agawi74 26.09.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Co słychać Anetko dobrego? Ze zdrówkiem już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2012 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aguś czyli co jednak nasadzenia w tym roku? Takie malutkie :rolleyes: Obsadzę tylko skarpkę i rabatę przy domu. Nakupowałam tych cebulek to muszę zrobić całą rabatę żeby później ich nie poniszczyć przy nasadzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Rocia u Karoli umawiałyśmy się kilka dni wczesniej:D Wiem, sama zawaliłam Muszę częściej do Karoli wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.09.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Anetko życzę miłego wieczoru w towarzystwie Johana Straussa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Uwielbiam "Barona Cygańskiego" bardzo Ci zazdroszczę, co za niesprawiedliwość, ze takie festiwale tak daleko soom, ożesz Anetko życzę miłego wieczoru w towarzystwie Johana Straussa Alu dziękuję, było super! Ja Barona Cygańskiego widziałam pierwszy raz , jestem pod wrazeniem:wiggle: Co słychać Anetko dobrego? Ze zdrówkiem już lepiej? Aguś dziękuję, lepiej,lepiej:hug: Takie malutkie :rolleyes: Obsadzę tylko skarpkę i rabatę przy domu. Nakupowałam tych cebulek to muszę zrobić całą rabatę żeby później ich nie poniszczyć przy nasadzeniach no ja niedawno z cebulami u siebie walczyłam, posadziłam ok 200 i myślałam, że mam tego tyle, że wsadzać nie będzie gdzie no i okazało się, że za mało, muszę dokupić jeszcze co nieco:lol2: Przywitać się przyszłam Wiem, sama zawaliłam Muszę częściej do Karoli wpadać i może takie imprezy trzeba z większym wyprzedzeniem planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nic nie wiem o czym się rozmowa toczyła, ale melduję, że siedzę cichaczem w kąciku i wyprosić się nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.09.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Anetko - też byłaś chora? Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 melduję, że siedzę cichaczem w kąciku i wyprosić się nie dam Jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.09.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ależ żałuję, że nie mogłam Was zobaczyć u Karoli (niestety nie zaglądam do wszystkich wątków , ale oczywiście polazłam zobaczyć co się działo ). Przeczytałam tylko wrażenia i jestem przekonana, że było super . Na szczęście Anetkę "z widzenia" znam , Dropinkę zza serduszka podglądam , AnięS79 jutro zobaczę ponownie , Ivy jutro poznam , tylko Two w komplementowanej spódniczce przeżyć nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Nic nie wiem o czym się rozmowa toczyła, ale melduję, że siedzę cichaczem w kąciku i wyprosić się nie dam Jak wyżej Dziewczynki bo mój przymierający budowlano - wnętrzarski watek w arkana "kultury wysokiej" nieco poszybował:lol2: u nas Festiwal Didurowski więc korzystamy:D cieszę się niezmiernie, że zaglądacie:hug: Anetko - też byłaś chora? Pozdrawiam cieplutko:hug: ano Natalio wszyscy chorowaliśmy, Mania nawet antybiotyk musiała mieć podany:cry:jedynie Mąż twardo się trzyma:yes: Ależ żałuję, że nie mogłam Was zobaczyć u Karoli (niestety nie zaglądam do wszystkich wątków , ale oczywiście polazłam zobaczyć co się działo ). Przeczytałam tylko wrażenia i jestem przekonana, że było super . Na szczęście Anetkę "z widzenia" znam , Dropinkę zza serduszka podglądam , AnięS79 jutro zobaczę ponownie , Ivy jutro poznam , tylko Two w komplementowanej spódniczce przeżyć nie mogę . Musimy zrobić powtórkę z rozrywki, co Wy na to???? a Two zwłaszcza w tej pięknej spódniczce wygladała bajecznie:yes: Miłego weekendu wzajemnie Olu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.09.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Ale masz piękną rabatę , trawy piękne:yes: Jak Marysia, zdrowa już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.09.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 i może takie imprezy trzeba z większym wyprzedzeniem planować Czytasz w moich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.09.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Anetko buziaki przyszłam zostawić i życzyć miłego wieczorku i udanej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale się tutaj kulturalnie zrobiło Fajnie, że znaleźliście czas żeby się na troszkę wyrwać z domku i skorzystać z festiwalu, ciekawe wydarzenie Widzę, że moja spódnica zapadła w pamięć dziewczynom może wrzucę u siebie tą foteczkę, i tak dużo na niej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.10.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale masz piękną rabatę , trawy piękne:yes: Jak Marysia, zdrowa już? Dziękuję, dziękuję:hug:Marysia lepiej i czekam z utęsknieniem kiedy bedę mogła powiedzieć, że jest zdrowa;) Czytasz w moich myślach Anetko buziaki przyszłam zostawić i życzyć miłego wieczorku i udanej niedzieli Aguś dziękuję Kochana! Niedziela udana i to bardzo :hug:najpierw imieniny u Taty Męża a potem byliśmy razem na "Weselu Figara" a dziś z dziewczynami idziemy na przeboje musicalowe i filmowe "muzyczna podróż...od Brodwayu do Hollywood";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.10.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale się tutaj kulturalnie zrobiło Fajnie, że znaleźliście czas żeby się na troszkę wyrwać z domku i skorzystać z festiwalu, ciekawe wydarzenie Widzę, że moja spódnica zapadła w pamięć dziewczynom może wrzucę u siebie tą foteczkę, i tak dużo na niej nie widać Spódnica cudna :)równie urocza jak i jej Właścicielka:hug: Staramy się korzystać ile się da:yes: od środy koniec z kulturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.10.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Anetko:) Ależ masz fajnie z tymi koncertami, musicalami...korzystaj ile wlezie:)Buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Aneciu, nadal się koncertujesz? miłej zabawy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.10.2012 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Cześć koncertowa dziewczyno dziś odpiszę bo wczoraj po powrocie padłam na pysk ...i zapraszam do mnie wieczorkiem bo mi trzeba duuuuużo rad ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts