karolek59 13.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mania rządzi :wiggle:REWELKA pamiętam jak mój starszak jeździł po domu na autku a na głowę zakładał moją torebkę młodszy jest z 26 stycznia także bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie obchodzic 2 latka naszych szkrabów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Skoro o dziwacznych zbiegach okoliczności to i Ja pozwolę sobie sie wtrącić. Okres świąt i cały styczeń to u nas kaplica: - moja najmłodsza Ola raczyła mi zepsuć Wigilię, która spędziłam na porodówce - ur. 23grudnia - Wigilia - 24 grudnia i imieniny mojego ojca i ciotki - urodziny moich bliźniaczek - 5 stycznia - urodziny Michała - 6 stycznia - urodziny ojca 14 stycznia - urodziny szwagra - 17 stycznia Człowiek nie trzeźwieje A to dopiero styczeń ! Potem luty tez fajny no i marzec boski bo urodziny siner !!!!!!! Kwiecień i maj - wyjęte z życiorysu.... Dopiero w październiku, względnie spokojnie.... Aaaaaa - troje moich dzieci urodzonych w niedzielę - w przyszłości pewnie często będą odwiedzać urząd pracy celem odebrania zasiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.12.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Niedzielne dzieci to leniuchy podobno a wcale że nie:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Właśnie ja też jestem w niedzielę urodzona i na szczęście nie leniwa . i mówisz to, zupełnie obiektywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anetko, ależ się cieszę, że zdjęcia na mnie poczekały Mania kowbojka - genialna! Świetne zdjęcie udało Ci się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 anetko... Mania tzn. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Niedziela....no właśnie ja słyszałam o tym, że urodzeni w niedzielę to leniuszki;) i jak owej pamiętnej niedzieli w 2011 wiedziałam, że to już to przemknęło mi przez głowę, żeby młoda do poniedziałku przetrzymać ...no ale kurna się nie udało:lol2::lol2: więc będziemy musieli popracować nad jej lenistwem choć ja póki co nie widzę aby go przejawiała;) Siner faktycznie Masz kumulację Narendilku mamy całą serię nocnikową , wszystkie rewelacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 anetko... Mania tzn. ? yyyy, nie rozumiem pytania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.12.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anetko,przyszłam Cię wyściskać :hug:,bo widziałam na innych wątkach ,że jakieś smuteczki Cię dopadły I ja też niedzielna :lol:i raczej trzeba na mnie krzyczeć ,żebym w końcu zwolniła ,odpoczęła .Do lenia ,to mi baaaaaaaaardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Narendilku mamy całą serię nocnikową , wszystkie rewelacja;) No to duży format i na główną ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 yoka zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No to duży format i na główną ścianę taaaaaaaaa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.12.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 yoka zrozumiała ha ja nie pomyslałam, że o to chodzi bo o Marysi to i prywatnie sobie pisywałyśmy więc myślałam , że Wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ja nie wiem jak patrzyłam (a patrzyłam), że nie zauważyłam tego zdjęcia Pomroczność ciążowa Cudna ta Twoja Maleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 taaaaaaaaa;) Dobra, to zachowaj te zdjęcia na później. Będziesz mogła niewłaściwych adoratorów odstraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.12.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aneta, ale mi humor ta kowbojka nocnikowa na biedronie poprawiła :D ściskamy z zimowego pod-Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Anetko ale nie pisałas mi Marysia ( chyba ?) narendilko... a jak pozna takiego samego kowboja ? Znakiem rozpoznawczym na randce w ciemno, będzie zdjęcie z dzieciństwa, z nocnikiem na głowie .... i co teraz droga mamusiu ? Młodzież, jest teraz co najmniej dziwna. Im bardziej pojechana panna tym lepiej... Wiem co mówię - mam duuuuuuuuuuuuuuuużo młodszego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.12.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 hej Siner i z góry odmachuję wszystkim pozostałym miłym paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 hej Siner i z góry odmachuję wszystkim pozostałym miłym paniom Mam do Ciebie słabość, mimo, że jeszcze nigdy nie miałyśmy przyjemności.... Byłaś pierwszą na forum, którą ( że się tak wyrażę) przeleciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts