rere79 22.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Po burzy zawsze wychodzi słońce:cool: Fantastyczna wiadomość o serduszku Okruszka. Żeby były same takie dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 najważniejsze jest to ZE DZIURA W SERDUSZKU OKRUSZKA ZARASTA:wave: I to jest najważniejsze ... zdrowie i szczęście naszych dzieci Wspaniała wiadomość Anetko dom i ogród piękne ale zdjęcia Waszej rodzinki najpiękniejsze ... Cudnie na nich wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no to wiadomośc super o serduszku Maluszka:yes: nawet te 8 miesięcy czekania osłodziło:yes: a ogród fajowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wpadłam zrobić falę dla Okruszka cudowne wieści. I piękne krzesełka w jadalni ogród oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Dziewczyny dziękować, dziękować!:hug:no my się cieszymy strasznieeeeee, to najlepsza wiadomość od niepamiętnych czasów:D normalnie jakbyśmy na loterii wygrali:wave: Edytowane 23 Czerwca 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.06.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko, rośnie Wam mały łamacz niewieścich serc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mogłabym takie zdjęcia oglądać bez końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.06.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 oooooooooo tym razem trafiłam na foty Przepiękna sesja... Aneta jakie Ty masz urocze dołeczki .... śliczna rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 22.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Mam na myśli kabinę z ceglastej łazienki, bo do drugiej jeszcze nie doszłam a huśtawka dziecięca. Taki ze mnie niecierpliwiec, że zamiast przejrzeć do końca wątek to chciałabym wiedzieć "już i teraz". I tym sposobem nie doszłam do końca - gdzie rządzą dzieciaki zdjęcia rozwaliły mnie na łopatki, po prostu rewelacja moim faworytem jest zdjęcie jak młodszy słodziak zdominował starszego. No a zdjecie w ramce...hmmm żaden dom nie daje tyle satysfakcji co taki widok - super!!! Muszę zgłębić lekturę wątku, żeby kolejnych gaf nie strzelać może dojdę do drugiej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Stefany kabina to Esprit a huśtawka z Haby, w zimie swietnie się sprawdza w bawialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.06.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko, zdjęcia są cudne. Aż się człowiekowi gęba śmieje (i trochę też łezka w oku kręci. Ze wzruszenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko super ze synuś zdrowieje, cieszę się razem z Tobą, zdjecia domku jak najbardziej sobie weź, jak będzie gotowy to wkleję następne, piękna z was rodzinna, zdjęcia cudne no i dzieci wyjatkowej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Super wiadomość o serduszku Okruszka Bardzo się cieszę Edit: Nie dziwie się, że akurat to zdjęcie jako pierwsze trafiło w ramki, bo naprawdę chwyta Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Śliczne fotki fajowej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 22.06.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 super sesja. I świetna, uśmiechnięta rodzinka. I oczywiście super wiadomości o Okruszku !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A ja przyszłam jeszcze raz nacieszyć oczy, a tu nowe cuda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko, jakie świetne wieści czytam Cieszę się z całego serca! A zdjęcia - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 DZiewczyny bardzo ale to bardzo dziękuję z powodu Okruszka to tak się cieszę, że mogłabym wysciskać cały Świat z tej wszechogarniającej mnie radości:lol2: Reni dziękuję, zdjęcie już mam u siebie:hug: Ewuś już wcześniej miałam to napisać ale umknęło.Kochana Ty zawsze tak pięknie piszesz, że normalnie serce rośnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No ślicznie wyglądacie razem- taka szczęśliwa rodzinka:yes: Anetko Ty rzeczywiście jesteś trochę do męża podobna:o Jak brat z siostrą Wspaniałe wieści o serduszku Okruszka- to jest najważniejsza rzecz na świecie:hug: Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Anetko masz fantastyczna rodzinkę jak z obrazka :yes: cudnie razem wygladacie a dzieciaki to słodziaki coś mi się zdaję że mamy dzieci w zbliżonym wieku 4,5 oraz 17 mcy no i najważniejsze Bardzo się ciesze że u twojego synka nastąpiła poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts