pendrak 13.08.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wiele bym dała za taką sąsiadkę, szkoda, że w pl nie ma zwyczaju wyprzedaży garażowych, bo przy takiej okazji można wiele podobnych cudów zdobyć, a wiele osób to po prostu wyrzuca do kosza, aż mnie serce boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.08.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko-dzięki kochana Ja swój piekarnik specjalnie wczoraj odpaliłam, i faktycznie też się nagrzewa. Marazmu zaczynam dostawać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Natalia,KAŻDY piekarnik się trochę nagrzewa - ale nie parzy przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko,domek zapowiada się bajkowo i jak spełnienie najpiękniejszych dziecięcych marzeń!!!!Zazdroszczę Ci pozytywnie - może my zamówimy w przyszłym roku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko, czy to ten domek z linku ode mnie? Tak? Jejku, jak się cieszę, że Ci się na coś przydałam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ane3ko,przepiękny domek znalazłaś!!! Aneta,rozumiem, że przy swojej wyspie nie planujesz w ogóle krzeseł/ hokerów? To wersja ostateczna, czy nie trafiłaś na nic sensownego? (tak dopytuję w kontekście swojej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko, usciski zostawiam na znak, ze jestem:yes: :hug:cieszę się, że Zajrzałaś Wiele bym dała za taką sąsiadkę, szkoda, że w pl nie ma zwyczaju wyprzedaży garażowych, bo przy takiej okazji można wiele podobnych cudów zdobyć, a wiele osób to po prostu wyrzuca do kosza, aż mnie serce boli. też nad tym ubolewam dla wielu śmieci są marzeniem innych...Moja sąsiadka jest młodsza ode mnie i nadziwić się nie mogła, że ja takie szkaradztwo chcę do pokoju Marysi:lol2: Anetko-dzięki kochana Ja swój piekarnik specjalnie wczoraj odpaliłam, i faktycznie też się nagrzewa. Marazmu zaczynam dostawać chyba a ja myślę, że mój ma max 40 stopni, przy najbliższej okazji sprawdzę...przykleję do niego stację pogodową Anetko, domek zapowiada się bajkowo i jak spełnienie najpiękniejszych dziecięcych marzeń!!!! Zazdroszczę Ci pozytywnie - może my zamówimy w przyszłym roku!!!! Ane3ko, przepiękny domek znalazłaś!!! domek jest najładniejszy jaki do tej pory widziałam... Aneta, rozumiem, że przy swojej wyspie nie planujesz w ogóle krzeseł/ hokerów? To wersja ostateczna, czy nie trafiłaś na nic sensownego? (tak dopytuję w kontekście swojej). Aniu no moim zdaniem to jednak za dużo szczęścia na raz...ja nigdy nie lubiłam wysokich stołków, poza tym zaraz za wyspą mam stół - ogromny. U mnie na 100% tak zostaje:yes: Anetko, czy to ten domek z linku ode mnie? Tak? Jejku, jak się cieszę, że Ci się na coś przydałam!!!!!!!! Aniu Kochana no zakochałam się w tym domku, łukaszek też choć on wolałby zółty, negocjacje trwają:DMam nadzieję , Iskierka też będzie się w nim bawiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 U nas drugi dzień leje, jest strasznie nieprzyjemnie, na zewnątrz 12 stopni w domu 20 i wilgotnosć 70%...włączyliśmy ogrzewanie:cool: Maż wziął się za taras , właściwie za północną jego ścianę i skrzynię no i że robi to po pracy a do tego aura niesprzyjająca to idzie jak krew z nosa ale idzie...bedzie przestój bo koncepcja wykonawcza nieco sie zmieniła i musimy zaczekać na spawane elementy ...no ale mam nadzieję, że w tym roku temat tarasu zamkniemy definitywnie:Dno moze poza donicami na taras bo za diabła nie mogę znalezć substytutu tych za ponad tysiaka:lol2::lol2:od dziś namiętnie muszę zacząć grać w totka:lol2: z lepszych wiadomości - Iskierka nam się rozgadała i zaczęła budować zdania, co prawda na razie maksymalnie 3 wyrazowe ale radość przeogromna:lol2:...rozczula mnie strasznie jak woła do Łukaszka - łukasiu:yes:, no i zaczęliśmy wiązać 2 kucki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) No i Słodziaki moje , na chwilę... Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Naprawdę piękne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Wiedziałam Anetko, że pozwolisz nacieszyć oczy i serce . Jacy oni cudniiii . Gratuluję gadułki . Julisia rozczula nas gdy na prośbę by robiła siusiu do nocniczka odpowiada - nie dziekuje Ucałuj Marysię i Łukaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kochane Skarby! A ja Stasia podcięłam - metoda książeczkowo-zabawkowo-ryżowa się sprawdziła. Idealnie nie jest, ale zawsze coś. Tylko teraz wygląda na jeszcze większego urwisa Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ech... nie mogę tu do Ciebie zaglądać, bo bym chciała trzecie!!! Cuuudeńka masz w domku i w dodatku rozgadane;)! Łukasiu mnie rozczuliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.08.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Iskierka super- przepiękna dziewczynkaa Lukaszek(imiennik mojego Mprzystojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.08.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Anetko a ty nam znowu swoje słodziaki serwujeszPiękności normalnie do schrupania ale widze że przytulają sie tak samo ,, czule ,, jak moje chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 o jakie kudełki kręcone i śliczne buźki opalone, i zębolki Marysi powinnaś mieć jeszcze z jedno takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 słodkie buziaki, ech jak żal, że tak szybko wyrastają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 15.08.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ale fajne dzieciaki - widać że łobuzy z nadmiarem energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Anetko, piękne masz dzieciaczki! Ale co tu się dziwić, mamusię widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 15.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Anetko od Twoich dzieci oczu nie można oderwać . Zerkam co chwilkę bo zapewne niedługo wykasujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts