rasia 09.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 W sobotę widziałam takie pieski na targu w Węgorzewie... ręczna robota lokalnego Dłubka:D. Też uwielbiam lawendę... chyba najbardziej ze wszystkich kwiatków w moim ogrodzie:yes:. Twoja jest przepiękna:cool:. Ja posadziłam kilka odmian i kolorów w różnych miejscach ogrodu... miniona zima pokazała które i gdzie dają radę. Młody wie co robi!!! Ale, że o kasku nie zapomniał! Szacun:yes:. Buziaki zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Anetko...ogród przepiękny, roślinki pięknie rosną...i "zazdraszczam" ci tej lawendy:) A młodemu to dobrze...że też nam tak nie wypada....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hej Anetko, ale fajny ten wieszaczek:yes: Super kolorki:D Fotki tym razem nie widziałam, ale się domyślam:lol2: Ojoj, szkoda Waszych roślinek- mam nadzieję, że się podniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Anetko Twoje dzieciaczki są boskie i ładne jak z obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Fajny prezent od koleżanki dostałaś... Też bym taki chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 wieszaczki już u paru osób widziałam........bardzo fajne są na cegle prezentuje się świetnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 W sobotę widziałam takie pieski na targu w Węgorzewie... ręczna robota lokalnego Dłubka:D. Też uwielbiam lawendę... chyba najbardziej ze wszystkich kwiatków w moim ogrodzie:yes:. Twoja jest przepiękna:cool:. Ja posadziłam kilka odmian i kolorów w różnych miejscach ogrodu... miniona zima pokazała które i gdzie dają radę. Młody wie co robi!!! Ale, że o kasku nie zapomniał! Szacun:yes:. Buziaki zostawiam:). Asiu no u nas takich dłubków niw ma...ja długo szukałam takich prostych zabawek dla dzieciaków jak my mieliśmy kiedyś ale nic, to co znalazłam to straszna tandeta była... co do kasku to u nas wszyscy w kaskach jezdzimy i Łukaszek ma już nawyk - nie wyjdzie z garażu bez kasku, nawet na podwórku w nim jeżdzi:DMania zresztą też juz z kaskiem oswojona:D Anetko...ogród przepiękny, roślinki pięknie rosną...i "zazdraszczam" ci tej lawendy:) A młodemu to dobrze...że też nam tak nie wypada....:) sama miałabym ochotę tak poganiać...ciekawe co na to sąsiedzi? aaa kalosze i kask mam :lol2: Hej Anetko, ale fajny ten wieszaczek:yes: Super kolorki:D Fotki tym razem nie widziałam, ale się domyślam:lol2: Ojoj, szkoda Waszych roślinek- mam nadzieję, że się podniosą Agus dzięki:hug:roslinki odrobinę lepiej :yes:z zdjęcie było małego golasa - jedynie kask i kalosze miał Anetko Twoje dzieciaczki są boskie i ładne jak z obrazka Dziękuję, dzięuję Fajny prezent od koleżanki dostałaś... Też bym taki chciała taaaaaa:yes: wieszaczki już u paru osób widziałam........bardzo fajne są na cegle prezentuje się świetnie ! Beatko bo one dość popularne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam się u Ciebie:welcome:. Siedzę sobie tu cichutko już od dawna, więc pora się ujawnić . Cudowny dom, piękny ogród i jeszcze dużo by wyliczać. Mam nadzieję, że dalej będę mogła oglądać te piękności. Dzieciaczki przesłodkie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.07.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Beatko bo one dość popularne są Tylko jakoś pomimo swojej popularności nie chcą być tańsze. Chyba se taki wygnę i przyozdobię pingpongami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Tylko jakoś pomimo swojej popularności nie chcą być tańsze. Chyba se taki wygnę i przyozdobię pingpongami hahahah popularne może i sa ale na cegle wygladają zjawiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Daila witaj :welcome:bardzo dziękuję za przemiły post:hug:Aniu no cena regularna nie do przełknięcia ale...juz kiedyś o tym pisałam, w Warszawie (nie pamiętam czy to był Red Onion:confused:) była promocja i wszystkie produkty Vitry były taniej o 50%...ja się załapałam na wieszak, moja Przyjaciółka kupiła wtedy krzesła Eamsy i bujak, wyszły w cenie inspirowanych:lol2:ja się za długo zastanawiałam bo swojego czasu eamsy też chciałam ale z perspektywy czasu to się cieszę, że dla mnie już ich nie starczyło bo stały się tak popularne, że nie chcę ich juz u siebie:DBeatko mnie się na cegle wszystko podoba, ta faktura ma coś w sobie, że zawsze przedmioty bedą wygladały lepiej aniżeli te powieszone na gładkiej scianie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dziękuję za ciepłe przywitanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.07.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Bardzo fajny wieszak oraz to, co pod nim, mój półtoraroczniak też cały dzień biega na golasa, jak tylko się obudził, odpiął sobie pieluchę i jest przeszczęśliwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.07.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Super wieszaczek Szkoda tylko, że na stroj cyklisty nie załapałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Elene na privie Masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Bardzo fajny wieszak oraz to, co pod nim, mój półtoraroczniak też cały dzień biega na golasa, jak tylko się obudził, odpiął sobie pieluchę i jest przeszczęśliwy . dziękuję! No maja dzieciaki swoje 5 minut beztroski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Elene na privie Masz:lol2: Przeszło moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak mi się ten WASZ ogród podoba!!!!!!!! mam nadzieję, że kiedyś go zobaczę na własne oczy , a ostanie ustalenia wyjazdowe padły na ostatni weekend sierpnia tak długoooooo musimy czekać na wyprawę w malownicze góryyyyyyy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Andżeliko a na jak długo planujecie przyjechać? ja od 20 sierpnia, prawdopodobnie przez tydzien w Gdańsku będę...w tamtym roku kawa nam uciekła ale w tym musi się udac spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Cześć Anetko! I dzieciaki się doczekały miejsca na odwieszenie garderoby! Chociaż przy tej pogodzie to nie jest must have Uśmiecham się o zdjęcia cyklisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts