Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko i ja się Witam u Ciebie oficjalnie :rolleyes:

Przyznaję się że byłam cichym podglądaczem długo długo przed tym zanim założyłam swój wątek

Ale to było chyba jeszcze w Twoim starym dzienniku przed reaktywacją :)

Przed Twoimi wnętrzami http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-988024.gif chylę czoła :)

Dopracowane w każdym szczególe :yes:

Nawet wczoraj miałam coś skrobnąć ale padłam ze zmęczenia po wczorajszym wypadzie do Wawy ;)

Przyszłam od Drop zerknąć dokładniej na Twoją szafę - niezłe wyceny dostałam nie :lol2:

Miłej sobotki życzę :)

Anetko i ja się Witam u Ciebie oficjalnie :rolleyes:

Przyznaję się że byłam cichym podglądaczem długo długo przed tym zanim założyłam swój wątek

Ale to było chyba jeszcze w Twoim starym dzienniku przed reaktywacją :)

Przed Twoimi wnętrzami http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-988024.gif chylę czoła :)

Dopracowane w każdym szczególe :yes:

Nawet wczoraj miałam coś skrobnąć ale padłam ze zmęczenia po wczorajszym wypadzie do Wawy ;)

Przyszłam od Drop zerknąć dokładniej na Twoją szafę - niezłe wyceny dostałam nie :lol2:

Miłej sobotki życzę :)

:hug::hug:

wyceny Masz kosmiczne:rolleyes: fajnie, że wypad do stolicy się udał;)

Dzięki Dziewczyny! no właśnie o to mi chodziło, konkretny termin - czyli we wrześniu bo ja się bałam, że już coś przegapiłam bo moja lawenda na początku miała tylko kwiaty wybujałe do góry, tzn ewidentnie górowały nad częścią zieloną a teraz te zielone części krzewu jakby dorastają kwiatostanów, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi;)no i teraz dzięki Wam wiem kiedy i jak ciąć:)

Ja swoje lawendy przycięłam jakieś 2 tygodnie temu, i widzę poprawę, na pewno się zagęściły :)

Straciłam co prawda na pewno zawiązki nowych kwiatów ale coś za coś :)

Uformowałam je ładnie i nic się z nimi nie dzieje :) a obcięte liście zasuszyłam i do woreczków :)