aneta s 12.07.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Cześć Anetko! I dzieciaki się doczekały miejsca na odwieszenie garderoby! Chociaż przy tej pogodzie to nie jest must have Uśmiecham się o zdjęcia cyklisty Aniu poszło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Anetko mam pytanie o ceglaną łazienkę...jest moim favorytem wsród tych pięknych realizacji na forum...jest rewelacyjna. chcialam zapytac bo niestety nie mogę odszukać na tych wszystkich stronkach.. jaka to cegła i czy byla czymś impregnowana oraz jaki to kolor na ścianach.... jesli gdzies jest "specyfikacja" tej super łazienki prosze o przekierowanie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Anetko mam pytanie o ceglaną łazienkę...jest moim favorytem wsród tych pięknych realizacji na forum...jest rewelacyjna. chcialam zapytac bo niestety nie mogę odszukać na tych wszystkich stronkach.. jaka to cegła i czy byla czymś impregnowana oraz jaki to kolor na ścianach.... jesli gdzies jest "specyfikacja" tej super łazienki prosze o przekierowanie dziękuję Ivy cegła jest rozbiórkowa, fuga zwykła cementwa, sciana impregnowana. Farba szara to Jotun, seria lady do wilgotnych pomiwszczeń 9500N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ivy cegła jest rozbiórkowa, fuga zwykła cementwa, sciana impregnowana. Farba szara to Jotun, seria lady do wilgotnych pomiwszczeń 9500N. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Anetko przejrzałam sobie twój dziennik i rzuciły mi sie w oczy dozowniki białe do mydła itp. Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ależ klimatycznie u Ciebie, patrzę i patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dziekuję Malkul:hug:dozowniki to Vipp http://www.vipp.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 halooo przybiegłam się przywitać ...nie ma szans nadrobić a i wkrótce znowu wybywamy więc pewnie i na bieżąco się nie wywiążę ale jestem powiedzieć halooo i uściski dla dzieciaczków od ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Aneta powiedz mi jak sprawuje ci sie Twoj zlew po takim czasie użytkowania. Chodzi mi głownie czy sie rysuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 O matkooo Monia:hug:lece do Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Aneta powiedz mi jak sprawuje ci sie Twoj zlew po takim czasie użytkowania. Chodzi mi głownie czy sie rysuje? jak dla mnie jest super! oczywiscie bardziej jak na innych widac np plamy po herbacie czy innych kolorowych "resztkach" ale cif super sobie z tym radzi, nie rysuje się wogóle póki co:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ależ u ciebie ta lawenda pięknie wygląda, cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Aneta, dopiero do Ciebie trafiłam. Piękny dom, widać w nim kawał serca Czy mogę prosić o nazwę ceramiki i szafki w łazience białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ależ u ciebie ta lawenda pięknie wygląda, cudo . Toficzku ja sama jestem zaskoczona bo była naprawde maleńka...no a ja nie mam ręki do kwiatów, jestem bardzooooo początkująca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Aneta, dopiero do Ciebie trafiłam. Piękny dom, widać w nim kawał serca Czy mogę prosić o nazwę ceramiki i szafki w łazience białej? Dziękuję bardzo:hug: Szafki robił nam stolarz. Ceramika to Villeroy Boch, umywalka memento, prysznic subway, toaleta i bidet sentique( nie wiem czy poprawnie napisałam nazwy), wanna - kurcze nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.07.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Anetko znów do Ciebie zaglądam spodobał mi sie strasznie obraz przy wnęce na drewienko. Czyje to dzieło i jaki tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Anetko znów do Ciebie zaglądam spodobał mi sie strasznie obraz przy wnęce na drewienko. Czyje to dzieło i jaki tytuł? Obraz pochodzi od naszego lokalnego artysty, tytuł XXX pedzla Sylwestra Stabryły, moge Ci maila do niego dać...Obraz jest genialny, zdjęcie tego nie oddaje ale każdy jest nim urzeczony...a ja jak go zobaczyłam to spać nie mogłam i zaraz rano nastepnego dnia wsiadłam w samochód i pojechałam po niego...wówczas byłam na etapie montowania okien w domu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 19.07.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam się po raz pierwszy, choć zaglądam od zawsze Trzymałam kciuki za zdrowie Okruszka i powrót do Polski, smutno było kiedy zniknęłaś na jakiś czas i jak strasznie rzadko załapuję się na rodzinne zdjęcia Więc teraz już oficjalnie będę zaglądać Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Anetko, miałaś imieninki może w tym tygodniu? Nawet jeśli nie to i tak wszystkiego NAJLEPSZEGO http://x.garnek.pl/ga3545/9be1fbfb691a0a10618909a3/boskie_chabry_od_lunio.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam się po raz pierwszy, choć zaglądam od zawsze Trzymałam kciuki za zdrowie Okruszka i powrót do Polski, smutno było kiedy zniknęłaś na jakiś czas i jak strasznie rzadko załapuję się na rodzinne zdjęcia Więc teraz już oficjalnie będę zaglądać Pozdrawiam Monika Moniko w takim razie witam Cię oficjalnie:welcome: dziękuję za kciuki :hug:no i zapraszam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts