Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

mamy ziemie:wave: - przyjechalo 10 wielkich aut, na dzialce mam 10 mega kretowisk a pan Ogrodnik mowi, ze ciagle malo...:jawdrop:my myslelismy ze 5 to max a on jeszcze 5 chce:cool:. moze da sie zorganizowac za 3 tygodnie, poki co panowie od ziemi przywiezli nam wszystko co mieli.

Jutro maja do mnie przyjechac mebelki, ktore zamowilam u mojego ulubionego sprzedawcy z Allegro - pisalam o Nim kiedys w starym watku, naprawde mega solidny facet wiec jakby ktoras chciala kontakt to dajcie znac:yes:. oczywiscie jak dojada beda fotki.:yes:

A poki co, to pokaze Wam nasza szafke po Dziadku - zrobiona juz na gotowo, kiedys byla apteczka a teraz...jeszcze nie wiem, bo nie mam pewnosci gdzie zawisnie. Jak ja sie ciesze, ze udalo nam sie te wszystkie podziadkowe graty doprowadzic do porzadkui ze beda teraz nam sluzyly w naszym domu:yes:

http://img841.imageshack.us/img841/576/img4498em.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img706.imageshack.us/img706/862/img4499ho.jpg

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mamy tez skonczona garderobe, tzn zostaly powieszone drzwi ale chyba wolalam ja bez nich bo wszystko bylo przejrzyste, teraz to sie czasem musze naszukac...:pzastanawiam sie nad lustrami, chce takie duze na obu scianach i mam dylemat czy zrobic w bialych, grubych ramach czy tylko samo lustro ale na takich niby nitach - tzn 4 wielkich srubach - ma ktos takie rozwiazanie? klejone do sciany odpada bo na bank bedzie znieksztalcac...

http://img850.imageshack.us/img850/2815/img1295lo.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/6540/img1296b.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/2930/img1297d.jpg

http://img684.imageshack.us/img684/3742/img1298w.jpg

Kochana w garderobie full wiec nie ma szans :no::lol2: ale cos wykombinuje, moja Przyjaciolka mowi ze jestem zboczona :lol2:bo taka ilosc butow i troche mniejsza torebek to normalne nie jest ale co ja zrobie,ze mam slabosc zwlaszcza do butow:D...choc ostatnio mi przechodzi...nauczylam sie wejsc do super sklepu z butami i nic nie kupic, to juz postep:yes::D

a patent z odkurzaczem jest niezly, przydalby sie taki mini na baterie ale z mega ssaniem:yes::cool:, zapomnialam ci napisac ale pewnie sama do tego Doszlas - ja zakladam wlochata koncowke, nie ma ryzyka, ze zostanie slad na suficie

Kochana, to żadne zboczenie, to po prostu hobby :lol: Absolutnie nie ma potrzeby się z tego leczyć ;)

u mnie odkurzacz tak zasysa, że nie muszę rury przykładać do samej ściany czy sufitu :yes: ale rzeczywiście przydałaby się wersja mini, bo wyciąganie 9-metrowej rury co wieczór szybko mi się znudzi :lol:

szafka po Dziadku jest ekstra :cool: na pewno znajdziesz dla niej odpowiednie miejsce

Edit: drzwi do garderoby też :) ja bym dała lustra w białej ramie

dziadkowa szafka jest the best a włosami się nie przejmuj ...mnie facet od pieca opowiadał, że jedna z jego klientek reklamowała piec, że nie pali a ekogroszek wrzuciła w worku ...to jest hardcore ;)

Jezu... Przypomniało mi się jak moja sąsiadka tak rosół gotowała - wyjęła kuraka z reklamówki ze sklepu w włożyła do garnka, wlała wodę no i zupka się gotuje. Nie zwróciła uwagi nawet na to, że ów delikwent miał nogi związane gumką recepturką. :) Zieloną, żeby było łatwo zauważyć.

Anetko garderoba super. Dziadkowa szafeczka też - może do łazienki się nada? Albo na klucze...

W ogóle ten Wasz domek boski.

dziekuje Dziewczyny!:hug:

Ja to jestem bardzo sentymentalna i uwielbiam stare graty:), na dzialce, ktora teraz nalezy do nas, byl kiedys dom Dziadkow mojego Meza, odziedziczylismy dzialke z caloscia inwentarza:), zatrzymalismy wszystko co sie dalo z domu Dziadkow - stara szafe, kredens, krzesla, szafke wlasnie, zegar i troche przedwojennej porcelany, stare drzwi i okno, ktore niebawem wyladuja w naszej sypialni...nigdy tych ludzi nie poznalam ale ciesze sie jak cholera z posiadania wspomnianych przedmiotow;):)

ale się szybko wątek kręci:)

nie wiem, czy pamiętasz ale w starym wątku pytałam o szerokość Twoich drzwi balkonowych i nie wiem czy odpisałaś przed wywaleniem go??? pytam dlatego, że czeka mnie wymiana okien w domu (na moim pięterku) i co chwila zmieniam koncepcję, bo sama jeszcze nie wiem czego do końca chcę :)

od czego zacząć po kilku dniach przerwy od kompa.... szafka bossssska, ślicznie przetarta, malnięta..miód malina.

Fajnie, ze starociom dajesz drugie życie:)

Wrzosy...szkoda ich, ale poobcinaj, ja tak zrobiłam i od dołu się zielenią. Może uda im sie przetrwać zimę.

Anetko,piękne gary kamienne, ślicznie zakomponowane:)

Szafka na buty mega pojemna:)

Przydałaby się taka.

I w ogóle to ja chce domek malutki, o:)

buziaki pozdrawiaki

Dzieki, nam rowniez szafka sie podoba i musimy jedynie jej znalezc zasluzone miejsce. dzis przyszly zamawiane przez nas meble...jak maz wroci z pracy to bede go molestowac, zeby to poumieszczac na miejscu..

Skat - ja nie mam balkonu, tzn mam ale w sypialni pewnie chodzilo Ci o drzwi tarasowe...jesli tak to nasze maja 250x 210cm

Anetko - jak ja mogłam przegapić reaktywacje !!!.

Dom macie super, o czym zresztą pisałam nie raz. Pokoik okruszka świetny. Na zdjęcia pociech się nie załapałam :( mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś wkleisz swoje wychwalane cudne dzieciaczki.

Szafka na buty świetna, a donice z wrzosami.... zazdraszczam ;)

Super, że jesteś.