Daila 10.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Anetko chyba gdzieś pisałaś o ściereczkach do mycia okien i, że przywiozłaś z NO. Możesz napisać jeszcze raz jak te ściereczki się nazywają i gdzie je można kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No to ja też jestem przeciwniczką mat. Bo nawet nie chłonie dobrze wody, po 5 latach wygląda tak samo -więc nie wierzę w bajki, że się rozłoży się w gruncie. Na wiosnę wszystkie wy^%$^%$, na szczęście nie mam tego dużo. Wieczorne przytulaski:hug: dziękuję Natalio:hug: Aneto gratuluje gustu, Twój dom jest wspaniały, przeglądam na szybko zdjęcie i niemogę się zachwycić. pozdrawiam serdecznie. Anna Aniu witaj:welcome:Bardzo Ci dziękuję za komplementy:hug: W takim razie trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie tego problemu a ogrodnik nie zajac, nie ucieknie Anetko chyba gdzieś pisałaś o ściereczkach do mycia okien i, że przywiozłaś z NO. Możesz napisać jeszcze raz jak te ściereczki się nazywają i gdzie je można kupić . ja mam je prawie wszystkie bo według mnie są rewelacyjne, zwłaszcza ta do szyb (2 od lewej w górnym rzędzie) i ta do łazienki (trzecia od lewej) http://www.jordan.no/no/Rengjoring/Produktoversikt/kluter-og-skrubber/MIKROFIBERKLUTER/ Można je kupić we wszystkich norweskich marketach Menu, Rema, Rimi, Ultra, Kiwi...naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.10.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 O to fajnie, że są w Kiwi , bo mój M to daleko od Oslo to myślałam, że w jakimś innym sklepie. To się przestraszy jak mu powiem co ma w walizeczkę pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 O to fajnie, że są w Kiwi , bo mój M to daleko od Oslo to myślałam, że w jakimś innym sklepie. To się przestraszy jak mu powiem co ma w walizeczkę pakować tylko niech je z tych plastików powyciąga to duzo mniej miejsca zajmą Napiszesz mi na priv gdzie dokładnie Jest? ciekawa jestem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A dziękuję za radę . Na pewno się przyda . Już piszę privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 I ja! I ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.10.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja też.:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 I ja też czekam Anetko http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 11.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Może się wreszcie załapię na jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Dzień dobry i czekam na świeżutkie fotki Twojego pięknego tarasu I ja! I ja! Ja też.:popcorn: I ja też czekam Anetko http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif Może się wreszcie załapię na jakieś fotki Dziewczynki cierpliwości:bye:dziś skończyłam pokrywać go szarą powłoką , teraz musze olej wetrzeć ale zdecydować się nie mogę który:lol2:tzn połowicznie jestem zdecydowana bo będzie Flugger tylko jeszcze konkretny specyfik wybrać muszę:lol2:może zdążę przed zimą Jak jutro pogoda pozwoli to cyknę fotki mojego gołego tarasu bez mebli i bez oleju:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 mam mały problem bo moje wiosenne cebule podobnie jak ja wiosny się doczekać nie mogą:lol2:dziś zobaczyłam w trawiastej rabacie ich zielone końce:lol2:no i nie wiem co dalej bo głęboko je wsadziłam i się zastanawiam czy do doniczki do domu ich nie zabrać:lol2:Myslicie , że jak tak zrobię to wiosna przyjdzie szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Olej na tarasy wbrew pozorom to nie jest taki olej jak rzepakowy tylko tworzy taką byszczącą powłokę, przynajmniej mój tak ma i maluje się go pędzlem nie wiem jak fluger. ale mam podobny olej na blatach w kuchni i super się sprawdza tylko trzeba jednak raz na jakis czas malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Anetko, nie mogę się doczekać Twojego tarasu mój faworyt kolorystyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ja jeszcze nie wiem dokładnie o jaki kolor ostatecznie chodzi, ale piękny będzie na pewno. Z cebulami nie pomogę, bo się znam tak samo jak na piłce nożnej U Was nie ma jeszcze przymrozków, że one tak szaleją (te cebule )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Moje szafirki też wypuściły listki miesiąc temu, czasem tak mają, mróz te listki co prawda zetnie, ale i tak zakwitną na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ja mam je prawie wszystkie bo według mnie są rewelacyjne, zwłaszcza ta do szyb (2 od lewej w górnym rzędzie) i ta do łazienki (trzecia od lewej) http://www.jordan.no/no/Rengjoring/Produktoversikt/kluter-og-skrubber/MIKROFIBERKLUTER/ Można je kupić we wszystkich norweskich marketach Menu, Rema, Rimi, Ultra, Kiwi...naprawdę polecam. Ty Anetka to tak lepiej nie polecaj bo jak Cię zaangażujemy w te szmatki marzeń to sie do samolotu nie zmieścisz mimo ześ filigranowa pewnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 13.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Chyba sie juz witałam u Ciebie ale tak rzadko bywam na forum,że nawet nie pamietam no w każdym razie napewno zagladam od czasu do czasu i podziwiam.Dopadła mnie grypa tak więc mam okazje nadrobić zaległości,nie ma tego zlego...;)Kochana ogród BAJKA!!.Anetko zareklamowalaś ściereczki do mycia i popieram są rewelacyjne ale.....u nas tez są świetne.Mam nadzieje,że sie nie obrazisz ...dziewczyny w rossmannie są jednorazowe ściereczki Velvet.Biała chusteczka+woda - mycie a nabłyszczamy niebieską.Używam ich juz od jakiegoś czasu i dla mnie rewelacja natomiast do luster i ciagłych łapek odbitych na nich dla mnie niezastapiona- ściereczka z mikrofibry Scotch Brite.Jedna grubsza np.do ram okiennych i druga do okien, luster.Polecam a kosztuja naprawde niewiele.Czekam z resztą dziewczyn na zdjęcia tarasu i pozdrawiam. Edytowane 13 Października 2012 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 U mnie zakwitły pigwowce. Parę kwiatków zaledwie, ale robią tak co roku. Mróz je ścina, a one na wiosnę jak ognista burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cześć Anetko Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Anetko kochana:) Dzięki za troskę:hug: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts