ida2 21.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Anetka zdjęcia Waszej rodzinki NAJPIĘKNIEJSZE!!!!! Rozumiem że niedługo zobaczymy je na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Oooo i ja się załapalam na sesyjkę Cudna z Was rodzinka!!!! Ogród też fantastyczny:yes: Trawka tak ładnie wykończyła wszystko... Pięknie!!! Ale i tak Wasze zdjęcia przebijają wszystko. Też chciałabym takie, nad kanapę w salonie... Tylko jak męża namówić? hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 21.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich baaaardzo serdecznie!! Pięknie tu! Podglądam już od dawna, bo chyba od czasu jak jeszcze byliście w trójkę Dzieciaczki są przefajne, teraz sama wiem jak to jest mieć takiego małego aniołka w domu Domek mi się bardzo podoba, a teraz, jak świeci słońce za oknami, to już w ogóle!! Szarości mi się podobają, ale w pochmurne dni wydają mi się jakieś takie zbyt smutne. Nie wiem... Muszę jeszcze dodać, że ogród wygląda imponująco!! Piwonie, hortensje, funkie... ah oh eh!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.06.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Anetko, ogród nabrał kształtu i kolorów. Nawet od czasu, jak pokazywałaś w trakcie prac. To zupełnie inny ogród. Wszystko mi się podoba, ale najbardziej Twoja lawenda. Aż zamarzyło mi się pole lawendowe. Cieszę się, że załapałam się na prywatne zdjęcia. Piękna z was rodzina. Dzieci śliczne, Ty piękna a mąż... hę... przystojniak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.06.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ależ się cieszę, że zdążyłam:) No cudna i szczęśliwa z was rodzinka!!!! Piękne zdjęcia!!! A ogród...śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mi się podoba w nim!!!Co tu dużo gadać........SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.06.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No i jeszcze brzoza... ja tak kocham duże drzewa. Tak bardzo mi ich brakuje. I choćbym sobie teraz posadziła to do śmierci nie doczekam takiej pięknej jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ale fajnie, że i ja się załapałam na te CUDA:yes: i te domowe i ogrodowe i rodzinne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hej Anetko, super, ze wreszcie jesteś:hug:Kochana brak mi słów na takie cudne fotki zarówno ogrodowe jak i Wasze:cool: Trawka wygląda już pięknie, nie martw się zagęści się bardzo. Ja też się zamartwiałam w zeszłym roku, a teraz jest gęsta, ze hej. Chwasty znikną, jak zaczniecie regularnie kosić- pryskanie niestety wystarcza na krótko:( Rabatki z kamykami bardzo zyskały na urodzie. Golaskowe dzieciaczki wyglądają obłędnie jak i cała Wasza rodzinka:D Ubranka krzesełek są śliczne, a sekretarzyk powala z nóg- gdzie go dorwałaś? Zostawiam buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nie wiem od czego zacząć... Niesamowita jesteś! Ogródek wymiata! Cała Twoja Rodzinka - po prostu przecudna!!! Dzieciaczki przesłodkie, Wy - boscy! A wnętrze... mrrrrrraauuuu... z industrialu zrobił się cudny, wyważony eklektyzm :cool:. BRAWOOOO!!! Ściskam mocno:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 22.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam Aneta, trafiłam do Ciebie z wątku Gumisiowej, bardzo cieplutko u Ciebie. Gratuluję wnętrz, widać, że włożyłaś kawał serca. Mam do Ciebie pytanko odnośnie kabiny prysznicowej, co to za firma i czy jesteś zadowolona. No i huśtawka na tarasie, gdzie można nabyć takie coś-ik pozdrawiam również Aneta i również S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Dziewczynki Kochane! bardzooo bardzo dziękuję w imieniu własnym i rodzinki! zdjęcia rodzinne są kiepskawej jakości bo póki co dostałam wersję papierową i zrobiłam zdjęcie zdjęcia zeby Wam pokazać:Dwiem, wiem kwadratura koła:lol2:ale tak jak pisałam miałam wczoraj "dzien na zdjęcia" . Zdjęć z sesji jest sporo wszystkie mi się podobają i najchętniej powiesiłabym wszystkie, tak naprawdę to pierwsze takie nasze zdjęcia kiedy fotagrafem był ktoś inny aniżeli mój mąż no i jesteśmy na nich wszyscy, bo jednak to zupełnie inna bajka taka zabawa z fotografem anizeli samowyzwalacz:D moje ulubione zdjęcie z tego cyklu juz wyladowało w ramce, oto dowód:lol2: Ogród się zmienia i to mnie bardzo cieszy:yes:jedne rosliny przekwitają, kolejne zaczynają kwitnienie ....ach no fantastycznie jest mieć ogród ale co ja Wam będę pisać Wy to na pewno wiecie a ja dopiero to odkrywam:D Aniu ta brzoza wcale nie jest jakaś mega stara...sadziliśmy ją jakieś 13 lat temu, najpierw była trzymana nisko w formir kuli a jakies 5 lat temu pusciliśmy ją na zywioł, brzozy tak naprawdę szybko rosną. Agawi sekretarzyk z allegro oczywiście:D no i trochę pomarudzę bo nie byłabym sobą:lol2:te zmiany na forum , kolejne już:mad:strasznie mnie wkurzają...jak ja nie lubię takich zmian no i jeszcze nie lubię jak awatarki zmieniacie bo miesiąc mi zajmuje przyzwyczajanie się do nowych:lol2: Nie napisałam najważniejszego, jesteśmy po kolejnej konsultacji Okruszka u kardiologa ( tak jak pisałam juz kiedyś , pan doktor wrócił i w końcu po 8 miesiącach czekania nas przyjął)no ale najważniejsze jest to ZE DZIURA W SERDUSZKU OKRUSZKA ZARASTA:wave::wave:jest jeszcze blizna , ślad po niej ale nie ma juz przelewów:wave: mamy dać dzieciakowi spokój na 2 lata i wtedy juz śladu być nie powinno:D Edytowane 23 Czerwca 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam Aneta, trafiłam do Ciebie z wątku Gumisiowej, bardzo cieplutko u Ciebie. Gratuluję wnętrz, widać, że włożyłaś kawał serca. Mam do Ciebie pytanko odnośnie kabiny prysznicowej, co to za firma i czy jesteś zadowolona. No i huśtawka na tarasie, gdzie można nabyć takie coś-ik pozdrawiam również Aneta i również S. dziękuję bardzo:hug: o której kabinie Piszesz w ceglanej łazience? i huśtawka - Masz na mysli tą dziecięcą czy tą drewnianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To mega zajefajna wiadomość o zarastającej dziurce!!!:wave: Uściski dla Okruszka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aneta wspaniała wiadomość!!! :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Anetko Kochana, Zachwyt odebrał mi mowę i sprawność palców . Potwierdza się wyobrażenie Twojej rodzinki - jesteście cudowni. I to nie tylko za sprawą przepięknej sesji. Po prostu widać w Was dobro i szczęście . Urządziłaś nam prawdziwy festiwal piękna i barw. Twój fantastycznie rozwijający się ogród, oswojone nowości we wnętrzach, a na pyszny deser sami Gospodarze . Pełnia szczęścia . Edit: Moc uścisków dla Okruszka. Tylko tak dalej Edytowane 22 Czerwca 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aneta, to naprawdę fantasyczna wiadomość!!! Nie znałam historii, ale teraz cieszę się razem z Wami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko-dziekuje za przemilo wizyte u mnie:yes:Masz przecudowna rodzine!!!!A wiadomosc o OKRUSZKU-REWELACYJNA!!!Jestem pewna ze z perspektywy matki nie moglabys niczego lepszego uslyszec!!!!:wave:POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 22.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Za siłę i zdrówko Okruszka - gromkie "hippp- hippp - hurrraaa"!!!Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko piękne te Wasze wnętrza. Ogród również. Duże brawa za włożony trud. I przepiękne zdjęcie rodzinne w ramce (na sesję się niestety nie załapałam ) Wspaniała wiadomość, że u Okruszka jest poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No to jest najlepsza wiadomość. Co tam ogród, co tam sekretarzyki. Serducho Okrucha najważniejsze. Aż pewnie inaczej się żyje i patrzy na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts