Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, super ta szafka na buty :) uwielbiam wracać do zdjęć Twojego domku, bo ciągle patrzę na te wnętrza z nieprzemijającą przyjemnością :yes:

i te wrzosy ślicznie w doniczkach wyglądają :yes: widzę, że palety wykorzystujemy podobnie :lol: u mnie niby schody sa, ale wokół ciągle żywa ziemia więc paleta z wycieraczką to taki pierwszy punkt oporu przed piaskownicą w domu ;) czym masz wysypane przed wejściem? to jakieś kamyki?

aaaa, we wnęcy tylko drewno :)

widzę, że i podpisy w stopce po ludzku wyglądają ;) :cool:

Dzieki Dziewczynki!:hug:

Fantastyczna beczka z nasturcjami :)Czy jakaś wiekowa? I fajna Anetka się w szybie odbija ;)

Aniu ano wiekowa, ledwo sie trzyma.:lol2:dopiero teraz zobaczylam swoje odbicie w szybie, tak sie na wrzosach skoncentrowalam:D

Zapomnialam za zdjecie konsoli podziekowac:hug:, ja szukam czegos prostszego i z wieksza iloscia szuflad, zebysmy mogli tam swoje pierdoly powrzucac:yes:

Anetko, super ta szafka na buty :) uwielbiam wracać do zdjęć Twojego domku, bo ciągle patrzę na te wnętrza z nieprzemijającą przyjemnością :yes:

i te wrzosy ślicznie w doniczkach wyglądają :yes: widzę, że palety wykorzystujemy podobnie :lol: u mnie niby schody sa, ale wokół ciągle żywa ziemia więc paleta z wycieraczką to taki pierwszy punkt oporu przed piaskownicą w domu ;) czym masz wysypane przed wejściem? to jakieś kamyki?

aaaa, we wnęcy tylko drewno :)

widzę, że i podpisy w stopce po ludzku wyglądają ;) :cool:

u nas juz wszystko przygotowane pod kostke, tzn ten podklad caly a na wierzchu jest taki drobny kamyczek, na to juz tylko pojdzie kostka:cool:

Adminka nasza kochana sie nademna zlitowala i zrobila porzadek z tymi wygibasami w sygnaturce:D

u nas juz wszystko przygotowane pod kostke, tzn ten podklad caly a na wierzchu jest taki drobny kamyczek, na to juz tylko pojdzie kostka:cool:

Adminka nasza kochana sie nademna zlitowala i zrobila porzadek z tymi wygibasami w sygnaturce:D

a jaką kostkę wybraliście?

powiem Ci, że te kamyczki też fajnie wyglądają, nawet jeszcze bez kostki :rolleyes:

Witaj Aneto :)

Bardzo się cieszę, że wątek powrócił. Poprzedniego byłam stałą czytelniczką, ale chyba się nawet nie przywitałam :o, choć zaglądałam codziennie :)

Gratuluję ślicznych czterech kątów. Uwielbiam styl Twojego domu. Rewelacja!!!

Pozdrawiam

Dziekuje i oficjalnie witam u siebie:hug:

a jaką kostkę wybraliście?

powiem Ci, że te kamyczki też fajnie wyglądają, nawet jeszcze bez kostki :rolleyes:

Kostka bedzie z brukbetu - tegula albo logo albo te 2 pomieszane, wlasnie dostalismy koncepcje architektoniczna i dumamy nad nimi...:yes:

Kamyczek wyglada niezle ale ja go mam wszedzie, w calym domu, nawet w pralce...:sick:

Przeczytałam, obejrzałam i też jestem za drewnem we wnęce:)

BTW - wiem, powtarzam się - ale masz piękny dom:):eek: I zapowiada się cudny ogród:yes:

Jest szansa na zobaczenie pokoju Iskierki ślicznej?

Madzia pokoj prawie gotowy ale trzeba jeszcze jedno popoludnie z wiertarka powalczyc i tak probujemy znalezc jakis luzniejszy dzien od jakiegos czasu no i nie wychodzi...musze meza zmobilizowac i postaram sie za kilka dni wkleic:yes:

to tak jak ja z tym cholernym piachem :rolleyes:

Ja dzisiaj auto zostawilam na podjezdzie zamiast w garazu i nim sie zorientowalam mialam napchane kamyczki miedzy blotnikiem i zderzakiem i jeszcze w kilku innych miejscach...dobrze ze sie w miare szybko zorientowalam, ze Okruszek broi bo strach pomyslec co moglby zrobic jeszcze...Bozeee skad moje dziecko bierze te wszystkie genialne pomysly...

Ja dzisiaj auto zostawilam na podjezdzie zamiast w garazu i nim sie zorientowalam mialam napchane kamyczki miedzy blotnikiem i zderzakiem i jeszcze w kilku innych miejscach...dobrze ze sie w miare szybko zorientowalam, ze Okruszek broi bo strach pomyslec co moglby zrobic jeszcze...Bozeee skad moje dziecko bierze te wszystkie genialne pomysly...

ale on ma tak rozbrajającą buźkę, że pewnie trudno go strofować :D

ale on ma tak rozbrajającą buźkę, że pewnie trudno go strofować :D

taaaaa i do tego jego staly tekst od jakiegos czasu "ale ja nie wiedzialem, ze tak robic nie wolno...no to juz wiecej nie bede albo no czasem sie zdarza..." teraz wchodzi w najfajniejszy etap bo juz wszystko mowi i czasem uzywa takich sformulowan, ze ciezko nam powage zachowac...ach dzieci...