Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

Dziewczyny Kochane moje....dziękuję że do mnie zaglądacie, piszecie, odpowiem na posty może jutro bo mam urwanie głowy. Okruszek ma się bardzo dobrze w przedszkolu ale u Manii znowu astma daje do wiwatu i od poniedziałku oprócz opieki nad Małą na nic nie znajduję czasu...

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaki ruch ,Aneta gdybyś znalazła chwilę to skrobnij jakie lampki są koło lustra w łązience cegiełkowej i czy zadowolona jesteś z oświetlenia blatu kuchennego-to swiatło koło okna na ścianie

Doczytałąm o planach być może sprzedaży domku ,ach Twój awatar kojarzę z Twoim domkiemi szkoda by było...

A dla dzieci to zdrowia życzę

Edytowane przez Barbara74

Dziewczynki kochane dziękujęęęęę:hug::hug::hug:

Chyba wychodzimy na prostą , pomaleńku...Iskierka najpierw miała problem z oskrzelami - od poniedziałku, na szczęście udało się ją tym razem wyprowadzić na sterydach i inhalacjami i kiedy już było nieżle dostała prawie 40 stopniowej temperatury:bash:której nie mogliśmy zbić...no i okazało się, że oskrzela czyste ale dopadła ją angina więc bez antybiotyku się nie obeszło....dzisiejsza noc była pierwszą z tych normalniejszych od tygodnia...chodzę prawie na rzęsach...sama też jestem podziębiona, Okruszek też coś przyciągnął z przedszkola i wekend przechorowaliśmy wszyscy, jedynie Mąż się dzielnie trzyma ...

lece do Was poczytać....

Jaki ruch ,Aneta gdybyś znalazła chwilę to skrobnij jakie lampki są koło lustra w łązience cegiełkowej i czy zadowolona jesteś z oświetlenia blatu kuchennego-to swiatło koło okna na ścianie

Doczytałąm o planach być może sprzedaży domku ,ach Twój awatar kojarzę z Twoim domkiemi szkoda by było...

A dla dzieci to zdrowia życzę

Lampki są z LK design, nie wiem czy w Pl dostępne...tutaj na szybko link http://shopping.blocket.se/LK_Design_Neo_1300059.htm lampa znad blatu to set raw Aquaform i jestem mega zadowolona, taką samą mam w białej łazience.;)