Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Trzymam kciuki za malutką piękną kruszynkę :) Nawet ciężko mi sobie wyobrazić co znowu przechodzicie...

Trawy mogę tylko pozazdrościć, u mnie chwastów mnóstwo i rośnie to tak szybko, że szkoda już słów i nerwów więc postanowiłam się nią więcej nie przejmować

A my właśnbie korzystamy z luźniejszej plaży i słońca nad morzem. Mam nadzieję, że jeszcze jesień trochę poczeka ;)

Pozdrawiam serdecznie

Monika

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, dzieciaczki jak z wybiegu dla modeli:):):) Zdjęcie małej przy fotelu...rewelacyjne!!!! Śliczne dzieci ale i fotograf ekstra:):)

Anetko, trzymam kciuki za zdrówko Marysi !!!

Edytowane przez bogumil

Witaj Anetko !!!!! Zdjęcia jak zawsze śliczne :yes: Radość dzieci widzących ogrom wody bezcenna ;). Szkoda, że nie daliście rady przyjechać do Kubełków :( nasze wizyty zbiegły się w tym samym czasie ( a tak się cieszyłam, że Was zobaczymy :) ), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i kiedyś się jeszcze zobaczymy :yes:.....

Aneta czerwone kokardki założ dzieciakom na rączki. Takie cudne są:)

Monia ja w zabobony nie wierzę;)moje Dzieci nigdy nie nosiły nic na odstraszenie złych mocy , kurcze a może powinny...

Wszystkie zdjęcia piękne:cool:... I Mała Infantka i Młody Cyklop... i bose stópki i żar prażonego słońcem piasku w oczach i posmak słonego powietrza na końcu języka... mraaaauuuu...:cool:

Rasia ależ pięknie to ujęłaś;)

:)

Anetko, dużo zdrowia dla Iskierki. Mają rację Ci, którzy mówią, że zdrowie najważniejsze. Tym bardziej, kiedy chodzi o nasze dzieci. :hug:

Aniu, swięte słowa! zdrowie najważniejsze, cała reszta jest bez znaczenia...