Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Witaj Anetko!

Chciałabym się przywitać,bo wkońcu odważyłam się zacząć pisać na forum. Już wkrótce rozpoczynamy remont naszego domku który otrzymaliśmy w spadku.

Już kilka lat podglądam forum a Ty jesteś jedna z osób które mnie inspirują. Jesteśmy teraz przed wieloma wyborami, więc na wstępnie bardzo gorącą chciałabym poprosić cie o jakieś rzuty waszego domku i zdjęcia waszej elewacji bo po fragmentach zdjęć widziałam że jest to To czego poszukujemy.

I ja w niedługim czasie postaram się założyć swoją galerię. Pozdrawiam :smile:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Anetko!

Chciałabym się przywitać,bo wkońcu odważyłam się zacząć pisać na forum. Już wkrótce rozpoczynamy remont naszego domku który otrzymaliśmy w spadku.

Już kilka lat podglądam forum a Ty jesteś jedna z osób które mnie inspirują. Jesteśmy teraz przed wieloma wyborami, więc na wstępnie bardzo gorącą chciałabym poprosić cie o jakieś rzuty waszego domku i zdjęcia waszej elewacji bo po fragmentach zdjęć widziałam że jest to To czego poszukujemy.

I ja w niedługim czasie postaram się założyć swoją galerię. Pozdrawiam :smile:

Dziękuję bardzo i ciesze się niezmiernie , że mogę Cię zainspirować;)

Rzutów domu nikomu nie udostępniam, przepraszam ale taką mam zasadę, co do zdjęć elewacji mogę przesłać na maila;)

Dziewczynki u nas wnętrzarsko niewiele się dzieje...próbuję zmolestować męża i znależć czas abyśmy powiesili w końcu ramki na zdjęcia...od roku leżą w gabinecie i czekają na swoją kolej;)no i w końcu chciałabym się wziąść za ten gabinet bo póki co to nie wybieramy się do No;)o okolicznościach tej decyzji nie chciałabym się rozpisywać bo to trudny dla mnie temat;)

Chciałam pozbyć się kredensu eklektycznego, który tymczasowo wstawiłam do gabinetu ale nie jest to łatwe zadanie więc kredens raczej zostanie i do niego muszę zaaranżować resztę, pomysłu nie mam ...jak odgruzuję gabinet z ramek i innych pierdół to wkleję focie, żebyscie mi coś doradziły;)

Co do Ogrodu naprawdę niezmiernie mi miło, że wywołuje tyle entuzjazmu i miłych komentarzy:hug::wiggle:, mamy 2 małych dzieci więc ogród z założenia miał być bezpieczny - bez trujących roslin i bezobsługowy;)tak, tak...był czas że naiwnie wierzyłam, że takowe istnieją:bash::bash::bash::lol2::lol2:, w każdym razie to ogród jest dla nas a nie my dla ogrodu więc się nim cieszę ale nie mam stresu, że musi być idealny...wciąz nie mamy kącika dla Dzieci - placu zabaw , poki co w planach ale czasu i finansów brak na realizację... :rolleyes:Ogladałam jakiś czas temu program "Maja w ogrodzie" akurat odcinek z domkami dla dzieci no i się zakochałam w tych http://www.domki.biz/domki_dla_dzieci_dodatki-17 cena zabija - 2600 z dostawą...:jawdrop:szukam alternatywy ale jakos kiepsko mi idzie...;)

Chcemy w końcu skończyć taras - dostawić ścianę od północy i obsadzić winobluszczem (winobluszcz juz rośnie i czeka na ścianę) skrzynię do siedzenia przy ścianie no i kosmetyka - stopień do ogrodu na niezadaszonej części i deski czołowe. Materiał ma być lada dzien, potem malowanie no i do roboty, tzn Mąz bo ja jedynie malować potrafię;) wciąz szukam szarych dużych donic na taras, pierwotnie miały być drewniane ale dochodzę do wniosku, że to już byłoby "za dużo grzybów w barszczu " więc szukam...co prawda znalazlam idealne ale w cenie tys za szt.:bash:...a ja potrzebuje około 10 więc ...jeszcze nie zwariowałam...więc szukam dalej, mam nadzieję że do przyszłej wiosny zdążę ;)

Anetko

świetny ten domek

choć cena za sam domek powala

Ja swoim chłopakom zakupiłam domek ze zjeżdżalnia , piaskownicą , ścianą wspinaczkowa oraz huśtawka i zapłaciłam mniej :jawdrop:

i dodam że nie w markecie

Karola no właśnie...do ceny domku muszę doliczyc "całą Twoja resztę"...kurna no chciałabym zafundować im taki bajkowy domek ale...może kiedyś jak zacznę pracować;)

Karola a czy Mogłabyś cyknąć mi swój zestaw, może być na maila albo na priv ?

Karola no właśnie...do ceny domku muszę doliczyc "całą Twoja resztę"...kurna no chciałabym zafundować im taki bajkowy domek ale...może kiedyś jak zacznę pracować;)

Karola a czy Mogłabyś cyknąć mi swój zestaw, może być na maila albo na priv ?

Anetko

obecnie nie mam fajnych zdjęć przynajmniej nie mogę znaleźć

jutro ci cyknę

teraz wrzucę do siebie na moment 1 szt którą na szybko znalazłam

Dziewczynki u nas wnętrzarsko niewiele się dzieje...próbuję zmolestować męża i znależć czas abyśmy powiesili w końcu ramki na zdjęcia...od roku leżą w gabinecie i czekają na swoją kolej;)no i w końcu chciałabym się wziąść za ten gabinet bo póki co to nie wybieramy się do No;)o okolicznościach tej decyzji nie chciałabym się rozpisywać bo to trudny dla mnie temat;)

i to jest bardzo dobra wiadomość :hug: do No zawsze jeszcze zdążycie jeśli kiedyś zmienicie zdanie

Anetko rozumiem jak najbardziej że nie chce rzutów udostępniać ale bardzo proszę o zdjęcia elewacji na [email protected]

Twój ogród jest CUDOWNY, i napewno będę wracać do niego przy okazji zakładania swojego. Mam prośbę czy mogłabyś zaglądnąć do mojego dziennika w wolnym czasie i napisać mi ewentualnie na emaila czy ja dobrze tam wszystko umieszczam bo powiem szczerze że trudno to dla mnie temat, a chciałabym żeby było to widoczne tak jak u Ciebie.

Anetko rozumiem jak najbardziej że nie chce rzutów udostępniać ale bardzo proszę o zdjęcia elewacji na [email protected]

Twój ogród jest CUDOWNY, i napewno będę wracać do niego przy okazji zakładania swojego. Mam prośbę czy mogłabyś zaglądnąć do mojego dziennika w wolnym czasie i napisać mi ewentualnie na emaila czy ja dobrze tam wszystko umieszczam bo powiem szczerze że trudno to dla mnie temat, a chciałabym żeby było to widoczne tak jak u Ciebie.

Anitko

o zalinkuj proszę swój dziennik bo chyba w sygnaturce nie Masz???