Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

W sobotę widziałam takie pieski na targu w Węgorzewie... ręczna robota lokalnego Dłubka:D.

Też uwielbiam lawendę:cool:... chyba najbardziej ze wszystkich kwiatków w moim ogrodzie:yes:. Twoja jest przepiękna:cool:. Ja posadziłam kilka odmian i kolorów w różnych miejscach ogrodu... miniona zima pokazała które i gdzie dają radę;):D.

Młody wie co robi!!! Ale, że o kasku nie zapomniał! Szacun:yes::cool:.

Buziaki zostawiam:).

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sobotę widziałam takie pieski na targu w Węgorzewie... ręczna robota lokalnego Dłubka:D.

Też uwielbiam lawendę:cool:... chyba najbardziej ze wszystkich kwiatków w moim ogrodzie:yes:. Twoja jest przepiękna:cool:. Ja posadziłam kilka odmian i kolorów w różnych miejscach ogrodu... miniona zima pokazała które i gdzie dają radę;):D.

Młody wie co robi!!! Ale, że o kasku nie zapomniał! Szacun:yes::cool:.

Buziaki zostawiam:).

Asiu no u nas takich dłubków niw ma...ja długo szukałam takich prostych zabawek dla dzieciaków jak my mieliśmy kiedyś ale nic, to co znalazłam to straszna tandeta była...

co do kasku to u nas wszyscy w kaskach jezdzimy i Łukaszek ma już nawyk - nie wyjdzie z garażu bez kasku, nawet na podwórku w nim jeżdzi:DMania zresztą też juz z kaskiem oswojona:D

Anetko...ogród przepiękny, roślinki pięknie rosną...i "zazdraszczam" ci tej lawendy:)

A młodemu to dobrze...że też nam tak nie wypada....:):):)

sama miałabym ochotę tak poganiać...ciekawe co na to sąsiedzi?

aaa kalosze i kask mam :lol2::lol2::lol2:

Hej Anetko, ale fajny ten wieszaczek:yes: Super kolorki:D

Fotki tym razem nie widziałam, ale się domyślam:lol2: Ojoj, szkoda Waszych roślinek- mam nadzieję, że się podniosą:hug:

Agus dzięki:hug:roslinki odrobinę lepiej :yes:z zdjęcie było małego golasa - jedynie kask i kalosze miał:lol2:

Anetko Twoje dzieciaczki są boskie i ładne jak z obrazka :)

Dziękuję, dzięuję:hug:

Fajny prezent od koleżanki dostałaś... Też bym taki chciała ;)

taaaaaa:yes::D

wieszaczki już u paru osób widziałam........bardzo fajne są :) na cegle prezentuje się świetnie !

Beatko bo one dość popularne są:yes:

Witam się u Ciebie:welcome:. Siedzę sobie tu cichutko już od dawna, więc pora się ujawnić :D. Cudowny dom, piękny ogród i jeszcze dużo by wyliczać. Mam nadzieję, że dalej będę mogła oglądać te piękności. Dzieciaczki przesłodkie!

Pozdrawiam

Daila witaj :welcome:bardzo dziękuję za przemiły post:hug:

Aniu no cena regularna nie do przełknięcia ale...juz kiedyś o tym pisałam, w Warszawie (nie pamiętam czy to był Red Onion:confused:) była promocja i wszystkie produkty Vitry były taniej o 50%...ja się załapałam na wieszak, moja Przyjaciółka kupiła wtedy krzesła Eamsy i bujak, wyszły w cenie inspirowanych:lol2:ja się za długo zastanawiałam bo swojego czasu eamsy też chciałam ale z perspektywy czasu to się cieszę, że dla mnie już ich nie starczyło bo stały się tak popularne, że nie chcę ich juz u siebie:D

Beatko mnie się na cegle wszystko podoba, ta faktura ma coś w sobie, że zawsze przedmioty bedą wygladały lepiej aniżeli te powieszone na gładkiej scianie:D