rasia 06.09.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) W naszych warunkach nie kwitnie też miskant olbrzymi(miscanthus giganteus), zamiast miskantów możesz posadzić bambusy:). Edytowane 6 Września 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A tu znowu o trawach i badylach paplają To tylko uściski zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.09.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 anetko czekam na efekt - już wiem, ze będzie powlający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia29 07.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Świetny pomysł na sztućce Ja bym je przykleiła klejem na gorąco, pistoletem, ale może ktoś będzie miał lepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Anetkofajne te sztućce supcio pomysłbuziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Hejeczka:) zaglądam po dłuuugim niebycie i przytulaski potrzebującym zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 dla Marysi Nie zdążyłam na zdjęcia dzieciaczków Ale za to zdjęcia ogrodowe cudne, nie wątpię, że wymaga wiele pracy (ale takiej przyjemnej) Rocia dziękuję;)no niestety jak to w życiu, wszystko wymaga pracy i nic z nieba nie spada...ja zaczynam lubić ogrodowe prace co jest dla mnie sporym zaskoczeniem, tyle że przy mojej dwójce ciężko to sensownie zorganizować bo Oni są strasznie żywiołowi Hej Anetko piękne fotki ogrodowe i pomyśleć, że ogród dopiero co założony:jawdrop: Dzieciaczków tym razem nie widziałam oprócz stopek- śliczne:wiggle: Pomysł ze sztućcami boski, będą pasowały u Was jak ulał, chociaż widzę, że trochę pracy z tym jest;) Już je widzę, jak zawisną na ścianie:cool: Miłego dnia:hug: Aguś dzięki:) przcy ze sztuccami nie jest duzo, jedynie trzeba odczekać żeby farba dobrze wyschła i potem następna warstwa i ...następna...w sumie dałam ich 7 i chyba im starczy, jutro dokładnie się przyglądnę Aneta, nie wszystkie trawy budzą się późno. Są i zimozielone. Dziś BHG podrzuciło nowe plany rabat. Ściągnęłam sobie te trawiaste, to się podzielę Przejrzałam pobieżnie i mimo, że one angielskie to u nas większości będą rosły, a jakby co to można te kilka podmienić. Nazwy są też podane po łacinie. [ATTACH=CONFIG]135136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]135141[/ATTACH] dzięki Pesteczko, mam nadzieję, że poradzę sobie z rozszyfrowywaniem tych nazw;) skopiowałam sobie Twój post z linkami od Agi, Mam nadzieję, że się nie gniewasz , że nie zapytałam Cię wcześniej o zgodę? Anetko zapomniałam dopytać Dobrze ja zrozumiałam czytając przed Twoim wyjazdem, że zamówiłaś już ten domek dla dzieci? Mnie on tak się spodobał że dzisiaj układa się pod płotem kostka pod niego Domek dopiero na wiosnę ale dzięki Tobie podjęłam szybką decyzję i będzie Aguś zamówiłam, dokładnie ten http://tablica.pl/oferta/gustowny-domek-ogrodowy-w-skandynawskim-stylu-dla-dzieci-ID13vgb.html#539a5762;r:;s: ma być zamiast tego woskowanego deskowania gont bo to deskowanie przynajmniej raz do roku trzeba powtarzać. Aga ja się zastanawiałam nad wiosennym terminem ale Państwo od domków też przenieśli się do Pl niedawno, tez ze Skandynawii wiec ucięłam sobie z nimi kilka pogawendek i prawdopodobnie wiosną nie będą mieli takich cen...wchodzą na rynek i te ceny sa na zachętę ale wczoraj mówili mi , że mają sporo zleceń no i ceny będą się zmieniać...Jak dla mnie ta cena jest mega atrakcyjna bo w podobnych cenach mozna dostać domek surowy, wysoki na 150 cm a ten mam 220 więc spokojnie będę mogła bawić się z dziećmi;) no i szerokość 150 a nie jak gdzie indziej ok 100 i długość 230cm, do tego taras, okiennice, u mnie będą 2 okna otwierane, żeby spokojnie można było przewietrzyć, skrzynka na listy, no cacy jak na mój gust. Nie wiem tylko kiedy go przywiozę do siebie bo koszt transportu normalnego to ok 1300 - 1500zł do mnie, za drogo...czekam na jakąś okazję i wtedy go przetransportujemy, w srodku będę go malować chyba na biało ale jeszcze zobaczę jak juz będzie na miejscu....aaaa Pan mówił, że surowiec jest z Finlandii, świetnie obrobiony więc nie ma drzazg ani innych nieprzyjemnych niespodzianek...Mam nadzieję, że domek będzie tak cudny jak wynika z rozmów z tymi miłymi ludzmi.... anetko czekam na efekt - już wiem, ze będzie powlający. Mirelko no kurde nie mam pewności...priorytetem bedzie aby te trawki były miękkie...a ja laik totalny jestem i nawet nie wiem jakie dokładnie gatunki mam posadzone u siebie....znam tylko część Świetny pomysł na sztućce Ja bym je przykleiła klejem na gorąco, pistoletem, ale może ktoś będzie miał lepszy pomysł Monia też o tym myślałam...chcę jeszcze podjechać do jednej z pracowni gdzie oprawiają obrazy, może Pan mi coś doradzi, może tam dobiorę ramę bo chciałabym ozdobną malniętą na biały połysk... Anetko fajne te sztućce supcio pomysł buziaki zostawiam mam nadzieję, że wyjdzie fajnie:) Hejeczka:) zaglądam po dłuuugim niebycie i przytulaski potrzebującym zostawiam WItaj Aguś powakacyjnie:wiggle:dziękuję Kochana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aneta, domeczek boski. Nawet jak dzieci już przestaną bawić się w nim, będzie ślicznie w ogrodzie wyglądał A za kopiowanie nigdy się nie pogniewam. W końcu po to wklejam co nieco na fm, żeby ktoś skorzystał. Na tej stronie skąd pochodzą planiki roślinne znajdziesz więcej takich ogrodniczych, ale jest też bardzo dużo wnętrzarskich. Nazwy łacińskie odcyfruje za Ciebie Google, a jak nie to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Anetko jaki masz wymiar tarasu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dzięki Pesteczko:hug:Iivy 11x3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.09.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 http://img818.imageshack.us/img818/2936/img9150r.jpg Uploaded with ImageShack.us Anetko czy mogę prosić zdjęcie tych trawek z większej odległości ... piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 To kiedy domek będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ach....... zaparło mi dech w piersiach! skąd wy wszystkie dziewczyny bierzecie te pomysły ??? Aneto masz przepiekny dom )) Kiedy ja juz zacznę cos w swoim domku robic ? Dopiero budujemy , ale mam kilka pomysłów , które już będę modyfikować po oglądnięciu twoich zdjęć ) pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrowia dla Marysi )miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Majeczka , proszę bardzo. One pięknie się rozrosły, w maju były malutkimi sadzonkami, mam je w 2 miejscach i są naprawdę piękne, przepraszam za jakość zdjęcia ale teraz tylko takie udało mi się cyknąć. http://img805.imageshack.us/img805/6473/img9185q.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 9 Września 2012 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 To kiedy domek będzie? Aniu gotowy będzie za jakiś tydzień ale nie wiem kiedy dojedzie bo chcemy go zabrać "przy okazji", żeby koszt transportu nas nie zrujnował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.09.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ach....... zaparło mi dech w piersiach! skąd wy wszystkie dziewczyny bierzecie te pomysły ??? Aneto masz przepiekny dom )) Kiedy ja juz zacznę cos w swoim domku robic ? Dopiero budujemy , ale mam kilka pomysłów , które już będę modyfikować po oglądnięciu twoich zdjęć ) pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrowia dla Marysi )miłej niedzieli Witaj Aniqa:welcome:dziękuję bardzo:) Napisz proszę skąd Jesteś, może być na priv, ja też z podkarpackiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.09.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Rabata trawowa fantastyczna Wspaniale Ci się rozrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Piękne te trawy Fajny domek znalazłaś i to w przyzwoitej cenie Pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.09.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Majeczka , proszę bardzo. One pięknie się rozrosły, w maju były malutkimi sadzonkami, mam je w 2 miejscach i są naprawdę piękne, przepraszam za jakość zdjęcia ale teraz tylko takie udało mi się cyknąć. http://img805.imageshack.us/img805/6473/img9185q.jpg Uploaded with ImageShack.us Ładnie – miskanty, piórkówki, ta w paseczki to miskant zebrinus, a te jasno zielone to hakonehloa. Ciekawa jestem jak hakonehloa będzie się miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Anetko przybiegłam przeczytać wieści o domku Mnie też bardzo miło się z państwem rozmawiało Pani kilka razy oddzwaniała, żeby podać szczegóły o których sobie przypomniała Zmartwiłaś mnie tymi cenami My póki co miejsce pod domek wykostkowaliśmy, ale pomyśleliśmy po co go kupować teraz jak nas tam w ogóle nie będzie Na wiosnę byłby świeżuteńki. Zadzwonię czy można zamówić teraz a odebrać później Nie mam też pojęcia co zrobić z tym transportem............ Znalazłam jeszcze jednego stolarza spod Radomia który robi place zabaw, domki i wszystkie takie akcesoria ogrodowe, czekam na wycenę od niego - ale podejrzewam że nie będzie to cena dla nas Czekam póki co na Twój domek Ps trawki bosssssskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts