Elena76 16.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 wyobrażam sobie człowiek wkurzony a za minutkę omal nie parska śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.09.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 wyobrażam sobie człowiek wkurzony a za minutkę omal nie parska śmiechem u nas czesto maz stawia go do pionu a ja uciekam, zeby nie widzial mojego glupkowatego usmiechu...:lol2:w niektorych sytuacjach mimo tego ze naprawde chcialabym byc surowa mama nie potrafie ale ja z tych co sie nawet na pogrzebach smieja , przy wigilijnej modlitwie tez...mama jeszcze do niedawna mnie prosila zebym choc w te swieta byla powazna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 moja Zu jak nabroi to sama się stawia do kąta - żeby przemyśleć - po chwili wychodzi i czasami twierdzi, że będzie dalej niegrzeczna więc znowu sama wraca do tego kąta i znowu wychodzi po chwili oświadczając, że jednak już będzie grzeczna - a my z małżem mamy niezły ubaw:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 bo często jest tak, że im bardziej człowiek próbuje zachować powagę, tym bardziej ochota na szeroki uśmiech nachodzi w tym tygodniu miałam spotkanie z agencją, z którą współpracujemy i miałam ich za coś ochrzaniać, ale jakaś głupawka mnie ogarnęła i zanim weszłam do salki, gdzie oni czekali musiałam kilka razy zawracać i przywoływać się do pionu, a już nie pamiętam nawet, co mnie tak rozbawiło a na pogrzebie też mi się raz zdarzyło, i to było okropne, bo wcale tego nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 moja Zu jak nabroi to sama się stawia do kąta - żeby przemyśleć - po chwili wychodzi i czasami twierdzi, że będzie dalej niegrzeczna więc znowu sama wraca do tego kąta i znowu wychodzi po chwili oświadczając, że jednak już będzie grzeczna - a my z małżem mamy niezły ubaw:lol2: no to nieźle dziecko wychowaliście, skoro samo sobie kary nakłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no to nieźle dziecko wychowaliście, skoro samo sobie kary nakłada ma się te sposoby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ale straszycie z tym brakiem kostki . A szafka na buty jakbyś bohaterką z Sexu w wielkim mieście co najmniej była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 bo często jest tak, że im bardziej człowiek próbuje zachować powagę, tym bardziej ochota na szeroki uśmiech nachodzi w tym tygodniu miałam spotkanie z agencją, z którą współpracujemy i miałam ich za coś ochrzaniać, ale jakaś głupawka mnie ogarnęła i zanim weszłam do salki, gdzie oni czekali musiałam kilka razy zawracać i przywoływać się do pionu, a już nie pamiętam nawet, co mnie tak rozbawiło a na pogrzebie też mi się raz zdarzyło, i to było okropne, bo wcale tego nie chciałam taaaaa....ja im powazniejsza sprawa tym glupszy mam usmiech...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 moja Zu jak nabroi to sama się stawia do kąta - żeby przemyśleć - po chwili wychodzi i czasami twierdzi, że będzie dalej niegrzeczna więc znowu sama wraca do tego kąta i znowu wychodzi po chwili oświadczając, że jednak już będzie grzeczna - a my z małżem mamy niezły ubaw:lol2: my kat tez przerabiamy...jak spsoci to tez sam idzie ale z usmiechem na ustach i czesto slysze, ze i tk bedzie robil to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ale straszycie z tym brakiem kostki . A szafka na buty jakbyś bohaterką z Sexu w wielkim mieście co najmniej była Toficzku ta szafka to dla nasze 4, moje buty w ilosci dobrze ponad 100 i tak by tam nie wlazly, masa z nich jest wciaz na strychu a ja dumam gdzie znalezc dla nich lepsze miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Niezła kolekcja tych bucików ja bym nie pamiętała nawet, jakie mam przy takiej ich liczbie może w garderobie wciśniesz jeszcze dodatkową szafkę na buty? ale przez te buty zapomniałam po co przyczłapałam wielkie dzięki za patent z odkurzaczem - dziś był pogrom i żadnych zwłok na ścianach no i pierwszy raz w życiu mąż wyrywał mi z rąk odkurzacz, tak mu się spodobało pozdrawiam baaardzo Twoich teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Anetko zachwycające schody z palet ale donice to masz świetne ...bardzo lubię takie gliniaki tudzież inne dzbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Anetko, wrzosowisko świetne i nie masz tam nic suchego oprócz kawałka jednej gałązki jałowca i igieł sosnowych rozsypanych pomiędzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 18.09.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 my mamy skifer - norweski kamien, podobnie zreszta w ceglanej lazience, tam tez ten sam kamoen ale ciety na mozaike pod prysznicem. Nie wiem jak teraz, 3 lata temu nie bylo go w Pl. My nasz sprowadzalismy z No. Jest super do brudu Dziękuję bardzo, porozglądam się w PL czy jest . Marze o takim kamieniu u mnie w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ale ja nie wiedzialem, ze tak robic nie wolno...[/[/b]QUOTE] Uśmialam się Okruszek jest The Best. A Marysia jaka już duża albo te zdjęcia tak powiększaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Niezła kolekcja tych bucików ja bym nie pamiętała nawet, jakie mam przy takiej ich liczbie może w garderobie wciśniesz jeszcze dodatkową szafkę na buty? ale przez te buty zapomniałam po co przyczłapałam wielkie dzięki za patent z odkurzaczem - dziś był pogrom i żadnych zwłok na ścianach no i pierwszy raz w życiu mąż wyrywał mi z rąk odkurzacz, tak mu się spodobało pozdrawiam baaardzo Twoich teściów Kochana w garderobie full wiec nie ma szans ale cos wykombinuje, moja Przyjaciolka mowi ze jestem zboczona :lol2:bo taka ilosc butow i troche mniejsza torebek to normalne nie jest ale co ja zrobie,ze mam slabosc zwlaszcza do butow:D...choc ostatnio mi przechodzi...nauczylam sie wejsc do super sklepu z butami i nic nie kupic, to juz postep:yes: a patent z odkurzaczem jest niezly, przydalby sie taki mini na baterie ale z mega ssaniem:yes:, zapomnialam ci napisac ale pewnie sama do tego Doszlas - ja zakladam wlochata koncowke, nie ma ryzyka, ze zostanie slad na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Anetko zachwycające schody z palet ale donice to masz świetne ...bardzo lubię takie gliniaki tudzież inne dzbany No Kochana balam sie okrutnie co Powiesz jak zobaczysz ta paletowa profanacje:lol2:...czyli jestem rozgrzeszona:yes::lol2: donice...zostaly po Babci mojego meza...chcialabym takich wiecej ale nie ma:(, musze sie na allegro rozejrzec:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Anetko, wrzosowisko świetne i nie masz tam nic suchego oprócz kawałka jednej gałązki jałowca i igieł sosnowych rozsypanych pomiędzy;) Rasia no w moim przypadku kolor wlosow to nie przypadek - wcale sie nie dziwie skad sie biora kawaly o blondynkach:lol2:. Wczoraj byl u nas ogrodnik i powiedzial to samo co ty napisalas...:Dze one poprostu przekwitly...moze powinnam wybrukowac cala dzialke, boisko jest latwiejsze w utrzymaniu jak ogrod.:lol2:zmiana koloru wlosow nie pomaga:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dziękuję bardzo, porozglądam się w PL czy jest . Marze o takim kamieniu u mnie w domku. Antonia jak bys sie bardzo uparla to Ci to sciagna, nam taki duzy sklad proponowal taka opcje ale ze my mieszkalismy w No wiec sami sobie to zorganizowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ale ja nie wiedzialem, ze tak robic nie wolno...[/[/b]QUOTE] Uśmialam się Okruszek jest The Best. A Marysia jaka już duża albo te zdjęcia tak powiększaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts