Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko mam pytanie o ceglaną łazienkę...jest moim favorytem wsród tych pięknych realizacji na forum...jest rewelacyjna. chcialam zapytac bo niestety nie mogę odszukać na tych wszystkich stronkach.. jaka to cegła i czy byla czymś impregnowana oraz jaki to kolor na ścianach.... jesli gdzies jest "specyfikacja" tej super łazienki prosze o przekierowanie :D dziękuję

Anetko mam pytanie o ceglaną łazienkę...jest moim favorytem wsród tych pięknych realizacji na forum...jest rewelacyjna. chcialam zapytac bo niestety nie mogę odszukać na tych wszystkich stronkach.. jaka to cegła i czy byla czymś impregnowana oraz jaki to kolor na ścianach.... jesli gdzies jest "specyfikacja" tej super łazienki prosze o przekierowanie :D dziękuję

Ivy cegła jest rozbiórkowa, fuga zwykła cementwa, sciana impregnowana. Farba szara to Jotun, seria lady do wilgotnych pomiwszczeń 9500N.

Aneta powiedz mi jak sprawuje ci sie Twoj zlew po takim czasie użytkowania. Chodzi mi głownie czy sie rysuje?

jak dla mnie jest super! oczywiscie bardziej jak na innych widac np plamy po herbacie czy innych kolorowych "resztkach" ale cif super sobie z tym radzi, nie rysuje się wogóle póki co:p

Aneta, dopiero do Ciebie trafiłam. Piękny dom, widać w nim kawał serca :)

Czy mogę prosić o nazwę ceramiki i szafki w łazience białej?

Dziękuję bardzo:hug:

Szafki robił nam stolarz. Ceramika to Villeroy Boch, umywalka memento, prysznic subway, toaleta i bidet sentique( nie wiem czy poprawnie napisałam nazwy), wanna - kurcze nie pamiętam...

Anetko znów do Ciebie zaglądam :) spodobał mi sie strasznie obraz przy wnęce na drewienko. Czyje to dzieło i jaki tytuł?

Obraz pochodzi od naszego lokalnego artysty, tytuł XXX pedzla Sylwestra Stabryły, moge Ci maila do niego dać...Obraz jest genialny, zdjęcie tego nie oddaje ale każdy jest nim urzeczony...a ja jak go zobaczyłam to spać nie mogłam i zaraz rano nastepnego dnia wsiadłam w samochód i pojechałam po niego...wówczas byłam na etapie montowania okien w domu:lol2::lol2::lol2:

Witam się po raz pierwszy, choć zaglądam od zawsze :) Trzymałam kciuki za zdrowie Okruszka i powrót do Polski, smutno było kiedy zniknęłaś na jakiś czas i jak strasznie rzadko załapuję się na rodzinne zdjęcia ;)

Więc teraz już oficjalnie będę zaglądać :)

Pozdrawiam

Monika

Witam się po raz pierwszy, choć zaglądam od zawsze :) Trzymałam kciuki za zdrowie Okruszka i powrót do Polski, smutno było kiedy zniknęłaś na jakiś czas i jak strasznie rzadko załapuję się na rodzinne zdjęcia ;)

Więc teraz już oficjalnie będę zaglądać :)

Pozdrawiam

Monika

Moniko w takim razie witam Cię oficjalnie:welcome:

dziękuję za kciuki :hug:no i zapraszam:hug: