aneta s 18.09.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 mamy ziemie:wave: - przyjechalo 10 wielkich aut, na dzialce mam 10 mega kretowisk a pan Ogrodnik mowi, ze ciagle malo...:jawdrop:my myslelismy ze 5 to max a on jeszcze 5 chce:cool:. moze da sie zorganizowac za 3 tygodnie, poki co panowie od ziemi przywiezli nam wszystko co mieli. Jutro maja do mnie przyjechac mebelki, ktore zamowilam u mojego ulubionego sprzedawcy z Allegro - pisalam o Nim kiedys w starym watku, naprawde mega solidny facet wiec jakby ktoras chciala kontakt to dajcie znac:yes:. oczywiscie jak dojada beda fotki. A poki co, to pokaze Wam nasza szafke po Dziadku - zrobiona juz na gotowo, kiedys byla apteczka a teraz...jeszcze nie wiem, bo nie mam pewnosci gdzie zawisnie. Jak ja sie ciesze, ze udalo nam sie te wszystkie podziadkowe graty doprowadzic do porzadkui ze beda teraz nam sluzyly w naszym domu:yes: http://img841.imageshack.us/img841/576/img4498em.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img706.imageshack.us/img706/862/img4499ho.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mamy tez skonczona garderobe, tzn zostaly powieszone drzwi ale chyba wolalam ja bez nich bo wszystko bylo przejrzyste, teraz to sie czasem musze naszukac...:pzastanawiam sie nad lustrami, chce takie duze na obu scianach i mam dylemat czy zrobic w bialych, grubych ramach czy tylko samo lustro ale na takich niby nitach - tzn 4 wielkich srubach - ma ktos takie rozwiazanie? klejone do sciany odpada bo na bank bedzie znieksztalcac...http://img850.imageshack.us/img850/2815/img1295lo.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img26.imageshack.us/img26/6540/img1296b.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img823.imageshack.us/img823/2930/img1297d.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img684.imageshack.us/img684/3742/img1298w.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kochana w garderobie full wiec nie ma szans ale cos wykombinuje, moja Przyjaciolka mowi ze jestem zboczona :lol2:bo taka ilosc butow i troche mniejsza torebek to normalne nie jest ale co ja zrobie,ze mam slabosc zwlaszcza do butow:D...choc ostatnio mi przechodzi...nauczylam sie wejsc do super sklepu z butami i nic nie kupic, to juz postep:yes: a patent z odkurzaczem jest niezly, przydalby sie taki mini na baterie ale z mega ssaniem:yes:, zapomnialam ci napisac ale pewnie sama do tego Doszlas - ja zakladam wlochata koncowke, nie ma ryzyka, ze zostanie slad na suficie Kochana, to żadne zboczenie, to po prostu hobby Absolutnie nie ma potrzeby się z tego leczyć u mnie odkurzacz tak zasysa, że nie muszę rury przykładać do samej ściany czy sufitu ale rzeczywiście przydałaby się wersja mini, bo wyciąganie 9-metrowej rury co wieczór szybko mi się znudzi szafka po Dziadku jest ekstra na pewno znajdziesz dla niej odpowiednie miejsce Edit: drzwi do garderoby też ja bym dała lustra w białej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 szafka po renowacji suuuper:) a ja w ramach bym dała ..... lubię pozamykane garderoby:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 dziadkowa szafka jest the best a włosami się nie przejmuj ...mnie facet od pieca opowiadał, że jedna z jego klientek reklamowała piec, że nie pali a ekogroszek wrzuciła w worku ...to jest hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 szafka pod dziadku piękna garderoby też super się prezentują i do tego lustra w białych ramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 dziadkowa szafka jest the best a włosami się nie przejmuj ...mnie facet od pieca opowiadał, że jedna z jego klientek reklamowała piec, że nie pali a ekogroszek wrzuciła w worku ...to jest hardcore Jezu... Przypomniało mi się jak moja sąsiadka tak rosół gotowała - wyjęła kuraka z reklamówki ze sklepu w włożyła do garnka, wlała wodę no i zupka się gotuje. Nie zwróciła uwagi nawet na to, że ów delikwent miał nogi związane gumką recepturką. Zieloną, żeby było łatwo zauważyć. Anetko garderoba super. Dziadkowa szafeczka też - może do łazienki się nada? Albo na klucze... W ogóle ten Wasz domek boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.09.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dziadkowa szafka jest super! A wartość sentymentalna - bezcenna! Jak widzę Księciunia za dziadkowym biurkiem w gabinecie, na dziadkowym fotelu, to łza się w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 19.09.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Anetko prosze napisz co to sa za plytki w lazience i przedpokoju sa przecudowne wlasnie takich szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kochana, to żadne zboczenie, to po prostu hobby musze pokazac twoj post mojemu Mezowi... :)a tak powaznie to musze sie ograniczyc bo w tej chwili bezrobotna jestem...mam nadzieje ze to stan przejsciowy ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Anetko prosze napisz co to sa za plytki w lazience i przedpokoju sa przecudowne wlasnie takich szukam Ewa pisalam kilka postow wyzej - kamien to skiffer, sciagany z Norwegii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 dziekuje Dziewczyny! Ja to jestem bardzo sentymentalna i uwielbiam stare graty:), na dzialce, ktora teraz nalezy do nas, byl kiedys dom Dziadkow mojego Meza, odziedziczylismy dzialke z caloscia inwentarza:), zatrzymalismy wszystko co sie dalo z domu Dziadkow - stara szafe, kredens, krzesla, szafke wlasnie, zegar i troche przedwojennej porcelany, stare drzwi i okno, ktore niebawem wyladuja w naszej sypialni...nigdy tych ludzi nie poznalam ale ciesze sie jak cholera z posiadania wspomnianych przedmiotow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 19.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ANETKO RYŁAM W WATKU 2 DNI I JESZCZE PRZEGAPILAM Piekna lazienkai domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Przepięknie zrobiliście tą szafkę po dziadku! Będzie świetną ozdobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 20.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ale się szybko wątek kręci:) nie wiem, czy pamiętasz ale w starym wątku pytałam o szerokość Twoich drzwi balkonowych i nie wiem czy odpisałaś przed wywaleniem go??? pytam dlatego, że czeka mnie wymiana okien w domu (na moim pięterku) i co chwila zmieniam koncepcję, bo sama jeszcze nie wiem czego do końca chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dziadkowa szafa jest bossska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.09.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 od czego zacząć po kilku dniach przerwy od kompa.... szafka bossssska, ślicznie przetarta, malnięta..miód malina.Fajnie, ze starociom dajesz drugie życie:)Wrzosy...szkoda ich, ale poobcinaj, ja tak zrobiłam i od dołu się zielenią. Może uda im sie przetrwać zimę.Anetko,piękne gary kamienne, ślicznie zakomponowane:)Szafka na buty mega pojemna:)Przydałaby się taka. I w ogóle to ja chce domek malutki, o:)buziaki pozdrawiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dzieki, nam rowniez szafka sie podoba i musimy jedynie jej znalezc zasluzone miejsce. dzis przyszly zamawiane przez nas meble...jak maz wroci z pracy to bede go molestowac, zeby to poumieszczac na miejscu..Skat - ja nie mam balkonu, tzn mam ale w sypialni pewnie chodzilo Ci o drzwi tarasowe...jesli tak to nasze maja 250x 210cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Asiulkowo wrzosy sa ok, ogrodnik to potwierdzil, poprostu przekwitly a ja jestem rasowa blondynka:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Anetko - jak ja mogłam przegapić reaktywacje !!!. Dom macie super, o czym zresztą pisałam nie raz. Pokoik okruszka świetny. Na zdjęcia pociech się nie załapałam mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś wkleisz swoje wychwalane cudne dzieciaczki. Szafka na buty świetna, a donice z wrzosami.... zazdraszczam Super, że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts