anitka89 26.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witaj Anetko! Chciałabym się przywitać,bo wkońcu odważyłam się zacząć pisać na forum. Już wkrótce rozpoczynamy remont naszego domku który otrzymaliśmy w spadku. Już kilka lat podglądam forum a Ty jesteś jedna z osób które mnie inspirują. Jesteśmy teraz przed wieloma wyborami, więc na wstępnie bardzo gorącą chciałabym poprosić cie o jakieś rzuty waszego domku i zdjęcia waszej elewacji bo po fragmentach zdjęć widziałam że jest to To czego poszukujemy. I ja w niedługim czasie postaram się założyć swoją galerię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Bomba ogród:) Pięknie jest, co tam więcej mam mówić-tylko se powzdycham:)pozdrawiam p.s.cudne te hortensje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko, matko i córko!!!!! :jawdrop::jawdrop:Jest cudnie!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No żebym nie wiedziała, to żadną miarą nie uwierzyłabym, że taki młodziutki ten Twój ogród Pięknie Ci wszystko rośnie ps. moje clematisy kwitną, ale też obserwuję, że pojawiły się takie plamki gdzieniegdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziewczynki Kochane dziękuję bardzo:hug:, miód na me serce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witaj Anetko! Chciałabym się przywitać,bo wkońcu odważyłam się zacząć pisać na forum. Już wkrótce rozpoczynamy remont naszego domku który otrzymaliśmy w spadku. Już kilka lat podglądam forum a Ty jesteś jedna z osób które mnie inspirują. Jesteśmy teraz przed wieloma wyborami, więc na wstępnie bardzo gorącą chciałabym poprosić cie o jakieś rzuty waszego domku i zdjęcia waszej elewacji bo po fragmentach zdjęć widziałam że jest to To czego poszukujemy. I ja w niedługim czasie postaram się założyć swoją galerię. Pozdrawiam Dziękuję bardzo i ciesze się niezmiernie , że mogę Cię zainspirować Rzutów domu nikomu nie udostępniam, przepraszam ale taką mam zasadę, co do zdjęć elewacji mogę przesłać na maila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 O matuniu...ogród przecudny!!!! Anetko, co ty robisz tym nasturcjom, że tak się rozszalały??????Bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziewczynki u nas wnętrzarsko niewiele się dzieje...próbuję zmolestować męża i znależć czas abyśmy powiesili w końcu ramki na zdjęcia...od roku leżą w gabinecie i czekają na swoją kolej;)no i w końcu chciałabym się wziąść za ten gabinet bo póki co to nie wybieramy się do No;)o okolicznościach tej decyzji nie chciałabym się rozpisywać bo to trudny dla mnie temat;) Chciałam pozbyć się kredensu eklektycznego, który tymczasowo wstawiłam do gabinetu ale nie jest to łatwe zadanie więc kredens raczej zostanie i do niego muszę zaaranżować resztę, pomysłu nie mam ...jak odgruzuję gabinet z ramek i innych pierdół to wkleję focie, żebyscie mi coś doradziły;) Co do Ogrodu naprawdę niezmiernie mi miło, że wywołuje tyle entuzjazmu i miłych komentarzy:hug:, mamy 2 małych dzieci więc ogród z założenia miał być bezpieczny - bez trujących roslin i bezobsługowy;)tak, tak...był czas że naiwnie wierzyłam, że takowe istnieją:bash::lol2:, w każdym razie to ogród jest dla nas a nie my dla ogrodu więc się nim cieszę ale nie mam stresu, że musi być idealny...wciąz nie mamy kącika dla Dzieci - placu zabaw , poki co w planach ale czasu i finansów brak na realizację... :rolleyes:Ogladałam jakiś czas temu program "Maja w ogrodzie" akurat odcinek z domkami dla dzieci no i się zakochałam w tych http://www.domki.biz/domki_dla_dzieci_dodatki-17 cena zabija - 2600 z dostawą...:jawdrop:szukam alternatywy ale jakos kiepsko mi idzie... Chcemy w końcu skończyć taras - dostawić ścianę od północy i obsadzić winobluszczem (winobluszcz juz rośnie i czeka na ścianę) skrzynię do siedzenia przy ścianie no i kosmetyka - stopień do ogrodu na niezadaszonej części i deski czołowe. Materiał ma być lada dzien, potem malowanie no i do roboty, tzn Mąz bo ja jedynie malować potrafię wciąz szukam szarych dużych donic na taras, pierwotnie miały być drewniane ale dochodzę do wniosku, że to już byłoby "za dużo grzybów w barszczu " więc szukam...co prawda znalazlam idealne ale w cenie tys za szt....a ja potrzebuje około 10 więc ...jeszcze nie zwariowałam...więc szukam dalej, mam nadzieję że do przyszłej wiosny zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 O matuniu...ogród przecudny!!!! Anetko, co ty robisz tym nasturcjom, że tak się rozszalały?????? Bajka:) Beatko dziekuję,ano...nic im nie robię nawet nie podlewam bo u nas deszczu pod dostatkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko świetny ten domek choć cena za sam domek powala Ja swoim chłopakom zakupiłam domek ze zjeżdżalnia , piaskownicą , ścianą wspinaczkowa oraz huśtawka i zapłaciłam mniej i dodam że nie w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Fajny ten domek Anetko. Sama bym się w nim pobawila:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko świetny ten domek choć cena za sam domek powala Ja swoim chłopakom zakupiłam domek ze zjeżdżalnia , piaskownicą , ścianą wspinaczkowa oraz huśtawka i zapłaciłam mniej i dodam że nie w markecie Karola no właśnie...do ceny domku muszę doliczyc "całą Twoja resztę"...kurna no chciałabym zafundować im taki bajkowy domek ale...może kiedyś jak zacznę pracować Karola a czy Mogłabyś cyknąć mi swój zestaw, może być na maila albo na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Karola no właśnie...do ceny domku muszę doliczyc "całą Twoja resztę"...kurna no chciałabym zafundować im taki bajkowy domek ale...może kiedyś jak zacznę pracować Karola a czy Mogłabyś cyknąć mi swój zestaw, może być na maila albo na priv ? Anetko obecnie nie mam fajnych zdjęć przynajmniej nie mogę znaleźć jutro ci cyknę teraz wrzucę do siebie na moment 1 szt którą na szybko znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzieki Kochana, lece do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 bo póki co to nie wybieramy się do No;) Anetko, ale to na plus czy na minus? Egoistycznie powiem, że urządzisz gabinet i nam go pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko, ale to na plus czy na minus? Egoistycznie powiem, że urządzisz gabinet i nam go pokażesz Aniu zaraz priva skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziewczynki u nas wnętrzarsko niewiele się dzieje...próbuję zmolestować męża i znależć czas abyśmy powiesili w końcu ramki na zdjęcia...od roku leżą w gabinecie i czekają na swoją kolej;)no i w końcu chciałabym się wziąść za ten gabinet bo póki co to nie wybieramy się do No;)o okolicznościach tej decyzji nie chciałabym się rozpisywać bo to trudny dla mnie temat;) i to jest bardzo dobra wiadomość do No zawsze jeszcze zdążycie jeśli kiedyś zmienicie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 26.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko rozumiem jak najbardziej że nie chce rzutów udostępniać ale bardzo proszę o zdjęcia elewacji na [email protected]Twój ogród jest CUDOWNY, i napewno będę wracać do niego przy okazji zakładania swojego. Mam prośbę czy mogłabyś zaglądnąć do mojego dziennika w wolnym czasie i napisać mi ewentualnie na emaila czy ja dobrze tam wszystko umieszczam bo powiem szczerze że trudno to dla mnie temat, a chciałabym żeby było to widoczne tak jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aneto fota wrzucona ale lipna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Anetko rozumiem jak najbardziej że nie chce rzutów udostępniać ale bardzo proszę o zdjęcia elewacji na [email protected] Twój ogród jest CUDOWNY, i napewno będę wracać do niego przy okazji zakładania swojego. Mam prośbę czy mogłabyś zaglądnąć do mojego dziennika w wolnym czasie i napisać mi ewentualnie na emaila czy ja dobrze tam wszystko umieszczam bo powiem szczerze że trudno to dla mnie temat, a chciałabym żeby było to widoczne tak jak u Ciebie.Anitko o zalinkuj proszę swój dziennik bo chyba w sygnaturce nie Masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts