Marceli_szpak 11.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 podobaja mi sie twoje drzwi, moglabym dostac informacje gdzie takie dostane i czy sa drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam się po raz drugi:bye: Pikne dzieciaczki , wszystko co zamieszczasz Anetko to prawdziwa uczta dla oczu:yes: Może taka dieta:zamiast batonika rzut oka na fotki Mani i Łukaszka i już jest słodko:D Pozdrawiam Ciebie i całą rodzinkę serdecznie , jestem waszym forumowym fanem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bastki wyślę Ci wieczorkiem jak się z Mężem spotkam:D Marceli drzwi robione przez stolarza ala fiordy:) Bionda dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 To i ja powiem, że....korale rzuciły mi się w oczy...normalnie wszystkie jesteśmy jak sroczki:) Prawdziwe baby!!! Ja diety zaczynam od każdego poniedziałku....i na tym się kończy:)Aaaa i wstaję też o 6.00:( Pozdrawiam z poniedziałkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Anetko, fajnie u Ciebie, bardzo konsekwentnie w stylu. Mimo ze u siebie tak bym nie zrobila to podziwiam Wasz domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Rewelacyjna historia cudnych korali Pamiętam Lesko jeszcze z młodzieżowych kolonii, przepiękne okolice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Anetko, zajrzyj do mnie-wstawilam fotki plakatów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No spóźniłam się ale co tam Maniusia wielki całus od ciotki lasche. A mamuśka wysłałabyś jakieś zdjęcie na priv dla spóźnialskiej i odpisz mi długaśnego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Anetko udało mi się zobaczyć ze dwa dni temu zdjęcia Twoich cudownych dzieciaków Macie naprawdę wspaniałą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dziewczynki dziękuję bardzo:hug: Monia skrobnę co nieco tylko wenę złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Anetko Dostałaś na privka mój zeszłoroczny brzuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 cześc Anetko Marta jaki brzuch????? co ty ??? pośladki jej lepiej pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ha dostałam, brzuch, posladki i facjatke a jakże:lol2::lol2: dzięki Martuś:hug: Mam w planach dzisiaj na privki poodpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 hejka Anetko, dawno mnie u Ciebie nie było, ale ponadrabiała zaległości, u Ciebie już wiosna zawitała w oknie.... gratuluje rodzinki i zamierzam poprawić się z byciem na bieżąco, ale jakos tak czasowo niewydalam, a i wtym 8 miesiącu juz spowolniona jestem bardzo.....przesyłam pozdrowienia i całuski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej Anetko, jak zdrówko, jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.02.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) EK fajnie, że wpadłaś Aguś dzięki u nas chorowanie...Mania na antybiotyku bo mega zestaw jej się trafił - zapalenie oskrzeli, ucho, gardło a do tego jeszcze zęby.... Dziewczyny mam dość :bash::bash:granice absurdu w naszym kraju są bezkresne ale to co spotkało nas dziś to mi się w głowie nie mieści... Pamiętacie naszą brzozę???? prawie jej nie ma... nie było nas w domu, Opiekunka Marysi dzwoni do mnie że przyszli panowie z Zakładu Energetycznego i będą "podcinać" brzozę...byłam na spotkaniu więc sprawę przejął mój mąż. Oboje byliśmy przekonani, że brzoza wcale niczemu nie zagraża i początkowo mój mąż nie wyraził zgody na żadne cięcie ale panowie poinformowali, że oni takiej zgody nie potrzebują i czy nam się to podoba czy nie to skrócą 2 "odnogi" , Mąż w takiej sytuacji poprosił żeby skrócili całość bo jak to drzewo będzie wyglądało, zapomniał tylko dopytać co panowie mają na mysli mówiąc "skrócą" i oto co ukazało się naszym oczom po powrocie Ja się do tej pory uspokoić nie mogę , mam ochot tych ludzi z energetyki rozszarpać....Drzewo nie rosło pod kablami, Korona owszem była w pobliżu ale według mnie na tyle daleko , że nie zagrażała linii. Co ja mogę zrobić w tej sytuacji, poza tym, że jutro z rana do nich zadzwonię ??? Edytowane 22 Lutego 2013 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Anetko ja to bym ich z.....a zero wyobrazni:bash: Nie mam pojecia co mozesz w tej sytuacji zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dobrze, że udokumentowałaś. Musisz pojechać do gminy i zgłosić sprawę w ochronie środowiska. KAŻDE przycięcie lub wycięcie drzewa tej wielkości musi być uzgodnione z gminą i ochroną środowiska. Sprawdź czy mieli na to pozwolenie. Zgłoś, że zrobili to przycięcie bez Twojej wiedzy i zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Anetko, rasia dobrze mówi:yes: Spróbuj to zgłosić, bo cała sytuacja woła o pomstę do nieba!:spam: Szkoda drzewka... jedyna nadziej, ze troszkę z czasem odrośnie, ale na pewno zatraciła już swój kształt:( Uściski dla Was i zdróweczka dla Mani biedulka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Z tego wszystkiego zapomnialam zyczyc Mani szybkiego powrotu do zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts