Korozja 31.12.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Nowego Lepszego Roku 2013, pełnego miłości, zdrowia, beztroski, rodzinnego ciepła, oby ta 13 była symbolem szczęścia życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Anetko http://foto1.m.onet.pl/_m/d600de61dcaa9029c989d0e9f0aece01,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.01.2013 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://img22.imageshack.us/img22/797/nowyrokm.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Anetko kochana, dziękuję za życzenia Życzę dobrego roku 2013, spełnienia choć jednego marzenia, nie tylko wnętrzarskiego;), miłości, przyjaźni i zdrowia dla Ciebie i całej Twojej Rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kochane moje:hug:Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia i witam się w Nowym Roku:hug::hug: Mam nadzieję, że 2013 będzie dla nas wszystkich Dobrym Rokiem. Ten miniony był dla mojej rodziny bardzo trudny, właściwie to był dla nas najtrudniejszy czas...więc bez żalu pożegnaliśmy 2012 i przywitaliśmy Nowy Rok z nadzieją, że ten okaże nam więcej łaskawości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kochane moje:hug:Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia i witam się w Nowym Roku:hug::hug: Mam nadzieję, że 2013 będzie dla nas wszystkich Dobrym Rokiem. Ten miniony był dla mojej rodziny bardzo trudny, właściwie to był dla nas najtrudniejszy czas...więc bez żalu pożegnaliśmy 2012 i przywitaliśmy Nowy Rok z nadzieją, że ten okaże nam więcej łaskawości;) Wierzę mocno, że tak będzie i z całego serca jeszcze raz Wam tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.01.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Anetko życzę Wam, żeby Rok, który właśnie się rozpoczyna był pełen pozytywnych chwil, przeżyć, pełen miłości i zrealizowanych planów! Żeby cieszył Was każdy drobiazg, bo właśnie radość z drobiazgów daje prawdziwe Szczęście! Życzę Wam, żebyście doświadczali go na każdym kroku! buziaki dla Was, Kochani moi! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 aNETKO-wszystkiego co najlepsze dla twojej cudownej rodzinki w nowym roku 2013 !!!!!ZDROWIA,ZDROWIA,ZDROWIA,SPOKOJU,RADOSCI Z ZYCIA DNIA CODZIENNEGO,PRAWDZIWYCH PRZYJACIOL,LUDZI ZYCZLIWYCH I DUZO,DUZO"S";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Anetko wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.01.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ANETKO-WROCILAM Z TWOJEJ GALERII I MUSZE SIE OTRZASNAC Boze jak u Ciebie cudnie-nie chcesz mnie adoptowac!!!bede ci sprzatac,gotowac i myc okna i trawe ci okosze!!!!!!!!!!!!!!!!!please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzialam Twoj karnisz-jest super -tylko pytanie techniczne-czy on jest z tworzywa?Bo wiesz te moje zaslony sa bardzo ciezkie-to welurowy material i jest ich duzo...Musze miec cos mega mocnego,ale Twoj bardzom mi sie podoba-prosze o namiary na sklep.WSZYSTKO MI SIE PODOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRZYGARNIJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuję Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ANETKO-WROCILAM Z TWOJEJ GALERII I MUSZE SIE OTRZASNAC Boze jak u Ciebie cudnie-nie chcesz mnie adoptowac!!!bede ci sprzatac,gotowac i myc okna i trawe ci okosze!!!!!!!!!!!!!!!!!please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzialam Twoj karnisz-jest super -tylko pytanie techniczne-czy on jest z tworzywa?Bo wiesz te moje zaslony sa bardzo ciezkie-to welurowy material i jest ich duzo...Musze miec cos mega mocnego,ale Twoj bardzom mi sie podoba-prosze o namiary na sklep.WSZYSTKO MI SIE PODOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZYGARNIJ MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gumisia o matko...zarumieniłam się:oops::oops:bardzo dziękuję mogę Cię adoptowac ale w umowie adopcyjnej poza spaniem nie będzie niczego więcej na S;) Karnisz jest metalowy - do wyboru był 1 albo 2 drążki i jako zakończenia były kulki i coś jeszcze ale nie pamiętam, jak i nie pamiętam sprzedawcy z Allegro...przejrzałam historie ale lipa....w domu spróbuję przejrzeć jeszcze historie przelewów i może dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Anetko chciałam pisać poematy o wystroju świątecznym ale jak zobaczyłam piernikową szopkę to nie mogę o niczym innym myśleć ...mniam ) A kobitka charakterna ...jaki to rozmiar (bo jakiś wielgaśnym mi się zdaje) ? Oj marzy mi się coś wielkiego na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Anetko w Nowym Roku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 witam dekoracje świąteczne śliczne a szopka piernikowa na medal !!! pięknie wykonana podziwiam cierpliwość i zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Anetko wiem, że jesteś z Bieszczad. Rozmawialiśmy wczoraj z P. że niestety z długich wakacji nici w tym roku. Pojedziemy na weekend długi conajwyżej. Chcieliśmy w Twoje rejony. Masz namiar na jakieś gospodarstwo w dziczy ? Warunki nie muszą byc luksusowe ale cena jest dla mnie dosyć ważna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Maju dziękuję Mirelko zaraz skrobnę privka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 http://img97.imageshack.us/img97/6158/img3436ar.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img411.imageshack.us/img411/7770/img3440p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img521.imageshack.us/img521/9673/img3439s.jpg Uploaded with ImageShack.us Witam się Aneto w Twoim wątku raz jeszcze! Chyba kiedyś się już witałam... Dziecko mi mi pamięć odbiera:sick: Widzę, że w białej łazience kinkiet masz dość wysoko zamontowany. Na jakiej jest wysokości? Czy światła wystarcza? Chciałabym taki zamontować na suficie ponieważ u mnie lustro jest do samej góry i na ścianie się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts