aneta s 20.09.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko, w mojej wiosce wybudował się developer ( dom w stylu śródziemnomorskim, tak na oko minimum 800mkw;)) Zakładają mu teraz ogród i ja właśnie dzisiaj zatrzymałam się i oglądałam jego rabaty, przedzielony są właśnie wysokimi trawami, cudnie to wygląda. Tylko że jemu wszystko prawie w docelowej wysokości sadzą, te trawy chyba z 1,5 m mają, drzewa ma 5 metrowe:rolleyes: ( nie lubię go, bo przed nim to mój dom był najładniejszy w całej wiosce:lol2:) no to niezła rezydencja:jawdrop::jawdrop:kurna ja chciałabym choć 2 takie duże okazy, no ale jak się nie jest developerem to trzeba się mini sadzonkami ze szkółki zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 aaa pomysł z kolejna trawiastą rabatą spodobał się Mężowi i uzyskał wstepną akceptację ale żeby przystąpić do realizacji to choc małe co nieco musiałabym dzisiaj z tych 25 baniek uszczknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko, w mojej wiosce wybudował się developer ( dom w stylu śródziemnomorskim, tak na oko minimum 800mkw;)) Zakładają mu teraz ogród i ja właśnie dzisiaj zatrzymałam się i oglądałam jego rabaty, przedzielony są właśnie wysokimi trawami, cudnie to wygląda. Tylko że jemu wszystko prawie w docelowej wysokości sadzą, te trawy chyba z 1,5 m mają, drzewa ma 5 metrowe:rolleyes: ( nie lubię go, bo przed nim to mój dom był najładniejszy w całej wiosce:lol2:) [:)QUOTE=aneta s;5544013]Monia no białe sztućce, takie do użytku byłyby bomba;)ale chyba nikt jeszcze nie wpadł na to jak się za to zabrać pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko sztucce wyszly rewelacyjnie a jakiej szukasz ramki do nich? Za 25 baniek trzymam kciuki obys miala szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kasiu dzięki:hug:szukam najchętniej starej ramy, dość ozdobnej, kolor bez znaczenia bo malnę ją tym samym sprayem co sztucce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Do tej pory ograniczyłam tylko jedną kępę mozgi trzcinowatej;). Bardzo dokładny opis traw ekspansywnych zrobił kiedyś Maruisz Surowiński w Ogrodowisku: http://www.ogrodowisko.pl/watek/1306-trawy-ekspansywne Białe sztućce - śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.09.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Sztućce śliczne Anetko Też się z nich uśmiałam:rotfl: Teraz czekamy na ramki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wzięłam się dziś za trawiasto- żurawkową rabatę tutaj szkółkowe zakupy http://imageshack.us/a/img100/8872/img9227t.jpg Uploaded with ImageShack.us w trakcie http://imageshack.us/a/img341/8162/img9229k.jpg Uploaded with ImageShack.us i prawie gotowe;) http://imageshack.us/a/img7/8259/img9236v.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img690/6326/img9234t.jpg Uploaded with ImageShack.us musze jeszcze dokupić koszyczki na cebulowe, połozyć włókninę i nasypać kamyczków, no i w międzyczasie poprosić Męża, żeby mi obrzeża z cegieł zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.09.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 fajna rabatka:) Aneta podziwiam, bo ja tak nie lubię grzebac w ziemi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.09.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetko, fantastyczne zakupy. Jestem zakochana w żurawkach i żuraweczkach. Nie wiem czy znasz ten watek ale ta Pani to mistrzyni żurawek http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53388&start=462 Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 fajna rabatka:) Aneta podziwiam, bo ja tak nie lubię grzebac w ziemi:) Monia a ja zaczynam mieć przyjemnośc z grzebania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetko, fantastyczne zakupy. Jestem zakochana w żurawkach i żuraweczkach. Nie wiem czy znasz ten watek ale ta Pani to mistrzyni żurawek http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53388&start=462 Buziaki! Aniu super, że zajrzałaś:)ja też uwielbiam zurawki . Zaraz lece na poczytac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 To się koleżanka dzisiaj napracowała, tez lubie żurawki Ładnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.09.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 hej, kończ te sztućce bo zamierzam żywcem ściągnąć Twój "obrazek" rabatka śliczna, w przyszłym roku będzie na pewno na co popatrzeć Aneta a nie lepiej kłaść włókninę przed sadzeniem ? jak Ty to teraz położysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 To się koleżanka dzisiaj napracowała, tez lubie żurawki Ładnie to wyszło Dzięki Alu;) hej, kończ te sztućce bo zamierzam żywcem ściągnąć Twój "obrazek" rabatka śliczna, w przyszłym roku będzie na pewno na co popatrzeć Aneta a nie lepiej kłaść włókninę przed sadzeniem ? jak Ty to teraz położysz ? Mugatko pomysł ze sztućcami podpatrzyłam u Two;) a włókninę w całym ogrodzie miałam kładzioną po nasadzeniach - tak jest wbrew pozorom łatwiej;) teraz dotnę matę no i będę w niej wycinać nożyczkami X i potem w te otwory od góry nakładać włókninę. a cebulowe posadzę po włókninie, wytnę otwory wielkości koszyczków i wtedy włożę koszyki do środka. Na koniec kamyczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 21.09.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetko bardzo ładnie wyszła Ci ta rabatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.09.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 właśnie nie wiedziałam jak rozwiązac problem cebulowych i włókniny Koszyczek to jest to trzeba iść na zakupy cebulowe pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.09.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Bardzo ładna rabata i jakie trawy duże kupiłaś! Daj mi trochę lubienia grzebania w ziemi, bo u mnie z tym krucho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.09.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetkobardzo fajnie wyszły te sztućce:wiggle:ja widziałam wczoraj taki obrazek tylko z czarnymi sztućcami i z czarna ramą w sklepie - gotowieca tłem było coś ale len w retro napisy ciekawie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Anetko rabatka wyszła pierwszorzędnie:wiggle: Uwielbiam żurawki:rolleyes: Trawy też się pięknie prezentują i jak to wszystko się w przyszłym sezonie rozrośnie, to będzie jeszcze piękniej:) Miłego weekendu i zdrówka dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts