aneta s 25.09.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aniu Magia netu:Dpokazujesz tylko to co Masz ochotę pokazać, w życiu niestety tak nie jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.09.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Niestety nie odwiedzam wszystkich wątków W ciągu dnia z doskoku, a wieczorem jak młody pójdzie spać to padam na ryłko. A jeszcze teraz jest chory, ja kończę chorować, to dodatkowo zdechła jestem. No a na modelkę to zdecydowanie się nie nadaję. No i jestem ujawniona chyba u siebie Ale "na żywca" to reflektuję... Zapraszam na kolejny pokaz modelek gwarancja dobrej zabawy i niesamowitych wrażen Anetko mam nadzieję że uda sie zorganizować jakieś spotaknko w realu ja proponuję II połowe października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.09.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kochane ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaa, niestety nie da się ustalić miejsca któro nam wszystkim przypasuje i podobny problem bedzie z terminem...ale pazdziernik to chyba niezły czas, ja juz u Karoli pisałam , ze proponuję Bieszczady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dziewczynki Kochane ja bardzo chętnie ale i tu się zaczynają schody. Bieszczady trochę ode mnie daleko a po drugie rzecz ważniejsza ja w tym czasie z dzieckiem całkiem sama i nie lubię go zostawiać z babciami i obcymi bo on wtedy myśli, że mamusia też musi wyjechać jak tatuś, a tatuś wróci dopiero na BN . Nie mówię nie, ale ja już coś ustalicie to wtedy pomyślę jak by rozwiązać problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.09.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mogę się wtrącić . Spotkanko było,ale nie "na żywca" tylko takie tajnos agentos o północy u forumowej karolek59 ze zdjęciami tzw. spotkanie modelek . Wrażenia niesamowite bo usnąć nie mogłam ze 2 godz. Jakieś bardzo tajnos, bo dowiedziałam się po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cholercia...strasznie daleko ode mnie:( Gdzie Szczecin a gdzie Bieszczady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 25.09.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cholercia...strasznie daleko ode mnie:( Gdzie Szczecin a gdzie Bieszczady:( Dlatego trzeba wybrać coś po środku by każdej z nas pasowało Jakieś bardzo tajnos, bo dowiedziałam się po Zapewne będzie jeszcze powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kochane ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaa, niestety nie da się ustalić miejsca któro nam wszystkim przypasuje i podobny problem bedzie z terminem...ale pazdziernik to chyba niezły czas, ja juz u Karoli pisałam , ze proponuję Bieszczady... Znowu tak daleko:mad: Ale w Bieszczadach jeszcze nie byłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dlatego trzeba wybrać coś po środku by każdej z nas pasowało :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ode mnie Bieszczady też zdecydowanie za daleko Już chyba nie ma dalszego miejsca w PL do którego mogłabym od siebie dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dziewczynki ja rzuciłam luzną propozycję....ja niestety tez mam wszędzie daleko....ale do Bieszczad mi najblizej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jakieś bardzo tajnos, bo dowiedziałam się po Rocia u Karoli umawiałyśmy się kilka dni wczesniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A teraz nie będzie w tematyce budowlanej... Wczoraj byliśmy z Przyjaciółmi na "Rodinie" Sankt - Petersburskiego Teatru Baletu Borysa Ejfmana...prawdziwa uczta dla duszy, jak Macie okazję i lubicie balet to goraco polecam:yes::yes:REWELACJA:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No to miałas szczęscie, ze tak daleko dojechali, w warsaw niestety juz występowali, a wogóle to w S jakiś festiwal jest i inne znane teatry będą występować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No to miałas szczęscie, ze tak daleko dojechali, w warsaw niestety juz występowali, a wogóle to w S jakiś festiwal jest i inne znane teatry będą występować ???? Alu , tak http://sdksanok.pl/a/strona.php?dir=../festiwal&id=festiwal22 strasznie się cieszę, że tam bylismy, jestem zachwycona, spac nie mogłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie dziwię Ci się, inne spektakle tez zapowiadają sie interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dziewczynki ja rzuciłam luzną propozycję....ja niestety tez mam wszędzie daleko....ale do Bieszczad mi najblizej:D E no, tak bardzo daleko to nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie dziwię Ci się, inne spektakle tez zapowiadają sie interesująco Szkoda, że nie mogę póść na wszystko...Mąż idzie dzisiaj na wieczór włoskiego bel canta...a ja...bede z dziecmi w domu, jutro zmiana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 E no, tak bardzo daleko to nieeeee Aniu Ty to nie marudz bo aż tak daleko to nie Masz...:hug:Dziewczyny ze Szczecina sa usprawiedliwione:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Szkoda, że nie mogę póść na wszystko...Mąż idzie dzisiaj na wieczór włoskiego bel canta...a ja...bede z dziecmi w domu, jutro zmiana:lol2: Uwielbiam "Barona Cygańskiego" bardzo Ci zazdroszczę, co za niesprawiedliwość, ze takie festiwale tak daleko soom, ożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts