chcę obsadzić trawami i trawopodobntmi roslinami, no a tak się sklada, że nie ja zgarnęłam te 30 baniek w ostatnim losowaniu lotto :lol2::lol2::lol2:wiec moje ogrodnicze zapedy musza zaczekac:yes::D oczywiscie mam jeszcze kilka pomyslow odnosnie nasadzen wokół wiaty na drewno, która właśnie powstaje:lol2:

Anetko, cudna ta rabata:yes; Już wygląda imponująco, a ak się rozrośnie, będzie nieziemsko!!!

I fajnie bylo Cię zobaczyć, laseczko:hug:

Dziękuję:hug:i wzajemnie:hug:

Anetko, ładna rabatka z trawami, ale żurawki lepiej,żeby nie rosły między wysokimi miskantami, bo te drugie je zdominują

Alu kurcze to co robić, zabrać stamtad żurawki? mysłałam , że nim trawy się rozrosną(kilka lat) bedzie ok , tr miskanty które mam mają mieć ok 80 cm wysokości...

Witaj Anetko:D Obejrzałam sobie zdjęcia i śliczny masz domek. Ogród też piękny się klaruje. Widziałam też dzieciaczki. Masz fantastyczne dzieci. Nie mam swoich i zachwycam się cudzymi:D

Anetko, a Wyście się spotykały? Jejku jak fajnie, jak Wam zazdroszczę! Chciałabym Was poznać tak żywcem ;) A tu nawet z Nelcią cały czas nie możemy się spotkać...

Mogę się wtrącić :D. Spotkanko było,ale nie "na żywca" tylko takie tajnos agentos o północy u forumowej karolek59 ze zdjęciami tzw. spotkanie modelek :lol2:. Wrażenia niesamowite bo usnąć nie mogłam ze 2 godz.:D

Witaj Anetko:D Obejrzałam sobie zdjęcia i śliczny masz domek. Ogród też piękny się klaruje. Widziałam też dzieciaczki. Masz fantastyczne dzieci. Nie mam swoich i zachwycam się cudzymi:D

Witaj Magda:goodnight:dziękuję bardzo , również w imieniu dzieciaczków:yes::Drozgość się proszę:hug:

Anetko, a Wyście się spotykały? Jejku jak fajnie, jak Wam zazdroszczę! Chciałabym Was poznać tak żywcem ;) A tu nawet z Nelcią cały czas nie możemy się spotkać...

Mogę się wtrącić :D. Spotkanko było,ale nie "na żywca" tylko takie tajnos agentos o północy u forumowej karolek59 ze zdjęciami tzw. spotkanie modelek :lol2:. Wrażenia niesamowite bo usnąć nie mogłam ze 2 godz.:D

Daila już mnie wyręczyła:hug:

Aniu niestety tylko wirtualnie się spiknęłyśmy ale są plany odnośnie realnej imprezki, wczoraj o tym pisałyśmy u Karoli właśnie:yes:

Niestety nie odwiedzam wszystkich wątków :( W ciągu dnia z doskoku, a wieczorem jak młody pójdzie spać to padam na ryłko. A jeszcze teraz jest chory, ja kończę chorować, to dodatkowo zdechła jestem.

No a na modelkę to zdecydowanie się nie nadaję. No i jestem ujawniona chyba u siebie ;)

Ale "na żywca" to reflektuję...