TwoOfUs 22.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 O! będzie pierwszy obrazek z inspiracji http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-028345.gif czekam niecierpliwie na efekt końcowy Moja kolekcja łyżeczek nadal się kurzy w oczekiwaniu na kuchnię, na razie nie wiem na jaki kolor malować potrzebuję ostatecznej wizji Fajnie wyszła rabata i tak kolorowo z żurawkami... piękne są a na wiosnę to dopiero będzie szał jak wyjdą cebulowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dzięki Dziewczynki! Two a wiesz, że kusiło mnie, żeby psiknąć na żółto:D jak zdecyduję się na żółte dodatki kiedyś to mam jeszcze sporo tych sztuććów i zrobię wersję Yellow:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Powiem Wam , że dumna jestem z siebie i z tej rabaty bo jak na pierwsze moje nasadzenia to nieskromnie powiem ale wyszło niezle:Dtak mi się spodobało, że od wczoraj Mąż mnie musi stopować bo mam kolejne 4 miejsca w ogrodzie gdzie chciałabym poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 O Anetko, jak ładnie! Może przyjedziesz do mnie i u mnie zrobisz rabatki. Ja mam już długo trwający wstręt do ogródka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.09.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Anetko piękna rabatka Ci wyszła Też lubię żurawki ... są naprawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dobra robota ... ta rabata!!! Ps. Co to ta bordowa trawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Anetko, ale pięknie ci ta rabatka wyszła...a trawy jakie duże!!! Jak się te trawy nazywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dzięki Dziewczynki! Rasiu ta czerwona to nie mam pojęcia, nawet w skle[pie nie wiedzieli (mąż mi ją kupił kilka dni temu wracając z pracy bo była w mega promocji za całe 9 zł ale Pani nie wiedziała co to jest:lol2:) Aniu Ty nie marudz bo u ciebie wszystko dopieszczone zawsze:yes: Beatko nie pamiętam nazw mam 4 miskanty, kostrzwe, turzyce, taką ala bambusowa , stipę...pan mi mówił nazwy ale ja głowy nie mam do tych nazw...muszę zapisywać żeby zapamiętac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.09.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Dzięki Dziewczynki! Rasiu ta czerwona to nie mam pojęcia, nawet w skle[pie nie wiedzieli (mąż mi ją kupił kilka dni temu wracając z pracy bo była w mega promocji za całe 9 zł ale Pani nie wiedziała co to jest:lol2:) Aniu Ty nie marudz bo u ciebie wszystko dopieszczone zawsze:yes: Beatko nie pamiętam nazw mam 4 miskanty, kostrzwe, turzyce, taką ala bambusowa , stipę...pan mi mówił nazwy ale ja głowy nie mam do tych nazw...muszę zapisywać żeby zapamiętac:lol2: Tą czerwona opatul dobrze na zimę. Nie wiem co to może len nowozelandzki, a może piórkowka. Jeśli piórkowka to zmarznie jak nic bez okrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.09.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Hej Anetko , troszkę miałam do narobienia, ostatnio u każdego mam zaległości Huśtawki super , sztućce wyszły prześlicznie no i duże BRAVA dla rabatki!!!!! - pięknie. Powidz mi po ile są u Ciebie żurawki? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.09.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Rabatę z trawami i z żurawkami tak troszeczkę skopiuję , mam zamiar posadzić je od strony południowej ( jestem ciekawa czy przetrwają.... z żurawkami mogą być problemy, ale trawy chyba na 100% POWINNY WYTRZYMAĆ ). Anetko od południa jest ta rabatka ???? Super ona wygląda, a w przyszłym roku to dopiero będzie buszszsz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Anetko super Ci wyszła ta rabatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Rabatka do pozazdroszczenia,,,:yes:bardzo ładnie wyszła..widać ,że załapałaś ogrodniczego bakcyla:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tą czerwona opatul dobrze na zimę. Nie wiem co to może len nowozelandzki, a może piórkowka. Jeśli piórkowka to zmarznie jak nic bez okrycia. nie mam pojęcia co to jest ale nie będę przykrywać:no:jak nie da rady to trudno:(wychodzę z założenia, że rośliny same muszą sobie dawać rady u mnie:lol2: Hej Anetko , troszkę miałam do narobienia, ostatnio u każdego mam zaległości Huśtawki super , sztućce wyszły prześlicznie no i duże BRAVA dla rabatki!!!!! - pięknie. Powidz mi po ile są u Ciebie żurawki? Buziaki:hug: Dziękuję Aguś:hug:u mnie żurawki po 12 zł i mam kilka - jakieś nowości po 15zł Rabatę z trawami i z żurawkami tak troszeczkę skopiuję , mam zamiar posadzić je od strony południowej ( jestem ciekawa czy przetrwają.... z żurawkami mogą być problemy, ale trawy chyba na 100% POWINNY WYTRZYMAĆ ). Anetko od południa jest ta rabatka ???? Super ona wygląda, a w przyszłym roku to dopiero będzie buszszsz :lol2: u mnie ona właśnie od strony południowej jest, póki co nie wygląda imponująco ale mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie okazalsza, jak się rozpanoszą jak rozplenica i kocimiętka to będzie git:Dja ostatnio sporo zestawień trawy plus żurawki widuję Jak Wpadniecie na kawkę to w realu zobaczysz jak to wygląda:yes: Anetko super Ci wyszła ta rabatka Dziękuję Pysiaczku:hug: Rabatka do pozazdroszczenia,,,:yes:bardzo ładnie wyszła..widać ,że załapałaś ogrodniczego bakcyla:yes: Beatko dziękować, dziękować:hug:no spodobało mi się posiadanie ogrodu - ja się w wielkiej płycie wychowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tak wogóle to Dziewczynki niezmiernie miło mi wczoraj było popatrzeć na Wasze cudne buzki i cudne kształty:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 I nawzajem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.09.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nadrobiłam A tu tyle nowości u Ciebie: i plac zabaw... i sztućce... i rabaty... Na dodatek jedno piękniejsze od drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 23.09.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Anetko możesz napisać mi z czego masz blat zrobiony???w kuchni,oraz co masz na ścianach?jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Powiem Wam , że dumna jestem z siebie i z tej rabaty bo jak na pierwsze moje nasadzenia to nieskromnie powiem ale wyszło niezle:D Bo i masz z czego być dumna tak mi się spodobało, że od wczoraj Mąż mnie musi stopować bo mam kolejne 4 miejsca w ogrodzie gdzie chciałabym poszaleć A czemu musi stopować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Stopowac do zakupów, bo w koncu sie okaże, że kwiatki będą musieli jeśc do następnej wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts