monia29 01.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Trzymam kciuki za malutką piękną kruszynkę Nawet ciężko mi sobie wyobrazić co znowu przechodzicie... Trawy mogę tylko pozazdrościć, u mnie chwastów mnóstwo i rośnie to tak szybko, że szkoda już słów i nerwów więc postanowiłam się nią więcej nie przejmować A my właśnbie korzystamy z luźniejszej plaży i słońca nad morzem. Mam nadzieję, że jeszcze jesień trochę poczeka Pozdrawiam serdecznie Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 doczekałam się Uwielbiam Trójmiasto, ale niestety nie jestem w tym oryginalna Nie usuwaj proszę tego zdjęcia z nóżkami na plaży . Słodkości . :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.09.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Za każdym razem jak patrzę na Twoje "BOBASKI" to stwierdzam że są jak wyjęte z katalogu "exclusive" Pięknę dzieciaczki. Do schrupaniaTe niebieskie oczeta i bląd włosy Okruszka poezja a Iskierka nieźle podrosła.... Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.09.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 dzieciaki rewelacja...takie beztroskie słodziaki :) wspaniałe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Piękne zdjęcia, piękne dzieci, piękna pamiątka ... Mi się podoba najbardziej trzecia fotka, ta przy fotelu, cudnie ta nóżka Marysi ustawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Znów przyszłam pozachwycać się pięknymi widokami i cudnymi Dzieciaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.09.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) Anetko, dzieciaczki jak z wybiegu dla modeli:):) Zdjęcie małej przy fotelu...rewelacyjne!!!! Śliczne dzieci ale i fotograf ekstra:) Anetko, trzymam kciuki za zdrówko Marysi !!! Edytowane 2 Września 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Uwielbiam zdjęcia Twoich latorośli robionych przez ich tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ale fajne bąble Uwielbiam małe girki Dużo zdrowia dla Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 śliczne zdjęcia przepięknych bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.09.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj Anetko !!!!! Zdjęcia jak zawsze śliczne Radość dzieci widzących ogrom wody bezcenna . Szkoda, że nie daliście rady przyjechać do Kubełków nasze wizyty zbiegły się w tym samym czasie ( a tak się cieszyłam, że Was zobaczymy ), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i kiedyś się jeszcze zobaczymy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Aneta, buziaki zostawiam:hug:Zdjęcia cudowne!!! Trawnik, taras boski, ale dzieciaczki.... niesamowite!!! Też najbardziej podobają mi się zdjęcia przy fotelu. Obydwa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.09.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Cudne te Twoje dzieciaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ale cudowne dzieciaczki, też takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 zdjęcia śliczne, dzieciaki boskie, zdjęcie z twoimi stopami i córeczki niesamowite Anetko ściskam z powodu iskierki i trzymam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Aneta czerwone kokardki założ dzieciakom na rączki. Takie cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wszystkie zdjęcia piękne:cool:... I Mała Infantka i Młody Cyklop... i bose stópki i żar prażonego słońcem piasku w oczach i posmak słonego powietrza na końcu języka... mraaaauuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Anetko, dużo zdrowia dla Iskierki. Mają rację Ci, którzy mówią, że zdrowie najważniejsze. Tym bardziej, kiedy chodzi o nasze dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Kochani bardzo dziękuję za komplementy pod adresem Rodzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Aneta czerwone kokardki założ dzieciakom na rączki. Takie cudne są Monia ja w zabobony nie wierzę;)moje Dzieci nigdy nie nosiły nic na odstraszenie złych mocy , kurcze a może powinny... Wszystkie zdjęcia piękne:cool:... I Mała Infantka i Młody Cyklop... i bose stópki i żar prażonego słońcem piasku w oczach i posmak słonego powietrza na końcu języka... mraaaauuuu... Rasia ależ pięknie to ujęłaś Anetko, dużo zdrowia dla Iskierki. Mają rację Ci, którzy mówią, że zdrowie najważniejsze. Tym bardziej, kiedy chodzi o nasze dzieci. Aniu, swięte słowa! zdrowie najważniejsze, cała reszta jest bez znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts