lea1719506104 07.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Anetko Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.01.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Anetko pilna sprawa Jakiej firmy masz grzejniki kanałowe i czy jesteś z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hej Aneciu, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam się Aneto w Twoim wątku raz jeszcze! Chyba kiedyś się już witałam... Dziecko mi mi pamięć odbiera:sick: Widzę, że w białej łazience kinkiet masz dość wysoko zamontowany. Na jakiej jest wysokości? Czy światła wystarcza? Chciałabym taki zamontować na suficie ponieważ u mnie lustro jest do samej góry i na ścianie się nie da... U mnie wszedzie 260cm wysokosci a kinkiet wisi jakies 15 cm od sufitu. U mnie jest ok daje wystarczająco światła, ja przy tym świetle makijaż robię Anetko Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku !!! Dziękuję bardzo i wzajemnie:hug: Anetko pilna sprawa Jakiej firmy masz grzejniki kanałowe i czy jesteś z nich zadowolona kurcze nie jestem pewna ale chyba Brugmana:rolleyes: Powiem tak - nie miałam za bardzo innej opcji bo mam ogromne okna i ogromna otwartą przestrzeń na parterze , podłogówkę mam tylko tak gdzie kamień bo się uparłam na grube dechy, dzisiaj chyba dałabym podłogówkę w całym domu oczywiście na drewnie...jak mieszkałam w No to tak mieliśmy i to było idealne rozwiazanie, ciepło spod podłogi a pod oknami pieknie i pusto...no dobra bo się rozmarzyłam a mam to co mam;)generalnie grzejniki sa ok, u mnie dodatkowo jest 3biegowy elektryczny wentylator (w zestawie z grzejnikiem) gdyby była potrzeba to wówczas ciepło jest elektrycznie szybciej i mocniej aniżeli grawitacyjnie wypychane do pomieszczenia, my jeszcze z tego nie korzystaliśmy ale u nas ze względu na dzieci i nawilżacze staramy się nie przekraczać maksymalnie 21 stopni. czyści się też nieżle wbrew pozorom, odchylam tylko kratkę, która jest na wierzchu i odkurzacz wszystko wciąga. Są dość problematyczne dla ...wykonawców - nie znam domu gdzie były by idealnie osadzone - u mnie kratka w niektórych miejscach wystaje ok milimetra, dwóch nad poziom...ale nie mam siły się juz szarpać z wykonawcą. jak Będziesz potrzebować więcej info to pytaj;) Hej Aneciu, co słychać? Aguś dziękuję Kochana:hug::hug: ano jakoś leci tylko mocno zniechęcona jestem, chyba mi się kumuluje przesilenie jesienne i nadchodzące wiosenne;)generalnie mam lenia totalnego i czarnowidztwo mnie dopadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko, czarnowidztwo precz Śnieg by nam się przydał, bo ta zima jakaś taka niewyraźna, to i humory paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś dziękuję Kochana:hug::hug: ano jakoś leci tylko mocno zniechęcona jestem, chyba mi się kumuluje przesilenie jesienne i nadchodzące wiosenne;)generalnie mam lenia totalnego i czarnowidztwo mnie dopadło... Anetko pusto bez Ciebie:hug: Wszystko będzie dobrze, niedługo wiosna głowa go góry kochana:hug: Na pocieszenie Ci powiem, ze mnie też dopadł jakiś leń i nic mi się nie chce:sick: Zostawiam Ci odrobinkę czekolady na poprawę nastroju... http://3.bp.blogspot.com/-R-feVPRK4pM/UKzXAgy1N2I/AAAAAAAAAA8/1kaNOGRYfYE/s1600/czekolada.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ano jakoś leci tylko mocno zniechęcona jestem, chyba mi się kumuluje przesilenie jesienne i nadchodzące wiosenne;)generalnie mam lenia totalnego i czarnowidztwo mnie dopadło... No pięknie:sick: Przesilenie rozumiem , ale czarnowidztwo Zostawiam Ci odrobinkę czekolady na poprawę nastroju... http://3.bp.blogspot.com/-R-feVPRK4pM/UKzXAgy1N2I/AAAAAAAAAA8/1kaNOGRYfYE/s1600/czekolada.jpg Biere jedną koche do kawusi Coby Anetka za dużo nie zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 U mnie wszedzie 260cm wysokosci a kinkiet wisi jakies 15 cm od sufitu. U mnie jest ok daje wystarczająco światła, ja przy tym świetle makijaż robię Świetna wiadomość! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzięki Dziewuszki:hug::hug:Aguś Ty mnie tak ta czekoladą nie częstuj bo ja mam postanowienie coby ograniczać słodycze a najlepiej z nich zrezygnować ano czarnowidztwo....jakoś Dziewczynki mało mam powodów do radości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziewczynki mało mam powodów do radości;) Anetko, spójrz na swoje dzieciaczki- to sama radość:hug: A jedna cząsteczka czekoladki wagi nie czyni- patrz nawet Marjelka się nie wyłamała i wzięła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko, spójrz na swoje dzieciaczki- to sama radość:hug: A jedna cząsteczka czekoladki wagi nie czyni- patrz nawet Marjelka się nie wyłamała i wzięła:lol2: :lol2: Dzieciaczki, mąż, cudny dom!!! to już masz i jeszcze w jakim wydaniu Żeby jeszcze zdrowie było i fajna praca po wychowawczym:rolleyes: tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko nie smutaj się damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko, spójrz na swoje dzieciaczki- to sama radość:hug: A jedna cząsteczka czekoladki wagi nie czyni- patrz nawet Marjelka się nie wyłamała i wzięła:lol2: taaaaaaa:hug: Marcie wolno:P:P:P Widziałaś jej ostatnie zdjęcia???:P:P też bym chciała tak wyglądać:P:P :lol2: Dzieciaczki, mąż, cudny dom!!! to już masz i jeszcze w jakim wydaniu Żeby jeszcze zdrowie było i fajna praca po wychowawczym:rolleyes: tego Ci życzę No właśnie Martuś, trafiłaś w sedno....mnie znowu zaczyna prześladować widmo sprzedaży domu....nawet mój Mąż się już z tą perspektywa godzić zaczyna:rolleyes: Anetko nie smutaj się damy radę oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aneciu a co to za smutki ... hę ??? Proszę mi się tu nie smutać ... zaraz zaczną się dłuższe dni, będzie więcej słońca to i żyć będzie lepiej i może smuteczki sobie pójdą precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.01.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko kochana!Ja tak rzadko u Ciebie ostatnio goszczę... Pozostawiam garść dobrych myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.01.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko - Tobie i Twoim bliskim życzę samych cudowności w Nowym 2013 Roku! Dziękuję za pamięć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 09.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko bardzo dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź dotyczącą grzejników . Nie smutaj się Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko, Wszystkiego co najpiękniejsze w 2013 roku oby wszystkie smutki odpłynęły.Szczęścia i radości z pociech,NAJLEPSZEGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Anetko przepraszam że u Ciebie zapytam ale wiem że też odwidzałaś Betibco się stało?? nie widzę jej profilu? Usunęła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dziękuję Kochani:hug::hug: Też się zastanawiam co z Beatą, wątek zniknął po Nowym Roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts