Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aneta - dom, inspiracje i takie tam...reaktywacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uwielbiam "Barona Cygańskiego" bardzo Ci zazdroszczę, co za niesprawiedliwość, ze takie festiwale tak daleko soom, ożesz :mad:

Anetko życzę miłego wieczoru w towarzystwie Johana Straussa :)

Alu dziękuję, było super! Ja Barona Cygańskiego widziałam pierwszy raz , jestem pod wrazeniem:wiggle:

Co słychać Anetko dobrego?:hug: Ze zdrówkiem już lepiej?:D

Aguś dziękuję, lepiej,lepiej:hug:

Takie malutkie :rolleyes::rolleyes:

Obsadzę tylko skarpkę i rabatę przy domu.

Nakupowałam tych cebulek to muszę zrobić całą rabatę żeby później ich nie poniszczyć przy nasadzeniach :(

no ja niedawno z cebulami u siebie walczyłam, posadziłam ok 200 i myślałam, że mam tego tyle, że wsadzać nie będzie gdzie no i okazało się, że za mało, muszę dokupić jeszcze co nieco:lol2:

Przywitać się przyszłam :wiggle:

:hug:

:) Wiem, sama zawaliłam ;) Muszę częściej do Karoli wpadać :)

i może takie imprezy trzeba z większym wyprzedzeniem planować:rolleyes:

Ależ żałuję, że nie mogłam Was zobaczyć u Karoli (niestety nie zaglądam do wszystkich wątków :(, ale oczywiście polazłam zobaczyć co się działo :lol2:). Przeczytałam tylko wrażenia i jestem przekonana, że było super :D.

Na szczęście Anetkę "z widzenia" znam :hug:, Dropinkę zza serduszka podglądam :hug:, AnięS79 jutro zobaczę ponownie :hug:, Ivy jutro poznam :hug:, tylko Two w komplementowanej spódniczce przeżyć nie mogę :(.

Nic nie wiem o czym się rozmowa toczyła, ale melduję, że siedzę cichaczem w kąciku i wyprosić się nie dam ;)

Jak wyżej :)

Dziewczynki bo mój przymierający budowlano - wnętrzarski watek w arkana "kultury wysokiej" nieco poszybował:lol2::lol2::lol2: u nas Festiwal Didurowski więc korzystamy:D cieszę się niezmiernie, że zaglądacie:hug:

Anetko - też byłaś chora?:rolleyes:

Pozdrawiam cieplutko:hug:

ano Natalio wszyscy chorowaliśmy, Mania nawet antybiotyk musiała mieć podany:cry:jedynie Mąż twardo się trzyma:yes:

Ależ żałuję, że nie mogłam Was zobaczyć u Karoli (niestety nie zaglądam do wszystkich wątków :(, ale oczywiście polazłam zobaczyć co się działo :lol2:). Przeczytałam tylko wrażenia i jestem przekonana, że było super :D.

Na szczęście Anetkę "z widzenia" znam :hug:, Dropinkę zza serduszka podglądam :hug:, AnięS79 jutro zobaczę ponownie :hug:, Ivy jutro poznam :hug:, tylko Two w komplementowanej spódniczce przeżyć nie mogę :(.

Musimy zrobić powtórkę z rozrywki, co Wy na to???? a Two zwłaszcza w tej pięknej spódniczce wygladała bajecznie:yes:

Miłego weekendu :hug:

wzajemnie Olu:hug:

Ale masz piękną rabatę , trawy piękne:yes:

Jak Marysia, zdrowa już?

Dziękuję, dziękuję:hug:Marysia lepiej i czekam z utęsknieniem kiedy bedę mogła powiedzieć, że jest zdrowa;)

:yes: :hug: Czytasz w moich myślach :)

;)

Anetko buziaki przyszłam zostawić i życzyć miłego wieczorku i udanej niedzieli :hug:

Aguś dziękuję Kochana! Niedziela udana i to bardzo :hug:najpierw imieniny u Taty Męża a potem byliśmy razem na "Weselu Figara" ;) a dziś z dziewczynami idziemy na przeboje musicalowe i filmowe "muzyczna podróż...od Brodwayu do Hollywood";)

Ale się tutaj kulturalnie zrobiło :wiggle: Fajnie, że znaleźliście czas żeby się na troszkę wyrwać z domku i skorzystać z festiwalu, ciekawe wydarzenie :)

Widzę, że moja spódnica zapadła w pamięć dziewczynom :) może wrzucę u siebie tą foteczkę, i tak dużo na niej nie widać ;)

Spódnica cudna :)równie urocza jak i jej Właścicielka:hug:

Staramy się korzystać ile się da:yes: od środy koniec z kulturą:D