malkul 04.08.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko, piękne , małe cudaczki. Cóż byłoby bez nich warte nasze życie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 04.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kochani bardzo dziękuję, powtarzam się ale Dzieciaki nam naprawdę "wyszły":lol2::lol2: ... faktycznie, "wyszly" Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 ale fajne te Twoje dzieciaczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.08.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzieciaczki rzeczywiście Wam wyszły Iskierka jest przesłodka, a okruszek to już kawaler. Super maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.08.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Piękne fotki, cudowne dzieciaczki Od razu widac, że rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Aneta w sprawie domków to nie wiem co widzialas w obi , bo domki to ok - kiepskie są ale ja polecalam cały zestaw na plac zabaw......nie wiem w sumie jaka jakość ,bo nie bylam na tyle zainteresowana zeby ogladac ale widzialam dzis ze jest wyprzedaz - na stronie www jest gazetka i tam jest taka wieza z niebiesim dachem- o to mi chodzilobył tu na muratorze wątek mojej koleżanki......chyba domek agis się nazwywal czy coś takiego i ona ma plac zabaw z marketu ( chyba praktikera) i nic się u mniej raczej nie dzieje a słuzy im juz kolejny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Aneta, prześliczne dzieciaczki Ruch u Ciebie więc pozwolę sobie wkleić u Ciebie nieco pomysłów wnętrzarskich do dziecinnych pokoi. To 12 fotek, więc powiec jeśli mam usunąć Wyszukała je przyszłościowo moja córa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 witam serdecznie nie ukrywam, ze czesto przegladalam Twoj watek podziwiajac pieknie urzadzony dom planuje u siebie podobny klimat - czyli szarosci, biel i drewno zajrzalam dzis by jeszcze obejrzec kuchnie, a widze zdjecia slicznych dzieci - piekni sa bardzo do siebie podobni a jakie maja piekne loczki takie skarby rozswietlaja dzien p.s. tez mam parke ale z wieksza roznica wieku - cudaki male pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.08.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Anetko dzieciaczki przecudne i naprawdę takie do siebie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.08.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 cudowne, słodkie, normalnie w modelingu mogą zarabiać na mamusi zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 04.08.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Piękne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 04.08.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jakby dzieciaczki miały jeszcze ciut jaśniejsze włoski, to skandynawowie jak się patrzy a Okruszek taki poważny się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ale oni faaaajni! Super fotki Anetko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.08.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Fajne dzieciaki, córka jak modelka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Tyle Was tutaj mamuś zagląda, więc pozwolę sobie jeszcze kilka inspiracji z dziecięcej bajki wrzucić Houzz to prawdziwa kopalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Po komplementach domyśliłam się, że były fotki dzieciaków. Bałam się, że przegapiłam, ale cofnęłam się trochę i... jednak są Słodkie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziękuję, jak kazda mama uwielbiammmmm swoje dzieci:lol2: Beatko dzięki za info, sprawdze Twój trop, to co widziałam w OBI (wiosną) nie zrobiło na mnie wrazenia ale dawno tam nie byłam... Ola mam przepis:lol2: jak uznasz , że to ju,ż to napiszę Ci jak się do tego zabrac:lol2:, nawet płeć mogę Ci pomóc zaplanować , nie wiem czy to przypadek ale u mnie się sprawdziło:wiggle: Pesteczko dziękuję za inspiracje:wiggle: Słonko witaj:welcome: Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A ja dzisiaj miałam pracowity dzień...wygrabywałam zeschnięty trawnik...kurde nie wiem co się stało ale wszystko nam usycha, na pewno nie z braku wody, zastanawiam się czy to nie nawóz...normalnie ryczec mi się chce jak patrzę na mój ogrod...http://img571.imageshack.us/img571/8576/img3720g.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img88.imageshack.us/img88/6366/img3721m.jpgUploaded with ImageShack.usbuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts