Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneta w sprawie domków to nie wiem co widzialas w obi , bo domki to ok - kiepskie są ale ja polecalam cały zestaw na plac zabaw......nie wiem w sumie jaka jakość ,bo nie bylam na tyle zainteresowana zeby ogladac ale widzialam dzis ze jest wyprzedaz - na stronie www jest gazetka i tam jest taka wieza z niebiesim dachem- o to mi chodzilo

był tu na muratorze wątek mojej koleżanki......chyba domek agis się nazwywal czy coś takiego i ona ma plac zabaw z marketu ( chyba praktikera) i nic się u mniej raczej nie dzieje a słuzy im juz kolejny sezon

Aneta, prześliczne dzieciaczki :wiggle:

Ruch u Ciebie więc pozwolę sobie wkleić u Ciebie nieco pomysłów wnętrzarskich do dziecinnych pokoi. To 12 fotek, więc powiec jeśli mam usunąć

Wyszukała je przyszłościowo moja córa:

Childrens-alpinistka.jpg Childrens-baskets.jpg Childrens-bookshelf+stairs.jpg Childrens-carusel.jpg Childrens-fun.jpg

witam serdecznie :)

nie ukrywam, ze czesto przegladalam Twoj watek podziwiajac pieknie urzadzony dom :) planuje u siebie podobny klimat - czyli szarosci, biel i drewno :)

zajrzalam dzis by jeszcze obejrzec kuchnie, a widze zdjecia slicznych dzieci - piekni sa :) bardzo do siebie podobni :) a jakie maja piekne loczki :)

takie skarby rozswietlaja dzien :)

p.s. tez mam parke :) ale z wieksza roznica wieku - cudaki male :)

pozdrawiam

Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziękuję, jak kazda mama uwielbiammmmm swoje dzieci:lol2:

Beatko dzięki za info, sprawdze Twój trop, to co widziałam w OBI (wiosną) nie zrobiło na mnie wrazenia ale dawno tam nie byłam...

Ola mam przepis:lol2: jak uznasz , że to ju,ż to napiszę Ci jak się do tego zabrac:lol2:, nawet płeć mogę Ci pomóc zaplanować:lol2: , nie wiem czy to przypadek ale u mnie się sprawdziło:wiggle:

Pesteczko dziękuję za inspiracje:wiggle:

Słonko witaj:welcome:

Edytowane przez aneta s

A ja dzisiaj miałam pracowity dzień...wygrabywałam zeschnięty trawnik...kurde nie wiem co się stało ale wszystko nam usycha, na pewno nie z braku wody, zastanawiam się czy to nie nawóz...

normalnie ryczec mi się chce jak patrzę na mój ogrod...

http://img571.imageshack.us/img571/8576/img3720g.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img88.imageshack.us/img88/6366/img3721m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

buuuuuuu