aneta s 19.07.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Eleno ja imieniny w czerwcu miałam ale bardzo dziękuje Kochana:hug:piękne kwiaty Przyniosłas na poprawienie nastroju, czyzby to byłu chabry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Eleno ja imieniny w czerwcu miałam ale bardzo dziękuje Kochana:hug:piękne kwiaty Przyniosłas na poprawienie nastroju, czyzby to byłu chabry? To w sumie też niedawno Tak, to chaberki - mój ulubiony kolorek latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 piękne są...az muszę sprawdzić czy w ogrodzie by rosły:lol2:ja też lubię ten kolorek...bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 może jest jakaś ogrodowa odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 już się po krótce wczytałam, jest! w przyszłym roku musze wysiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 jak mi zapał do ogródka nie minie do przyszłego sezonu to ja też sobie chaberki posieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.07.2012 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Anetko i ja się Witam u Ciebie oficjalnie Przyznaję się że byłam cichym podglądaczem długo długo przed tym zanim założyłam swój wątek Ale to było chyba jeszcze w Twoim starym dzienniku przed reaktywacją Przed Twoimi wnętrzami http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-988024.gif chylę czoła Dopracowane w każdym szczególe Nawet wczoraj miałam coś skrobnąć ale padłam ze zmęczenia po wczorajszym wypadzie do Wawy Przyszłam od Drop zerknąć dokładniej na Twoją szafę - niezłe wyceny dostałam nie Miłej sobotki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.07.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 jak mi zapał do ogródka nie minie do przyszłego sezonu to ja też sobie chaberki posieję no to będziemy siać razem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.07.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Anetko i ja się Witam u Ciebie oficjalnie Przyznaję się że byłam cichym podglądaczem długo długo przed tym zanim założyłam swój wątek Ale to było chyba jeszcze w Twoim starym dzienniku przed reaktywacją Przed Twoimi wnętrzami http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-988024.gif chylę czoła Dopracowane w każdym szczególe Nawet wczoraj miałam coś skrobnąć ale padłam ze zmęczenia po wczorajszym wypadzie do Wawy Przyszłam od Drop zerknąć dokładniej na Twoją szafę - niezłe wyceny dostałam nie Miłej sobotki życzę :hug: wyceny Masz kosmiczne:rolleyes: fajnie, że wypad do stolicy się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 http://www.twojalawenda.pl/przycinanie-lawendy/ to może tu jest jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 albo tuhttp://www.twoj-ogrodnik.com.pl/pl/jak-ciac-lawende Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Moje ulubione ogrodnicze pisemko – o lawendzie łopatologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.07.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki Dziewczyny! no właśnie o to mi chodziło, konkretny termin - czyli we wrześniu bo ja się bałam, że już coś przegapiłam bo moja lawenda na początku miała tylko kwiaty wybujałe do góry, tzn ewidentnie górowały nad częścią zieloną a teraz te zielone części krzewu jakby dorastają kwiatostanów, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi;)no i teraz dzięki Wam wiem kiedy i jak ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.07.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ola witaj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 22.07.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Oho, widzę że rozwiązałam worek cichych czytelniczek :D a myślę, że jeszcze sporo zostało Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.07.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jak patrzę na swoje lawendy to zastanawiam się, czy będzie jeszcze co ciąć we wrześniu, bo część nawet ładnie się przyjęła, ale w przypadku kilku roślinek sporo pędów leży na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.07.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja swoje lawendy przycięłam jakieś 2 tygodnie temu, i widzę poprawę, na pewno się zagęściły Straciłam co prawda na pewno zawiązki nowych kwiatów ale coś za coś Uformowałam je ładnie i nic się z nimi nie dzieje a obcięte liście zasuszyłam i do woreczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.07.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 no dobra jutro obfocę swoje i wstawię zdjęcie bo już nie wiem czy ciąc teraz czy czekac do wrzesnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.07.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ja przed chwilą chodziłam jeszcze oglądać swoje i widzę, że na szczęście te co się pokładły to wypuszczają młodziutkie pędziki, może jeszcze coś z nich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts