Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

A ja uważam że to wszystko bardzo indywidualna sprawa

moje dzieciaki średnio są zainteresowane samym domkiem

ale uwielbiaja wspinać sie po ścianie wspinaczkowej, huśtać oraz zjezdac ze zjeżdżalni

nawet 1,5 roczniak sam włazi i zjeżdża z bardzo wysokiej zjezdzalni

Także wszystko zależy od dziecka

wiadomo ze każda zabawka z czasem powszechnieje

u nas tak bywa ale za jakiś czas na nowo ja odkrywają tym bardziej jak przyjadą inne dzieciaczki :rolleyes:

Karolku całkowicie się z Toba zgadzam wszystko zalezy od dziecka. Mi jak był mały to miał troche "ADHD" i nie potrafił usiedzieć w miejscu. Więc zamiast siedziec w domku wolał skakac na balonie na plaży czy jeżdzić na rowerku (niestety ja też musiał wsiąść na rower bo był nie do opanowania.)

Anetka mieszka jednak w małej miejscowości i tam myślę, dużo atrakcji nie ma więc chciałaby cos w swoim ogródku zrobić, żeby dzieci miały zajęcie :)

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Anetko, śliczne te donice, ale cena... :o http://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gif Też muszę coś upolować fajnego na nowe schody, ale znacznie tańszego raczej:lol2:

A ja myślę, ze domek będzie bardzo fajnym pomysłem szczególnie dla małej dziewczynki tak słodkiej jak Iskierka:wiggle:

fajne, fajne ale zeby mnie cenowo satysfakcjonowały to musieliby conajmniej 90% z ceny zejsc:lol2:

a domek ...myslę , że Iskierka jednak będzie częstszym gosciem w nim aniżeli Okruszek:rolleyes:

Na tej stronie co pokazywałaś teraz jeden jest w promocji, złożony, pomalowany, zaimpregnowany... tylko transport znaleźć;)

tk, widziałam ale według mnie stanowczo za mały no i wyglad taki sobie:rolleyes:

Anetko-ciekawe czy ten rozowy domek podobalby sie mojemu synkowi:lol2::lol2::lol2:

Bo mnie sie strasznie podoba:lol2::lol2::lol2:

Pozdrawiam Cie serdecznie:hug:

mój bardzo lubi rózowy kolor, nieraz słysze pytanie dlaczego onnie ma nic rózowego a Marysia ma...wałkowałam temat ze 100razy , że różowy to dla dziewczynek...:p

Baza skąd ja to słowo znam:)

Moich dwóch chłopaków chce mieć domek na drzewie,aczkolwiek taki mały zapewne też ,ale tego nie wiem.Obecnie "zrobimy bazę "oznacza przestawianie biurka ,krzeseł, nakrywanie kocami kołdrami ,i tam sobie robią swoje pokoje dają lampkę i tak nawet chcą spać i śpią,a potem dużo sprzatania

u mnie baza tez jest ...pod schodami...namiot (taki wewnętrzny stoi ) a moj młody ma koce na schodach zawieszone i tak jest najfajniej:P

Anetko, ja znalazłam taki domek dla dzieci. Aczkolwiek jak patrzę na zdjęcie i na cenę, to mi się nie chce wierzyć. Może warto się jakoś z nimi tam skontaktować???

Aniu dzięki, cudny jest, ten jest poki co moim faworytem! jak dla mnie ładniejszy nawet no i kolorystycznie bardziej odpowiedni anizeli ten z bloga podesłanego przez Betib. widziałam Twoj wpis koło południa , próbowałam się skontaktować ale oba telefony milcza, popoludniu juz nawet skrzynki miały pozapychane:lol2:mnie tez wierzyć się nie chce, że ta cena jest dokładnie za egzemplarz ze zdjęcia...wiem ile takie domki w no kosztują gdyby cena była przyzwoita, przytachałabym z Oslo:lol2:

Dzień Dobry :D

U mnie nie wiem czy będzie domek, ale na pewno musi być jakiś fajny plac zabaw, na wiosnę trzeba się będzie za czymś rozejrzeć ;)

ja wiem, że podstawa to piaskownica:lol2:cała reszta trochę potem, my musimy naszą na większa wymienić bo dochodzi niemal do krwawych starc:lol2:

ANETKO ja z wymiarami do ciebie, domek po podłodze ma 2,5 na 2,5 czyli 6,25 m2, wysokość do kaletnicy 1,40, jeszcze coś zmierzyć?

dzięki Reni, no to spory! z reguły oferują 1,5x2m...

Podoba mi się BARDZO domek zalinkowany przez Ane3kę - najlepiej, gdy taki dało się zrobić na drzewie!!!:lol2:

(no dziecięce marzenia o domku na drzewie właśnie we mnie są)

Tak....na drzewie będzie za jakiś czas pewnie, drzewa trochę podrosną no i Młoda się usamodzielni bo ja jakoś kiepsko widzę 1,5 roczne dziecko w domku na wysokosci, a nie chcę dokładać sobie stresu...:rolleyes:

Anetko, w końcu po to się ma dzieci, żeby mieć pretekst do bawienia się zabawkami ;)

Domek z linku Betib aż mi słów brakuje, ale on jest piękny.

prawda...taki typowo dziewczęcy, cukierkowy, mniam,...ja chyba ze względu na mieszane towarzystwo nie bedę przeginać z kolorami:rolleyes:

Karolku całkowicie się z Toba zgadzam wszystko zalezy od dziecka. Mi jak był mały to miał troche "ADHD" i nie potrafił usiedzieć w miejscu. Więc zamiast siedziec w domku wolał skakac na balonie na plaży czy jeżdzić na rowerku (niestety ja też musiał wsiąść na rower bo był nie do opanowania.)

Anetka mieszka jednak w małej miejscowości i tam myślę, dużo atrakcji nie ma więc chciałaby cos w swoim ogródku zrobić, żeby dzieci miały zajęcie :)

Alu moj Młody to też typ nie do opanowania i do tego charakterny mega...i w No i w Pl słyszałam nieraz od Pań, że łatwo to my mieć nie bedziemy, no i nie mamy ale sa zajęcia zwłaszcza plastyczne, manualne , że mam co najmniej pól godziny spokoju no i zabawa w piknik tez go absorbuje :wiggle:

no ale co dziecko to egzemplarz, ja mam 2, totalnie różnych...

Anetko u mnie już pusto na skrzynce PPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZ

a moi chłopcy chcą koniecznie domek na drzewie ...tylko u nas nie ma drzew ;)

zaraz skrobnę:bye: no to Bedziecie Ciocia do nas na drzewa przyjezdzać:lol2:

Anetko,zaglądam i z ciekawością podczytuję :yes:,co prawda ja jeszcze nie dzieciowa,ale mam nadzieję ,że przyda mi się to na przyszłość :rolleyes:

czytaj Ola i koduj, Bedziesz kiedyś miec gotową receptę:lol2:

Dzień dobry Anetko :hug:

Widzę, że domek cały czas na tapecie :)

Tak Aniu wciaz myslę...właściwie to chciałabym ten z linka od Ani ale kurna nie odpisuja na maile a telefony nieaktywne maja:mad:

Oj śliczny ten domek wynaleziony przez Anię!:lol: Choć w cenę po poprzednich trudno uwierzyć...:rolleyes:. Anetko, trzymam kciuki, żeby jeszcze w tym roku Okruszek z Iskierką mogli się nacieszyć domkiem:cool:.

cena...prawda , że dziwnie niska...Okruszek prawie codziennie mnie pyta kiedy będzie piknik w nowym domku:lol2:

Anetko

ten cudowny kwitnący ogród zrobiłaś za trzy miesiące?

Gdzie sznurek? Idę się powiesić :mad:

Kochana ja go sama nie zrobiłam ...niestety...pomogli mi ogrodnicy bo moja wiedza w tym temacie jest szczątkowa ale mam zamiar to zmienic:lol2:

Hej! Dzieciaki wyglądają mi jakoś tak "nie polsko" ;-) Ale są przesłodkie! Co do tematu domków- jak spędzałam wakacje w Finlandii jako dziecko uwielbiałam bawić się w domkach! Nie wiem jak w No ale Finowie kochają małe ogrodowe domki, pamiętam, że marzyłam o własnym takim tu w PL, ale rodzice jakoś omijali temat. Tylko, że musiałam trochę podrosnąć do zabawy tam. Znosiłam lalki, mebelki, zastawę stołową i bawiłam się w dom :) super sprawa. Moja znajoma natomiast wymyśliła dla swoich pociech, że zbuduje... statek :-) Jakaś firma wyceniła jej taka budowlę na 12 tys., a miejscowy stolarz zrobił to za 1500. Statek powstał z boazerii i różnych rzeczy zbieranych u znajomych i muszę przyznać, że boski! Trochę się namęczyła, żeby wydać jak najmniej pieniędzy, ale się udało. Życzę zatem powodzenia, bo taki domek prędzej czy później się przyda ;-)

Kochani bardzo dziękuję:hug:, powtarzam się ale Dzieciaki nam naprawdę "wyszły":lol2::lol2::lol2:

Loluś no i jak? Dojrzewasz do galerii? Ty wiesz , że my bardzoooo na to czekamy:hug:

Matkaleena...nie polskie powiadasz:lol2:moze dlatego, że w Oslo urodzone to przejęły coś z ducha Wikingów:lol2:charakterne i uparte są niczym Wikingowie ale gwarantuje Ci , że to 100% polski produkt choć made in Oslo:lol2:

a ja walczę z trawnikiem...normalnie ryczeć mi się chce bo zamiast zielonej trawy mam koszmar...od rana grabimy to co wyschło...obawiam się , że cały trawnik uschnie....potem wstawię fotki ....buuuuu