Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety nie odwiedzam wszystkich wątków :( W ciągu dnia z doskoku, a wieczorem jak młody pójdzie spać to padam na ryłko. A jeszcze teraz jest chory, ja kończę chorować, to dodatkowo zdechła jestem.

No a na modelkę to zdecydowanie się nie nadaję. No i jestem ujawniona chyba u siebie ;)

Ale "na żywca" to reflektuję...

Zapraszam na kolejny pokaz modelek

gwarancja dobrej zabawy i niesamowitych wrażen

Anetko

mam nadzieję że uda sie zorganizować jakieś spotaknko w realu

ja proponuję II połowe października

Dziewczynki Kochane ja bardzo chętnie :yes: ale i tu się zaczynają schody. Bieszczady trochę ode mnie daleko :( a po drugie rzecz ważniejsza ja w tym czasie z dzieckiem całkiem sama i nie lubię go zostawiać z babciami i obcymi bo on wtedy myśli, że mamusia też musi wyjechać jak tatuś, a tatuś wróci dopiero na BN :(.

Nie mówię nie, ale ja już coś ustalicie to wtedy pomyślę jak by rozwiązać problem :yes:.

Kochane ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaa, niestety nie da się ustalić miejsca któro nam wszystkim przypasuje i podobny problem bedzie z terminem...ale pazdziernik to chyba niezły czas, ja juz u Karoli pisałam , ze proponuję Bieszczady...

Znowu tak daleko:mad: Ale w Bieszczadach jeszcze nie byłam:rolleyes:

No to miałas szczęscie, ze tak daleko dojechali, w warsaw niestety juz występowali, a wogóle to w S jakiś festiwal jest i inne znane teatry będą występować ????

Alu , tak :yes:http://sdksanok.pl/a/strona.php?dir=../festiwal&id=festiwal22 strasznie się cieszę, że tam bylismy, jestem zachwycona, spac nie mogłam:D

Szkoda, że nie mogę póść na wszystko...Mąż idzie dzisiaj na wieczór włoskiego bel canta...a ja...bede z dziecmi w domu, jutro zmiana:lol2:

Uwielbiam "Barona Cygańskiego" bardzo Ci zazdroszczę, co za niesprawiedliwość, ze takie festiwale tak daleko soom, ożesz :mad: