Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam takiego malutkiego siedzącego aniołka... wypisz wymaluj Okruszek!:D Z pewnością do rzeźby pozował:cool:. A Marysia do drugiej, stojącej obok:D.

A szare deski, szary parasol i eksplozja kwiatów i zieleni... też boooskie, jak Twoje Aniołki:cool::yes::wiggle:

Ps. Co Mania trzyma w łapce na ostatnim zdjęciu?

Edytowane przez rasia

Anetko, ale cuda nam pokazujesz:yes: :D Ogród przepiękny- wszystko Ci się błyskawicznie rozrasta, i jaka cudna ta lawenda:jawdrop:

Podłoga balkonikowa wyszła ślicznie- bardzo pasuje do Waszego domku:yes:

Dzieciaki są niemożliwe słodkie- do schrupania. Marysia ma oczy jak gwiazdki, a Okruszek nie jest już takim Okruszkiem:D Całkiem duży już z Niego chłopczyk:cool:

Aaa parasol też super- jaka to firma zdradzisz?

Dziękuję Aguś:hug:

Parasol jest z Jyska . Dziś zauważyłam , że troszkę blaknie od słońca:rolleyes:

tyle wątkow podczytuję z ukrycia i juz nie wiem gdzie byłam słowem a gdzie tylko oglądałam piekne wnętrza :-) witam sie zatem :-)

Ogród nabiera bardzo fajnego wyglądu...bardzo mi sie podoba bo nie jest taki ...standardowo ułozony...podoba mi sie jego naturalny Klimacik tak jak i Twojego całego domui widać, że w przyszłym roku bedzie jeszcze śliczniej :-) dzieciaki słodziaki :-)

:welcome:

Ha! Załapałam się na fotki! :D:D:D

Anetko Maluszki boskie - oni są niesamowicie do siebie podobni, prawda?

A ogród... piękny!

Dla mnie sa tatalnie różni ale często spotykam się ze stwierdzeniami, że śa identyczni:D

Mam takiego malutkiego siedzącego aniołka... wypisz wymaluj Okruszek!:D Z pewnością do rzeźby pozował:cool:. A Marysia do drugiej, stojącej obok:D.

A szare deski, szary parasol i eksplozja kwiatów i zieleni... też boooskie, jak Twoje Aniołki:cool::yes::wiggle:

Ps. Co Mania trzyma w łapce na ostatnim zdjęciu?

Rasiu dziękuję:hug:

Mania ma pieska o takiego

http://www.nokaut.pl/pozostale-zabawki-edukacyjne/brio-kiwajacy-sie-piesek-sampo.html

anetkodzieciaki slodziaki!!!! najmłodsza Marysia cudna, Okruszek bobasek:) masz co robić przy czworce( bo nie wiem czy Marysia to Mania?)

i jeszcze do tego ogród, caly kwitnący:jawdrop: trawy ci się jeszcze powinny rozrosnąć:)

Monia Rozbawiłaś mnie bo póki co mam 2 ( plan wykonany i mam nadzieję że na tym koniec):lol2:gdybym miała 4 to ...nawet nie mogę sobie takiej sytuacji wyobrazić;)

Mamy 17 miesięczną Marysię - Manię, zwaną również Iskierką i 4 letniego Łukaszka - Okruszka;)

Anetko

przyczłapałam Ci powiedzieć że widziałam dzieciaczki tylko ni miałam czasu nic napisać

Dzieci masz Obłędnej Urody http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-677249.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-798806.gif

jestem ciekawa jak sie dogadują?

O ogrodzie nawet nie wspominam po prostu bajka

normalnie do schrupania :rolleyes:

O rety! Zabawka z mojego dzieciństwa:cool:.

ja uwielbiam tego typu zabawki, moje dzieci mają sporo zabawek z Brio właśnie, prostych, drewnianych...furrorę robi kolejka, mamy te drewniane klocki;)

Anetko, masz przeurocze dzieci!

Pewnie jak nabroją, to sił brak, żeby się złościć :)

Aniu no broją dość często a że ja choleryczka jestem to się nie raz wściekam ale na krótko;)

Okruszek i Iskierka:)-zapamietam.:)

ale ci dzieciątek dorobiłam:jawdrop:

:lol2:

Anetko

przyczłapałam Ci powiedzieć że widziałam dzieciaczki tylko ni miałam czasu nic napisać

Dzieci masz Obłędnej Urody http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-677249.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-798806.gif

jestem ciekawa jak sie dogadują?

O ogrodzie nawet nie wspominam po prostu bajka

normalnie do schrupania :rolleyes:

karola no raczej się dogadują ale dość często się zdarza, że chcą się bawić tą samą zabawką i jedno drugiemu nie ustąpi...wrzask wtedy jest taki, że umarłych sa w stanie obudzić;)

a u mnie nie wszystkie zdjęcia się otwierają .......ale widze ze ogród ładny się zrobił

beatko bo większość zdjęć już usunięta;)

Oj, szkoda że nie załapałam sie na fotki maluchów :(

Za to nie mogę nie napisać, że szarość tej deski balkonowej idealnie współgra z cegłą na elewacji :yes:

Anetko, pięknie kwitnie u Ciebie lawenda, u mnie jeszcze jest taka bidna, posadziłam ją tuż przed upałami i nadal wygląda jakby się zastanawiała - usychać czy nie usychać :rolleyes:

Oj, szkoda że nie załapałam sie na fotki maluchów :(

Za to nie mogę nie napisać, że szarość tej deski balkonowej idealnie współgra z cegłą na elewacji :yes:

Anetko, pięknie kwitnie u Ciebie lawenda, u mnie jeszcze jest taka bidna, posadziłam ją tuż przed upałami i nadal wygląda jakby się zastanawiała - usychać czy nie usychać :rolleyes:

ja dość często wklejam dzieciaki więc napewno się Załapiesz niebawem;)

Moja lawenda była w zeszłym roku bylejaka, miałam w donicach i bez przekonania wsadziłam do ziemi na zimę i tej wiosny przesadziłam w docelowe miejsce no i się rozszalała;)ja uwielbiam lawendę;)

Powiesiliśmy w końcu w wiatrołapie wieszak dla Dzieciaków;) Przyjaciółka przysłała mi go już kilka miesięcy temu i wreszcie się doczekał;)

http://img24.imageshack.us/img24/4792/img3668d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A u nas żar leje się z nieba...kilka dni temu mieliśmy gradobicie, rośliny poniszczone...mam nadzieję , że większość się "podniesie".

Młody dziś uznał, że to jest właściwy strój rowerowy:D

Jest tak gorąco, że większość dnia "chodzi w stroju Adama" i z basenu ciężko go wyciągnąć;)

Edytowane przez aneta s