Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, usciski zostawiam na znak, ze jestem:yes::hug:

:hug:cieszę się, że Zajrzałaś:hug:

Wiele bym dała za taką sąsiadkę, szkoda, że w pl nie ma zwyczaju wyprzedaży garażowych, bo przy takiej okazji można wiele podobnych cudów zdobyć, a wiele osób to po prostu wyrzuca do kosza, aż mnie serce boli.

też nad tym ubolewam dla wielu śmieci są marzeniem innych...Moja sąsiadka jest młodsza ode mnie i nadziwić się nie mogła, że ja takie szkaradztwo chcę do pokoju Marysi:lol2:

Anetko-dzięki kochana :hug:

Ja swój piekarnik specjalnie wczoraj odpaliłam, i faktycznie też się nagrzewa.

Marazmu zaczynam dostawać chyba :mad:

a ja myślę, że mój ma max 40 stopni, przy najbliższej okazji sprawdzę...przykleję do niego stację pogodową:lol2:

Anetko,

domek zapowiada się bajkowo i jak spełnienie najpiękniejszych dziecięcych marzeń!!!!

Zazdroszczę Ci pozytywnie - może my zamówimy w przyszłym roku!!!!

Ane3ko,

przepiękny domek znalazłaś!!!

domek jest najładniejszy jaki do tej pory widziałam...

Aneta,

rozumiem, że przy swojej wyspie nie planujesz w ogóle krzeseł/ hokerów?

To wersja ostateczna, czy nie trafiłaś na nic sensownego? (tak dopytuję w kontekście swojej).

Aniu no moim zdaniem to jednak za dużo szczęścia na raz...ja nigdy nie lubiłam wysokich stołków, poza tym zaraz za wyspą mam stół - ogromny. U mnie na 100% tak zostaje:yes:

Anetko, czy to ten domek z linku ode mnie? Tak? Jejku, jak się cieszę, że Ci się na coś przydałam!!!!!!!! :hug:

Aniu Kochana no zakochałam się w tym domku, łukaszek też choć on wolałby zółty, negocjacje trwają:DMam nadzieję , Iskierka też będzie się w nim bawiła:yes:

U nas drugi dzień leje, jest strasznie nieprzyjemnie, na zewnątrz 12 stopni w domu 20 i wilgotnosć 70%...włączyliśmy ogrzewanie:cool:

Maż wziął się za taras , właściwie za północną jego ścianę i skrzynię no i że robi to po pracy a do tego aura niesprzyjająca to idzie jak krew z nosa ale idzie...bedzie przestój bo koncepcja wykonawcza nieco sie zmieniła i musimy zaczekać na spawane elementy ...no ale mam nadzieję, że w tym roku temat tarasu zamkniemy definitywnie:Dno moze poza donicami na taras bo za diabła nie mogę znalezć substytutu tych za ponad tysiaka:lol2::lol2::lol2:od dziś namiętnie muszę zacząć grać w totka:lol2:

z lepszych wiadomości - Iskierka nam się rozgadała i zaczęła budować zdania, co prawda na razie maksymalnie 3 wyrazowe ale radość przeogromna:lol2:...rozczula mnie strasznie jak woła do Łukaszka - łukasiu:yes:, no i zaczęliśmy wiązać 2 kucki:D

Wiedziałam Anetko, że pozwolisz nacieszyć oczy i serce :).

Jacy oni cudniiii :). Gratuluję gadułki :). Julisia rozczula nas gdy na prośbę by robiła siusiu do nocniczka odpowiada - nie dziekuje :no: ;)

Ucałuj Marysię i Łukaszka :hug: