ragazza 16.09.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko nadrobiłam zaległości i.... pokój Okruszka i lokator cudni, Marysia piękna, ma czarujące oczy, będzie łamała serca coś czuję , a Twój dom z każdą odsłoną niezmiennie zachwyca ... I te wrzosy... uwielbiam wrzosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.09.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Fantastyczna beczka z nasturcjami :)Czy jakaś wiekowa? I fajna Anetka się w szybie odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko, super ta szafka na buty uwielbiam wracać do zdjęć Twojego domku, bo ciągle patrzę na te wnętrza z nieprzemijającą przyjemnością i te wrzosy ślicznie w doniczkach wyglądają widzę, że palety wykorzystujemy podobnie u mnie niby schody sa, ale wokół ciągle żywa ziemia więc paleta z wycieraczką to taki pierwszy punkt oporu przed piaskownicą w domu czym masz wysypane przed wejściem? to jakieś kamyki? aaaa, we wnęcy tylko drewno widzę, że i podpisy w stopce po ludzku wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 16.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pieknie w srodku, pieknie na zewnatrz... i tez glosuje za drewnem we wnece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dzieki Dziewczynki! Fantastyczna beczka z nasturcjami :)Czy jakaś wiekowa? I fajna Anetka się w szybie odbija Aniu ano wiekowa, ledwo sie trzyma.:lol2:dopiero teraz zobaczylam swoje odbicie w szybie, tak sie na wrzosach skoncentrowalam:D Zapomnialam za zdjecie konsoli podziekowac:hug:, ja szukam czegos prostszego i z wieksza iloscia szuflad, zebysmy mogli tam swoje pierdoly powrzucac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko, super ta szafka na buty uwielbiam wracać do zdjęć Twojego domku, bo ciągle patrzę na te wnętrza z nieprzemijającą przyjemnością i te wrzosy ślicznie w doniczkach wyglądają widzę, że palety wykorzystujemy podobnie u mnie niby schody sa, ale wokół ciągle żywa ziemia więc paleta z wycieraczką to taki pierwszy punkt oporu przed piaskownicą w domu czym masz wysypane przed wejściem? to jakieś kamyki? aaaa, we wnęcy tylko drewno widzę, że i podpisy w stopce po ludzku wyglądają u nas juz wszystko przygotowane pod kostke, tzn ten podklad caly a na wierzchu jest taki drobny kamyczek, na to juz tylko pojdzie kostka:cool: Adminka nasza kochana sie nademna zlitowala i zrobila porzadek z tymi wygibasami w sygnaturce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 16.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj Aneto Bardzo się cieszę, że wątek powrócił. Poprzedniego byłam stałą czytelniczką, ale chyba się nawet nie przywitałam , choć zaglądałam codziennie Gratuluję ślicznych czterech kątów. Uwielbiam styl Twojego domu. Rewelacja!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko, mi to już słów zachwytu brak. Masz talent i gust do wszystkiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 u nas juz wszystko przygotowane pod kostke, tzn ten podklad caly a na wierzchu jest taki drobny kamyczek, na to juz tylko pojdzie kostka:cool: Adminka nasza kochana sie nademna zlitowala i zrobila porzadek z tymi wygibasami w sygnaturce:D a jaką kostkę wybraliście? powiem Ci, że te kamyczki też fajnie wyglądają, nawet jeszcze bez kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj Aneto Bardzo się cieszę, że wątek powrócił. Poprzedniego byłam stałą czytelniczką, ale chyba się nawet nie przywitałam , choć zaglądałam codziennie Gratuluję ślicznych czterech kątów. Uwielbiam styl Twojego domu. Rewelacja!!! Pozdrawiam Dziekuje i oficjalnie witam u siebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) Anetko, nawet nie wiesz jaką radość sprawiłaś mi zdjęciami Okruszka z konikiem:) Dobrze zobaczyć, że się komuś sprawiło radość Ściskam Was mocno:hug: Edytowane 16 Września 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko, mi to już słów zachwytu brak. Masz talent i gust do wszystkiego:) Marta alez podbudowalas moje ego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a jaką kostkę wybraliście? powiem Ci, że te kamyczki też fajnie wyglądają, nawet jeszcze bez kostki Kostka bedzie z brukbetu - tegula albo logo albo te 2 pomieszane, wlasnie dostalismy koncepcje architektoniczna i dumamy nad nimi... Kamyczek wyglada niezle ale ja go mam wszedzie, w calym domu, nawet w pralce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anetko, nawet nie wiesz jaką radość sprawiłaś mi zdjęciami Okruszka z konikiem:) Dobrze zobaczyć, że się komuś sprawiło radość Ściskam Was mocno:hug: Madzia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Przeczytałam, obejrzałam i też jestem za drewnem we wnęce:) BTW - wiem, powtarzam się - ale masz piękny dom:) I zapowiada się cudny ogród:yes: Jest szansa na zobaczenie pokoju Iskierki ślicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kostka bedzie z brukbetu - tegula albo logo albo te 2 pomieszane, wlasnie dostalismy koncepcje architektoniczna i dumamy nad nimi... Kamyczek wyglada niezle ale ja go mam wszedzie, w calym domu, nawet w pralce... to tak jak ja z tym cholernym piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Przeczytałam, obejrzałam i też jestem za drewnem we wnęce:) BTW - wiem, powtarzam się - ale masz piękny dom:) I zapowiada się cudny ogród:yes: Jest szansa na zobaczenie pokoju Iskierki ślicznej? Madzia pokoj prawie gotowy ale trzeba jeszcze jedno popoludnie z wiertarka powalczyc i tak probujemy znalezc jakis luzniejszy dzien od jakiegos czasu no i nie wychodzi...musze meza zmobilizowac i postaram sie za kilka dni wkleic:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 to tak jak ja z tym cholernym piachem Ja dzisiaj auto zostawilam na podjezdzie zamiast w garazu i nim sie zorientowalam mialam napchane kamyczki miedzy blotnikiem i zderzakiem i jeszcze w kilku innych miejscach...dobrze ze sie w miare szybko zorientowalam, ze Okruszek broi bo strach pomyslec co moglby zrobic jeszcze...Bozeee skad moje dziecko bierze te wszystkie genialne pomysly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja dzisiaj auto zostawilam na podjezdzie zamiast w garazu i nim sie zorientowalam mialam napchane kamyczki miedzy blotnikiem i zderzakiem i jeszcze w kilku innych miejscach...dobrze ze sie w miare szybko zorientowalam, ze Okruszek broi bo strach pomyslec co moglby zrobic jeszcze...Bozeee skad moje dziecko bierze te wszystkie genialne pomysly... ale on ma tak rozbrajającą buźkę, że pewnie trudno go strofować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ale on ma tak rozbrajającą buźkę, że pewnie trudno go strofować taaaaa i do tego jego staly tekst od jakiegos czasu "ale ja nie wiedzialem, ze tak robic nie wolno...no to juz wiecej nie bede albo no czasem sie zdarza..." teraz wchodzi w najfajniejszy etap bo juz wszystko mowi i czasem uzywa takich sformulowan, ze ciezko nam powage zachowac...ach dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts