Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

O! będzie pierwszy obrazek z inspiracji http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-028345.gif czekam niecierpliwie na efekt końcowy :popcorn:

Moja kolekcja łyżeczek nadal się kurzy w oczekiwaniu na kuchnię, na razie nie wiem na jaki kolor malować ;) potrzebuję ostatecznej wizji :)

Fajnie wyszła rabata :wiggle: i tak kolorowo z żurawkami... piękne są :rolleyes: a na wiosnę to dopiero będzie szał jak wyjdą cebulowe :rolleyes:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Dziewczynki!

Rasiu ta czerwona to nie mam pojęcia, nawet w skle[pie nie wiedzieli (mąż mi ją kupił kilka dni temu wracając z pracy bo była w mega promocji za całe 9 zł:lol2: ale Pani nie wiedziała co to jest:lol2:)

Aniu Ty nie marudz bo u ciebie wszystko dopieszczone zawsze:yes::D

Beatko nie pamiętam nazw mam 4 miskanty, kostrzwe, turzyce, taką ala bambusowa , stipę...pan mi mówił nazwy ale ja głowy nie mam do tych nazw...muszę zapisywać żeby zapamiętac:lol2:

Dzięki Dziewczynki!

Rasiu ta czerwona to nie mam pojęcia, nawet w skle[pie nie wiedzieli (mąż mi ją kupił kilka dni temu wracając z pracy bo była w mega promocji za całe 9 zł:lol2: ale Pani nie wiedziała co to jest:lol2:)

Aniu Ty nie marudz bo u ciebie wszystko dopieszczone zawsze:yes::D

Beatko nie pamiętam nazw mam 4 miskanty, kostrzwe, turzyce, taką ala bambusowa , stipę...pan mi mówił nazwy ale ja głowy nie mam do tych nazw...muszę zapisywać żeby zapamiętac:lol2:

Tą czerwona opatul dobrze na zimę. Nie wiem co to może len nowozelandzki, a może piórkowka. Jeśli piórkowka to zmarznie jak nic bez okrycia.

Rabatę z trawami i z żurawkami tak troszeczkę skopiuję :lol2:, mam zamiar posadzić je od strony południowej ( jestem ciekawa czy przetrwają.... z żurawkami mogą być problemy, ale trawy chyba na 100% POWINNY WYTRZYMAĆ ;) ).

Anetko od południa jest ta rabatka ???? Super ona wygląda, a w przyszłym roku to dopiero będzie buszszsz :lol2::lol2::lol2:

Tą czerwona opatul dobrze na zimę. Nie wiem co to może len nowozelandzki, a może piórkowka. Jeśli piórkowka to zmarznie jak nic bez okrycia.

nie mam pojęcia co to jest ale nie będę przykrywać:no:jak nie da rady to trudno:(wychodzę z założenia, że rośliny same muszą sobie dawać rady u mnie:lol2:

Hej Anetko :bye:, troszkę miałam do narobienia, ostatnio u każdego mam zaległości :(

Huśtawki super :yes:, sztućce wyszły prześlicznie no i duże BRAVA dla rabatki!!!!! - pięknie.

Powidz mi po ile są u Ciebie żurawki?

Buziaki:hug:

Dziękuję Aguś:hug:u mnie żurawki po 12 zł i mam kilka - jakieś nowości po 15zł

Rabatę z trawami i z żurawkami tak troszeczkę skopiuję :lol2:, mam zamiar posadzić je od strony południowej ( jestem ciekawa czy przetrwają.... z żurawkami mogą być problemy, ale trawy chyba na 100% POWINNY WYTRZYMAĆ ;) ).

Anetko od południa jest ta rabatka ???? Super ona wygląda, a w przyszłym roku to dopiero będzie buszszsz :lol2::lol2::lol2:

u mnie ona właśnie od strony południowej jest, póki co nie wygląda imponująco ale mam nadzieję, że już w przyszłym roku będzie okazalsza, jak się rozpanoszą jak rozplenica i kocimiętka to będzie git:Dja ostatnio sporo zestawień trawy plus żurawki widuję :yes:

Jak Wpadniecie na kawkę to w realu zobaczysz jak to wygląda:yes:

Anetko super Ci wyszła ta rabatka :yes:

Dziękuję Pysiaczku:hug:

Rabatka do pozazdroszczenia,,,:yes:bardzo ładnie wyszła..widać ,że załapałaś ogrodniczego bakcyla:yes:

Beatko dziękować, dziękować:hug:no spodobało mi się posiadanie ogrodu - ja się w wielkiej płycie wychowałam:D

Powiem Wam , że dumna jestem z siebie i z tej rabaty bo jak na pierwsze moje nasadzenia to nieskromnie powiem ale wyszło niezle:D

Bo i masz z czego być dumna :)

tak mi się spodobało, że od wczoraj Mąż mnie musi stopować bo mam kolejne 4 miejsca w ogrodzie gdzie chciałabym poszaleć:lol2:

A czemu musi stopować?