Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się Aneto w Twoim wątku raz jeszcze! Chyba kiedyś się już witałam...:rolleyes: Dziecko mi mi pamięć odbiera:sick::p

Widzę, że w białej łazience kinkiet masz dość wysoko zamontowany. Na jakiej jest wysokości? Czy światła wystarcza?

Chciałabym taki zamontować na suficie ponieważ u mnie lustro jest do samej góry i na ścianie się nie da...

U mnie wszedzie 260cm wysokosci a kinkiet wisi jakies 15 cm od sufitu. U mnie jest ok daje wystarczająco światła, ja przy tym świetle makijaż robię;)

Anetko Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku !!!

Dziękuję bardzo i wzajemnie:hug:

Anetko pilna sprawa :D

Jakiej firmy masz grzejniki kanałowe i czy jesteś z nich zadowolona

kurcze nie jestem pewna ale chyba Brugmana:rolleyes: Powiem tak - nie miałam za bardzo innej opcji bo mam ogromne okna i ogromna otwartą przestrzeń na parterze , podłogówkę mam tylko tak gdzie kamień bo się uparłam na grube dechy, dzisiaj chyba dałabym podłogówkę w całym domu oczywiście na drewnie...jak mieszkałam w No to tak mieliśmy i to było idealne rozwiazanie, ciepło spod podłogi a pod oknami pieknie i pusto...no dobra bo się rozmarzyłam a mam to co mam;)generalnie grzejniki sa ok, u mnie dodatkowo jest 3biegowy elektryczny wentylator (w zestawie z grzejnikiem) gdyby była potrzeba to wówczas ciepło jest elektrycznie szybciej i mocniej aniżeli grawitacyjnie wypychane do pomieszczenia, my jeszcze z tego nie korzystaliśmy ale u nas ze względu na dzieci i nawilżacze staramy się nie przekraczać maksymalnie 21 stopni. czyści się też nieżle wbrew pozorom, odchylam tylko kratkę, która jest na wierzchu i odkurzacz wszystko wciąga. Są dość problematyczne dla ...wykonawców - nie znam domu gdzie były by idealnie osadzone - u mnie kratka w niektórych miejscach wystaje ok milimetra, dwóch nad poziom...ale nie mam siły się juz szarpać z wykonawcą. jak Będziesz potrzebować więcej info to pytaj;)

Hej Aneciu, co słychać?:bye:

Aguś dziękuję Kochana:hug::hug::hug:

ano jakoś leci tylko mocno zniechęcona jestem, chyba mi się kumuluje przesilenie jesienne i nadchodzące wiosenne;)generalnie mam lenia totalnego i czarnowidztwo mnie dopadło...

Aguś dziękuję Kochana:hug::hug::hug:

ano jakoś leci tylko mocno zniechęcona jestem, chyba mi się kumuluje przesilenie jesienne i nadchodzące wiosenne;)generalnie mam lenia totalnego i czarnowidztwo mnie dopadło...

Anetko pusto bez Ciebie:hug:

Wszystko będzie dobrze, niedługo wiosna głowa go góry kochana:hug:

Na pocieszenie Ci powiem, ze mnie też dopadł jakiś leń i nic mi się nie chce:sick:

Zostawiam Ci odrobinkę czekolady na poprawę nastroju...:rolleyes:

http://3.bp.blogspot.com/-R-feVPRK4pM/UKzXAgy1N2I/AAAAAAAAAA8/1kaNOGRYfYE/s1600/czekolada.jpg

No pięknie:sick:

Przesilenie rozumiem , ale czarnowidztwo :o

:hug:

Zostawiam Ci odrobinkę czekolady na poprawę nastroju...:rolleyes:

http://3.bp.blogspot.com/-R-feVPRK4pM/UKzXAgy1N2I/AAAAAAAAAA8/1kaNOGRYfYE/s1600/czekolada.jpg

Biere jedną koche do kawusi :p Coby Anetka za dużo nie zjadła ;)

Anetko, spójrz na swoje dzieciaczki- to sama radość:hug::hug:

A jedna cząsteczka czekoladki wagi nie czyni- patrz nawet Marjelka się nie wyłamała i wzięła:lol2:

:p:lol2:

Dzieciaczki, mąż, cudny dom!!! to już masz i jeszcze w jakim wydaniu :rolleyes:

Żeby jeszcze zdrowie było i fajna praca po wychowawczym:rolleyes: tego Ci życzę :hug:

Anetko, spójrz na swoje dzieciaczki- to sama radość:hug::hug:

A jedna cząsteczka czekoladki wagi nie czyni- patrz nawet Marjelka się nie wyłamała i wzięła:lol2:

taaaaaaa:hug:

Marcie wolno:P:P:P Widziałaś jej ostatnie zdjęcia???:p:P:P też bym chciała tak wyglądać:p:P:P

:p:lol2:

Dzieciaczki, mąż, cudny dom!!! to już masz i jeszcze w jakim wydaniu :rolleyes:

Żeby jeszcze zdrowie było i fajna praca po wychowawczym:rolleyes: tego Ci życzę :hug:

No właśnie Martuś, trafiłaś w sedno....mnie znowu zaczyna prześladować widmo sprzedaży domu....nawet mój Mąż się już z tą perspektywa godzić zaczyna:rolleyes:

Anetko

nie smutaj się damy radę:hug:

oby...;)