pasie 04.07.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ale Słodkie widoki mam z samego rana cuda pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Mam takiego malutkiego siedzącego aniołka... wypisz wymaluj Okruszek! Z pewnością do rzeźby pozował. A Marysia do drugiej, stojącej obok:D. A szare deski, szary parasol i eksplozja kwiatów i zieleni... też boooskie, jak Twoje Aniołki:cool: Ps. Co Mania trzyma w łapce na ostatnim zdjęciu? Edytowane 4 Lipca 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.07.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Marysia jest the best:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.07.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko, tymi zdjęciami to chyba do zawału człowieka chcesz doprowadzić. Jedno piękniejsze od drugiego...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.07.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko ogród piękny a dzieciątka cudowne u Was gorąco a w Gdyni brzydko i pada a dzisiaj Opener sie rozppczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 anetkodzieciaki slodziaki!!!! najmłodsza Marysia cudna, Okruszek bobasek:) masz co robić przy czworce( bo nie wiem czy Marysia to Mania?) i jeszcze do tego ogród, caly kwitnący:jawdrop: trawy ci się jeszcze powinny rozrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko ,dzieci masz boskie po prostu ....brak słów!!:yes:tylko do pitulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.07.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziewczynki kochane bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.07.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko, ale cuda nam pokazujesz:yes: Ogród przepiękny- wszystko Ci się błyskawicznie rozrasta, i jaka cudna ta lawenda:jawdrop: Podłoga balkonikowa wyszła ślicznie- bardzo pasuje do Waszego domku:yes: Dzieciaki są niemożliwe słodkie- do schrupania. Marysia ma oczy jak gwiazdki, a Okruszek nie jest już takim Okruszkiem:D Całkiem duży już z Niego chłopczyk:cool: Aaa parasol też super- jaka to firma zdradzisz? Dziękuję Aguś Parasol jest z Jyska . Dziś zauważyłam , że troszkę blaknie od słońca:rolleyes: tyle wątkow podczytuję z ukrycia i juz nie wiem gdzie byłam słowem a gdzie tylko oglądałam piekne wnętrza witam sie zatem Ogród nabiera bardzo fajnego wyglądu...bardzo mi sie podoba bo nie jest taki ...standardowo ułozony...podoba mi sie jego naturalny Klimacik tak jak i Twojego całego domui widać, że w przyszłym roku bedzie jeszcze śliczniej dzieciaki słodziaki Ha! Załapałam się na fotki! :D:D Anetko Maluszki boskie - oni są niesamowicie do siebie podobni, prawda? A ogród... piękny! Dla mnie sa tatalnie różni ale często spotykam się ze stwierdzeniami, że śa identyczni:D Mam takiego malutkiego siedzącego aniołka... wypisz wymaluj Okruszek! Z pewnością do rzeźby pozował. A Marysia do drugiej, stojącej obok:D. A szare deski, szary parasol i eksplozja kwiatów i zieleni... też boooskie, jak Twoje Aniołki:cool: Ps. Co Mania trzyma w łapce na ostatnim zdjęciu? Rasiu dziękuję Mania ma pieska o takiego http://www.nokaut.pl/pozostale-zabawki-edukacyjne/brio-kiwajacy-sie-piesek-sampo.html anetkodzieciaki slodziaki!!!! najmłodsza Marysia cudna, Okruszek bobasek:) masz co robić przy czworce( bo nie wiem czy Marysia to Mania?) i jeszcze do tego ogród, caly kwitnący:jawdrop: trawy ci się jeszcze powinny rozrosnąć Monia Rozbawiłaś mnie bo póki co mam 2 ( plan wykonany i mam nadzieję że na tym koniec):lol2:gdybym miała 4 to ...nawet nie mogę sobie takiej sytuacji wyobrazić Mamy 17 miesięczną Marysię - Manię, zwaną również Iskierką i 4 letniego Łukaszka - Okruszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 O rety! Zabawka z mojego dzieciństwa:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko, masz przeurocze dzieci! Pewnie jak nabroją, to sił brak, żeby się złościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.07.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Okruszek i Iskierka:)-zapamietam. ale ci dzieciątek dorobiłam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Anetko przyczłapałam Ci powiedzieć że widziałam dzieciaczki tylko ni miałam czasu nic napisać Dzieci masz Obłędnej Urody http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-677249.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-798806.gif jestem ciekawa jak sie dogadują? O ogrodzie nawet nie wspominam po prostu bajka normalnie do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.07.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 a u mnie nie wszystkie zdjęcia się otwierają .......ale widze ze ogród ładny się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.07.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 O rety! Zabawka z mojego dzieciństwa:cool:. ja uwielbiam tego typu zabawki, moje dzieci mają sporo zabawek z Brio właśnie, prostych, drewnianych...furrorę robi kolejka, mamy te drewniane klocki;) Anetko, masz przeurocze dzieci! Pewnie jak nabroją, to sił brak, żeby się złościć Aniu no broją dość często a że ja choleryczka jestem to się nie raz wściekam ale na krótko;) Okruszek i Iskierka:)-zapamietam. ale ci dzieciątek dorobiłam:jawdrop: Anetko przyczłapałam Ci powiedzieć że widziałam dzieciaczki tylko ni miałam czasu nic napisać Dzieci masz Obłędnej Urody http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-677249.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-798806.gif jestem ciekawa jak sie dogadują? O ogrodzie nawet nie wspominam po prostu bajka normalnie do schrupania karola no raczej się dogadują ale dość często się zdarza, że chcą się bawić tą samą zabawką i jedno drugiemu nie ustąpi...wrzask wtedy jest taki, że umarłych sa w stanie obudzić a u mnie nie wszystkie zdjęcia się otwierają .......ale widze ze ogród ładny się zrobił beatko bo większość zdjęć już usunięta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.07.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Oj, szkoda że nie załapałam sie na fotki maluchów Za to nie mogę nie napisać, że szarość tej deski balkonowej idealnie współgra z cegłą na elewacji Anetko, pięknie kwitnie u Ciebie lawenda, u mnie jeszcze jest taka bidna, posadziłam ją tuż przed upałami i nadal wygląda jakby się zastanawiała - usychać czy nie usychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.07.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Oj, szkoda że nie załapałam sie na fotki maluchów Za to nie mogę nie napisać, że szarość tej deski balkonowej idealnie współgra z cegłą na elewacji Anetko, pięknie kwitnie u Ciebie lawenda, u mnie jeszcze jest taka bidna, posadziłam ją tuż przed upałami i nadal wygląda jakby się zastanawiała - usychać czy nie usychać ja dość często wklejam dzieciaki więc napewno się Załapiesz niebawem;) Moja lawenda była w zeszłym roku bylejaka, miałam w donicach i bez przekonania wsadziłam do ziemi na zimę i tej wiosny przesadziłam w docelowe miejsce no i się rozszalała;)ja uwielbiam lawendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 09.07.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ogród jest przepiękny. Z pomysłem, zadbany. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ogród jest przepiękny. Z pomysłem, zadbany. Zazdroszczę Dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Powiesiliśmy w końcu w wiatrołapie wieszak dla Dzieciaków;) Przyjaciółka przysłała mi go już kilka miesięcy temu i wreszcie się doczekał http://img24.imageshack.us/img24/4792/img3668d.jpg Uploaded with ImageShack.us A u nas żar leje się z nieba...kilka dni temu mieliśmy gradobicie, rośliny poniszczone...mam nadzieję , że większość się "podniesie". Młody dziś uznał, że to jest właściwy strój rowerowy:D Jest tak gorąco, że większość dnia "chodzi w stroju Adama" i z basenu ciężko go wyciągnąć Edytowane 10 Lipca 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts