narendil 03.09.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Aj, nie załapałam się na zdjęcia Anetko, jest dobrze Wiadomo co i jak. Kamień z serca A będzie jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Masz śliczne dzieci I zapewne słyszysz to częęęęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.09.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Anetko - te parę zdań jakoś utknęło mi w pamięci i:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Łeee tam ,nie załapałam się na zdjęcia:(ale widzę cudne stópki i mogę sobie wyobrazić całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dziękuję Dziewczyny:hug: będzie najpierw ogrodowo...niestety jesień w natarciu:(od powrotu z Gdańska czuję ją dookoła...zdecydowanie wolę wiosnę i lato , jesień mniej, zima może dla mnie nie istnieć...no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...Mam tylko nadzieję , że aura w tym roku będzie łaskawa i będziemy mogli się cieszyć piękną, ciepłą złotą jesienią... nie wiem co to , osobiscie sadziłam ale nie pamiętam;)rosnie przy katalpach , razem z liliowcami i jest...piękne!http://img854.imageshack.us/img854/1548/img9118w.jpgUploaded with ImageShack.us Rozchodnikihttp://img696.imageshack.us/img696/5371/img91243.jpgUploaded with ImageShack.us barwinekhttp://img43.imageshack.us/img43/4210/img9155bp.jpgUploaded with ImageShack.us hortensjahttp://img513.imageshack.us/img513/9743/img9139v.jpgUploaded with ImageShack.us trawyhttp://img193.imageshack.us/img193/4080/img9117m.jpgUploaded with ImageShack.us http://img818.imageshack.us/img818/2936/img9150r.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 wzięłam się za sztucce, które mam w planach zawiesić w kuchni...ma to wyglądać mniej więcej takhttp://img100.imageshack.us/img100/1905/lyzeczka51.pngUploaded with ImageShack.us na razie jest tak, w trakcie malowania, maja być bialutkie i w połyskuhttp://img842.imageshack.us/img842/6764/img9171i.jpgUploaded with ImageShack.us tutaj z dodatkową warstwąhttp://img846.imageshack.us/img846/4584/img9173qt.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img441.imageshack.us/img441/8153/img9174tk.jpgUploaded with ImageShack.us Ramka...nie ma, usilnie poszukuję, bedzie malnięta tym samym sprayem co szyucce, też biała i błyszcząca, srodek - tło ciemnoszare albo grafitowe, w zależności jaki materiał zdobędę... przy okazji sprajnełam koszyk warzywnyhttp://img694.imageshack.us/img694/5537/img9172r.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 05.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cześć Anetko i oto jestem i u Ciebie. Wertuje 3 wątki ojejeku ile ja mam do nadrobienia...... Pięknie się urządziłaśśśśśś . Czuje klimaty skandynawskie......Lecę od końca do początku, więc aktualnie jestem na 124 stronie..... i patrzę na obrazki.... ojjj piękne obrazki..... Widzę, że mam do czynienia ze zdolną osóbką.... Piękne sztućce w ramce Ochy i achy muszę powstrzymywać bo mnie zwolnią.... Kurcze i jak ja mam się skupić na pracy, kiedy ja nie mam czasu pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.09.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Anetko zdjęć nie widziałam, ale pewnie jeszcze kiedyś jakieś pokażesz Trzymam mocno kciuki za zdrowie Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.09.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Masz tak cudowny ogród, że dech zapiera. Powiedz tak szczerze: dużo pracy Cię kosztuje taki efekt? Te wszystkie roślinki... bardzo trzeba się napracować? Strasznie fajny pomysł ze sztućcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.09.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cześć Anetko W ferworze nadrabiania wreszcie dotarłam i do Ciebie Twój ogród jest jednym z moich ulubionych, za każdym razem kiedy pokazujesz roślinki czuję, że chciałabym dokładnie to samo mieć u siebie. Metamorfoza sztućcowa bardzo udana. Kiedy wieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Szalejesz dziewczyno i sztućce i ogród odpiszę na priv w weekend bo mnie pierwszy tydzień września rozkłada na łopatki ...załatwianie zajęć dodatkowych (czyt. sportoweych) zakup książek (wiem, wiem trochę spóźniony ). Dość powiedzieć, że u nas na razie bez zmian więcej w weekend uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Anetko .. te sztućce czym malujesz ?I jak nadasz im połysk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Masz tak cudowny ogród, że dech zapiera. Powiedz tak szczerze: dużo pracy Cię kosztuje taki efekt? Te wszystkie roślinki... bardzo trzeba się napracować? Strasznie fajny pomysł ze sztućcami Aniu ja o ogrodzie mam blade pojęcie bo nigdy wcześniej nie mieszkałam w domu z ogrodem...więc wszystkiego się uczę. Ogród nie mały bo 17 arów, założenie było takie, że będzie bezobsługowy...utopia, takie ogrody nie istnieją!!! Ja mam rabaty wylożone mata i na to kora, myslałam że wówczas nic nie rośnie, tzn chwasty nierosną...jakże naiwna byłam...niestety wszystko się rozsiewa dookoła i w korze rosnie, mam tez wysypane 2 rabaty kamieniem i tam prawie wogóle nie ma chwastów...ja codziennie coś robię w ogrodzie, robę obchód i skubnę tu trochę , tam trochę...trawnik to masakra jakaś...chwastów na potęgę, próbowałam wycinać bo chciałam ze względu na dzieci, żeby było ekologicznie ale poległam...potem mi podsechł no i w końcu mam zamiar go oprykać i pozbyć się chwaściorów ale Dziewczyny piszą , że chemia i tak nie na wszystko działa więc czeka mnie plewienie, koszę 2 razy w tygodniu bo przez pierwszy rok podobno trzeba kosić wysoko, żeby nie wysychała i się dobrze ukorzeniła...czasem przeklinam ten nasz ogród bo to niekończąca się praca, no chyba że ma się ogrodnika ale fajnie jest usiąść na tarasie z kawką i popatrzeć na tą zieleń, roślinki...na rozesmiane, szczęsliwe dzieciaki... Cześć Anetko W ferworze nadrabiania wreszcie dotarłam i do Ciebie Twój ogród jest jednym z moich ulubionych, za każdym razem kiedy pokazujesz roślinki czuję, że chciałabym dokładnie to samo mieć u siebie. Metamorfoza sztućcowa bardzo udana. Kiedy wieszasz? Dzięki Dropciu! szukam ramy... Szalejesz dziewczyno i sztućce i ogród odpiszę na priv w weekend bo mnie pierwszy tydzień września rozkłada na łopatki ...załatwianie zajęć dodatkowych (czyt. sportoweych) zakup książek (wiem, wiem trochę spóźniony ). Dość powiedzieć, że u nas na razie bez zmian więcej w weekend uściski no to czekam na weekend...i kto to pisze...byłam na blogu i widziałam warzywnik...kurde w zeszłym roku mieliście łąkę pod domem a teraz takie smakowite warzywka rosną... Anetko .. te sztućce czym malujesz ?I jak nadasz im połysk ? Mirelko maluję błyszczącym sprayem samochodowym, białym.Właśnie położyłam na nich piątą warstwę bo kładę delikatnie, niewiele żeby zlewek nie było no i widzę , że na pewno kolejna będzie niezbędna...błyszczą się wystarczająco więc już chyba końcowego bezbarwnego błyszczącego kłaść nie będę..zobaczę jaki będzie finał... zastanawiam się nad mocowaniem, myślałam , żeby wyłożyć tło materiałem i przywiązaż sztucce żyłką ale to chyba nie najlepsze rozwiązanie, rozważam pomalowanie może szarym sprayem tła i przykleić do niego sztućć...Macie jakieś pomysły, jak to sensownie zrobić??? Dziewczyny planuję pod oknami, przed domem tuz za opaską z kostki zrobić dodatkowa trawiastą rabatę. Ma być niezawysoka, maksymalnie metr no i nie może być ostra bo dzieciaki tam biegaja i nie chcę aby się skaleczyły...Możecie mi polecić jakieś gatunki traw? trawy budzą się póżńo więc planuję je połączyć z tulipanami i szafirkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 dla Marysi Nie zdążyłam na zdjęcia dzieciaczków Ale za to zdjęcia ogrodowe cudne, nie wątpię, że wymaga wiele pracy (ale takiej przyjemnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej Anetko piękne fotki ogrodowe i pomyśleć, że ogród dopiero co założony:jawdrop: Dzieciaczków tym razem nie widziałam oprócz stopek- śliczne:wiggle: Pomysł ze sztućcami boski, będą pasowały u Was jak ulał, chociaż widzę, że trochę pracy z tym jest;) Już je widzę, jak zawisną na ścianie:cool: Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Aneta, nie wszystkie trawy budzą się późno. Są i zimozielone. Dziś BHG podrzuciło nowe plany rabat. Ściągnęłam sobie te trawiaste, to się podzielę Przejrzałam pobieżnie i mimo, że one angielskie to u nas większości będą rosły, a jakby co to można te kilka podmienić. Nazwy są też podane po łacinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Anetko Ja gapa na zdjęcie się nie załapałam Ale zdjęcie stópkowe świetne . Widzę że temat traw Sama dzisiaj przeglądałam trawki . Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z pyleniem tych ozdobnych traw? Wszystkie mają kwiatostany?są jakieś bez nich albo da się je skutecznie wcześniej wycinać? Bo jak nie to u mnie ze względu na Oskara nie posadzę żadnej trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Admete, wiele w ogóle nie kwitnie. Tak tak z kapelusza Ci nie odpowiem. Trzeba by poczytać w encyklopedii u Surowińskich w OgrodyTraw.Np. nie kwitnie piękny paskowany Miscanthus Zebrinus i Gracillimus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Anetko zapomniałam dopytać Dobrze ja zrozumiałam czytając przed Twoim wyjazdem, że zamówiłaś już ten domek dla dzieci? Mnie on tak się spodobał że dzisiaj układa się pod płotem kostka pod niego Domek dopiero na wiosnę ale dzięki Tobie podjęłam szybką decyzję i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Admete, wiele w ogóle nie kwitnie. No popatrz Tak tak z kapelusza Ci nie odpowiem. Trzeba by poczytać w encyklopedii u Surowińskich w OgrodyTraw. Np. nie kwitnie piękny paskowany Miscanthus Zebrinus i Gracillimus. Zapisuje te dwa - tego zebrowatego widziałam dzisiaj na żywo , bardzo mi się podoba Poczytam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts