emiranda 02.08.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 A ja uważam że to wszystko bardzo indywidualna sprawa moje dzieciaki średnio są zainteresowane samym domkiem ale uwielbiaja wspinać sie po ścianie wspinaczkowej, huśtać oraz zjezdac ze zjeżdżalni nawet 1,5 roczniak sam włazi i zjeżdża z bardzo wysokiej zjezdzalni Także wszystko zależy od dziecka wiadomo ze każda zabawka z czasem powszechnieje u nas tak bywa ale za jakiś czas na nowo ja odkrywają tym bardziej jak przyjadą inne dzieciaczki Karolku całkowicie się z Toba zgadzam wszystko zalezy od dziecka. Mi jak był mały to miał troche "ADHD" i nie potrafił usiedzieć w miejscu. Więc zamiast siedziec w domku wolał skakac na balonie na plaży czy jeżdzić na rowerku (niestety ja też musiał wsiąść na rower bo był nie do opanowania.) Anetka mieszka jednak w małej miejscowości i tam myślę, dużo atrakcji nie ma więc chciałaby cos w swoim ogródku zrobić, żeby dzieci miały zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Anetko u mnie już pusto na skrzynce PPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZ a moi chłopcy chcą koniecznie domek na drzewie ...tylko u nas nie ma drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.08.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Hej Anetko, śliczne te donice, ale cena... http://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gif Też muszę coś upolować fajnego na nowe schody, ale znacznie tańszego raczej:lol2: A ja myślę, ze domek będzie bardzo fajnym pomysłem szczególnie dla małej dziewczynki tak słodkiej jak Iskierka:wiggle: fajne, fajne ale zeby mnie cenowo satysfakcjonowały to musieliby conajmniej 90% z ceny zejsc:lol2: a domek ...myslę , że Iskierka jednak będzie częstszym gosciem w nim aniżeli Okruszek:rolleyes: Na tej stronie co pokazywałaś teraz jeden jest w promocji, złożony, pomalowany, zaimpregnowany... tylko transport znaleźć tk, widziałam ale według mnie stanowczo za mały no i wyglad taki sobie:rolleyes: Anetko-ciekawe czy ten rozowy domek podobalby sie mojemu synkowi:lol2::lol2: Bo mnie sie strasznie podoba:lol2::lol2: Pozdrawiam Cie serdecznie:hug: mój bardzo lubi rózowy kolor, nieraz słysze pytanie dlaczego onnie ma nic rózowego a Marysia ma...wałkowałam temat ze 100razy , że różowy to dla dziewczynek... Baza skąd ja to słowo znam:) Moich dwóch chłopaków chce mieć domek na drzewie,aczkolwiek taki mały zapewne też ,ale tego nie wiem.Obecnie "zrobimy bazę "oznacza przestawianie biurka ,krzeseł, nakrywanie kocami kołdrami ,i tam sobie robią swoje pokoje dają lampkę i tak nawet chcą spać i śpią,a potem dużo sprzatania u mnie baza tez jest ...pod schodami...namiot (taki wewnętrzny stoi ) a moj młody ma koce na schodach zawieszone i tak jest najfajniej:P Anetko, ja znalazłam taki domek dla dzieci. Aczkolwiek jak patrzę na zdjęcie i na cenę, to mi się nie chce wierzyć. Może warto się jakoś z nimi tam skontaktować??? Aniu dzięki, cudny jest, ten jest poki co moim faworytem! jak dla mnie ładniejszy nawet no i kolorystycznie bardziej odpowiedni anizeli ten z bloga podesłanego przez Betib. widziałam Twoj wpis koło południa , próbowałam się skontaktować ale oba telefony milcza, popoludniu juz nawet skrzynki miały pozapychane:lol2:mnie tez wierzyć się nie chce, że ta cena jest dokładnie za egzemplarz ze zdjęcia...wiem ile takie domki w no kosztują gdyby cena była przyzwoita, przytachałabym z Oslo:lol2: Dzień Dobry U mnie nie wiem czy będzie domek, ale na pewno musi być jakiś fajny plac zabaw, na wiosnę trzeba się będzie za czymś rozejrzeć ja wiem, że podstawa to piaskownica:lol2:cała reszta trochę potem, my musimy naszą na większa wymienić bo dochodzi niemal do krwawych starc:lol2: ANETKO ja z wymiarami do ciebie, domek po podłodze ma 2,5 na 2,5 czyli 6,25 m2, wysokość do kaletnicy 1,40, jeszcze coś zmierzyć? dzięki Reni, no to spory! z reguły oferują 1,5x2m... Podoba mi się BARDZO domek zalinkowany przez Ane3kę - najlepiej, gdy taki dało się zrobić na drzewie!!! (no dziecięce marzenia o domku na drzewie właśnie we mnie są) Tak....na drzewie będzie za jakiś czas pewnie, drzewa trochę podrosną no i Młoda się usamodzielni bo ja jakoś kiepsko widzę 1,5 roczne dziecko w domku na wysokosci, a nie chcę dokładać sobie stresu... Anetko, w końcu po to się ma dzieci, żeby mieć pretekst do bawienia się zabawkami Domek z linku Betib aż mi słów brakuje, ale on jest piękny. prawda...taki typowo dziewczęcy, cukierkowy, mniam,...ja chyba ze względu na mieszane towarzystwo nie bedę przeginać z kolorami:rolleyes: Karolku całkowicie się z Toba zgadzam wszystko zalezy od dziecka. Mi jak był mały to miał troche "ADHD" i nie potrafił usiedzieć w miejscu. Więc zamiast siedziec w domku wolał skakac na balonie na plaży czy jeżdzić na rowerku (niestety ja też musiał wsiąść na rower bo był nie do opanowania.) Anetka mieszka jednak w małej miejscowości i tam myślę, dużo atrakcji nie ma więc chciałaby cos w swoim ogródku zrobić, żeby dzieci miały zajęcie Alu moj Młody to też typ nie do opanowania i do tego charakterny mega...i w No i w Pl słyszałam nieraz od Pań, że łatwo to my mieć nie bedziemy, no i nie mamy ale sa zajęcia zwłaszcza plastyczne, manualne , że mam co najmniej pól godziny spokoju no i zabawa w piknik tez go absorbuje no ale co dziecko to egzemplarz, ja mam 2, totalnie różnych... Anetko u mnie już pusto na skrzynce PPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZ a moi chłopcy chcą koniecznie domek na drzewie ...tylko u nas nie ma drzew zaraz skrobnę no to Bedziecie Ciocia do nas na drzewa przyjezdzać Anetko,zaglądam i z ciekawością podczytuję ,co prawda ja jeszcze nie dzieciowa,ale mam nadzieję ,że przyda mi się to na przyszłość czytaj Ola i koduj, Bedziesz kiedyś miec gotową receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dzień dobry Anetko Widzę, że domek cały czas na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Oj śliczny ten domek wynaleziony przez Anię! Choć w cenę po poprzednich trudno uwierzyć.... Anetko, trzymam kciuki, żeby jeszcze w tym roku Okruszek z Iskierką mogli się nacieszyć domkiem:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Anetko ten cudowny kwitnący ogród zrobiłaś za trzy miesiące? Gdzie sznurek? Idę się powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dzień dobry Anetko Widzę, że domek cały czas na tapecie Tak Aniu wciaz myslę...właściwie to chciałabym ten z linka od Ani ale kurna nie odpisuja na maile a telefony nieaktywne maja:mad: Oj śliczny ten domek wynaleziony przez Anię! Choć w cenę po poprzednich trudno uwierzyć.... Anetko, trzymam kciuki, żeby jeszcze w tym roku Okruszek z Iskierką mogli się nacieszyć domkiem:cool:. cena...prawda , że dziwnie niska...Okruszek prawie codziennie mnie pyta kiedy będzie piknik w nowym domku:lol2: Anetko ten cudowny kwitnący ogród zrobiłaś za trzy miesiące? Gdzie sznurek? Idę się powiesić Kochana ja go sama nie zrobiłam ...niestety...pomogli mi ogrodnicy bo moja wiedza w tym temacie jest szczątkowa ale mam zamiar to zmienic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) wklejam moje SKARBY... Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.08.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 słodziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.08.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ale oni podobnihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif śliczności http://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif a u mnie dwóch chłopaków i podobieństwo zerowe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 03.08.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 O retyyyy ale cudne maluchy. Natychmiast pierwszego w kolejke do Iskierki stawiam Mlodego. I zeby tu nie bylo wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.08.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 matko ale cudne berbecie a iskierka to będzie dopiero niewieści łamacz męskich serc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.08.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko-wpadlam podziekowac za cieple slowo i sprawdzic czy sie nie opilas moim szampanem:lol2: A TUTAJ TAKIE CUDNOSCI!!!!!BOZE MASZ PRZEPIEKNE DZIECI!!!!! Wszystkiego dobrego dla calej rodziny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.08.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 ło matko jak oni porośli ...i bardzo są do Was podobni ...Iskierka to wykapana mamunia a Okruszek (no to już jest wielki kawaler a nie okruszek ) to cały Łukasz PRZEPIĘKNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 04.08.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko, niezmiennie zachwycam się Twoimi dzieciaczkami! Cudowne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko...dzieci jak z obrazka...śliczne są Iskierka jaka słodka!!!!!!!!!!! A okruszek to faktycznie już nie okruszek...kawaler jak się patrzy!!! Buziaki dla nich od "cioci" Beatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.08.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ojej :jawdrop:. Mała to urodzona modelka. Pełen profesjonalizm, chociaż Okruszkowi też niczego nie brakuje, ach te Jego oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 04.08.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Hej! Dzieciaki wyglądają mi jakoś tak "nie polsko" Ale są przesłodkie! Co do tematu domków- jak spędzałam wakacje w Finlandii jako dziecko uwielbiałam bawić się w domkach! Nie wiem jak w No ale Finowie kochają małe ogrodowe domki, pamiętam, że marzyłam o własnym takim tu w PL, ale rodzice jakoś omijali temat. Tylko, że musiałam trochę podrosnąć do zabawy tam. Znosiłam lalki, mebelki, zastawę stołową i bawiłam się w dom super sprawa. Moja znajoma natomiast wymyśliła dla swoich pociech, że zbuduje... statek Jakaś firma wyceniła jej taka budowlę na 12 tys., a miejscowy stolarz zrobił to za 1500. Statek powstał z boazerii i różnych rzeczy zbieranych u znajomych i muszę przyznać, że boski! Trochę się namęczyła, żeby wydać jak najmniej pieniędzy, ale się udało. Życzę zatem powodzenia, bo taki domek prędzej czy później się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kochani bardzo dziękuję, powtarzam się ale Dzieciaki nam naprawdę "wyszły":lol2::lol2: Loluś no i jak? Dojrzewasz do galerii? Ty wiesz , że my bardzoooo na to czekamy:hug: Matkaleena...nie polskie powiadasz:lol2:moze dlatego, że w Oslo urodzone to przejęły coś z ducha Wikingów:lol2:charakterne i uparte są niczym Wikingowie ale gwarantuje Ci , że to 100% polski produkt choć made in Oslo:lol2: a ja walczę z trawnikiem...normalnie ryczeć mi się chce bo zamiast zielonej trawy mam koszmar...od rana grabimy to co wyschło...obawiam się , że cały trawnik uschnie....potem wstawię fotki ....buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts